Önde basan takımımızın koşu oranları.
Rezillik.Birde git gelli oyun oynuyoruz düşün yani..Alan daraltıp pas oyunu oynasak demek ki komik rakamlar çıkacak.
Bu arada örnek çok mücadele ediyor çok koşuyor dediğimiz barış,mertens falan sadece anlık baskılar göstermelik koşular yapıyor.Gerçekleri görmek lazım.
Okan hocanın bu anlayışla bu takımın başında kalması imkansız.Benim düşüncemde gönderilmeli.Ama bunun sezon sonu olması biziim için daha hayırlı olur diye düşünüyorum.Bunu ben,o,bu söylemiyor.özellikle ttansferdeki başarısızlığı ve avrupadaki Göstergeler kabak gibi meydanda.
Ama bazı hataları inatla yapması..Maç sonu yaptığı açıklamalarda Sorunun merede olduğu hakkındada bir fikri yok gibi görünüyor.
Ayrıca young boys şu an olsaydı elerdik deyip azden 4 yiyen teknik adamdan eksikleri görmesini beklememek lazım..
Birkaç senedir yapılan planlama hatalarının transferdeki rezalet seçimlerin hala ne taraftar nede yorumcular nezdinde durumun ciddiyetinin farkında olunmadığını ve hafife alındığını düşünüyorum.
Örnek morata iyi isim ama osimenin yanında doğru bir profilmiydi…Bunlar mevki, profil,ihtiyaç vss hatalar kısmına giriyor.
Mesela Mertensin ilk 11 olarak düşünülmesi çok ciddi başka bir hatadır.
Mertens ve moratanın yerine bir tane orta saha özellikli bir tane yardımcı forvet tarzında fark yaratacak oyuncular alınsaydı çok fark ederdi.
Şu an takımda yetersiz anadolu takımlarını osi dıışında varlığıyla rahatsız edecek bir tane oyuncu yok.