Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler konusunda berbat malesef. Ne yetenek kazandirabiliyor ne star uretebiliyor. Gelen oyuncu hazır olsa bile 6 ayda 2 aşama geriye gidiyor. Bireysel yeteneklerle işi götürüyoruz. Ulan mükemmel organize olduk gole bak dediğim bi tane golümüz yok bu sene. İstediği topçular 15 milyon eurodan başlıyor. Allah aşkına sen pep değilsin bizde city değiliz 30 yıldır bu kulübün bunyesindesin hala farkedemiyor musun bunu? Bi tane vitrin oyuncusu cikartamadi. Sacha boey yunus falan demeyin ikisi kaçmaya çalıştı zamanında okan yüzünden. İkisi de okan döneminde transfer edilmedi. Yapılan transferler asla geleceğe dönük olmuyor artık. Pahalı 26-27 yaşında topçular istiyor kullan atlık. Bu sene 3 puan geriye düştüğümüz an muhtelemen kovulur benden söylemesi. Çıkıp yönetimin karşısında benim orta saham yok benim sağ bekim yok benim 10 numara yedek kanatım yok diyecek YA DA SUTLANACAK malesef.

Valla istediğiniz kadar sayın sövün, gittiği zaman çok ararsınız. Zannediyorsunuz ki eli yüzü düzgün yabancı iyi bi hoca gelince bu takım Barcelona olacak. Hatta bu takım aslında Barcelona ama Okan hoca yüzünden olmuyor.

fatih terim son dönemleri hariç final ve kırılma maçlarını bir şekilde kazanması ile biliniyordu hatta bu yüzden winner deniyor, okan buruk da maalesef final maçlarında ve kırılma maçlarında inanılmaz kötü bir reaksiyon gösteriyor. umarım ajax maçı bir milat, başlangıç olur

Transferler konusunda berbat malesef. Ne yetenek kazandirabiliyor ne star uretebiliyor. Gelen oyuncu hazır olsa bile 6 ayda 2 aşama geriye gidiyor. Bireysel yeteneklerle işi götürüyoruz. Ulan mükemmel organize olduk gole bak dediğim bi tane golümüz yok bu sene. İstediği topçular 15 milyon eurodan başlıyor. Allah aşkına sen pep değilsin bizde city değiliz 30 yıldır bu kulübün bunyesindesin hala farkedemiyor musun bunu? Bi tane vitrin oyuncusu cikartamadi. Sacha boey yunus falan demeyin ikisi kaçmaya çalıştı zamanında okan yüzünden. İkisi de okan döneminde transfer edilmedi. Yapılan transferler asla geleceğe dönük olmuyor artık. Pahalı 26-27 yaşında topçular istiyor kullan atlık. Bu sene 3 puan geriye düştüğümüz an muhtelemen kovulur benden söylemesi. Çıkıp yönetimin karşısında benim orta saham yok benim sağ bekim yok benim 10 numara yedek kanatım yok diyecek YA DA SUTLANACAK malesef.
Keremi yunusu barışı kendi üretti
Transfer yapamıyor doğru
Boey yazmayın demişsin 30m euro başka satılan oyuncu var mı ligde kimin sayesinde

Mevcut kadroya ve yönetime göre okan buruk neden eleştiriliyor? Okan buruk yerinde mancini torrent tudor mourinho jesus ismail kartal sergen veya fatih terim olsaydı şuan puan durumu ve avrupa durumu ne olurdu?

13643.jpg

Sisteminde beklerin rolü çok önemli. Hem koridor kullanımı hem penetrasyon açısından. O yüzden yer uçağı gibi iki bekle (Jelert ve Hampus) ikinci devre herkese sahayı dar edecek OBbarator

Tüm takımın performansı geriye gidiyor ve hala önlem alamıyor. Hoca tüm takım deli dana gibi koşunca skor alınmıyor bilgin olsun.

İlle bir icat çıkaracak. Kaan' ı orta sahaya atıyor, eyvallah. Defans güvenliği için duruma göre bunu çok iyi yapabilecek Kaan' ın stoperleşmesi gerekirken serbest oynatıyor, Szallai' yi geriye hapsediyor. Sonuç; destek alamayan, takımın en kreatif potansiyelli adamı Yunus sağ kanatta da kalsa içe kat etse de etkisiz kalıyor haliyle...

Daha önce de boşuna demedim. Bu rezalet yönetim varken hoca tek güvendiğim kişi.

yalnız farkındamısınız,fener taraftarıda hem hocasına hem takımına güvenmiyor ,bizim taraftarda ne takıma ne hocaya güvenmiyor
fener taraftarı bulularda şu an

tüm medyada da hayal kurup bağırarak başkanları gibi konuşan (ama öncesinde küskün küsün eleştrien) tiplerle dolu... şu an en konuşulmayacak insanlar ülkedeki. Huaaaaa atatürkün çocuklarıyız,yanakçıları ezicezzz modunda konuşuyor hepsi.

biz hocayı maç içlerindeki oyun ve takım planlamasında eleştiriyoruz - normal davranıyoruz, yönetime zaten epey az insan güveniyor.

Elinde Nelsson var ama Stoper istiyor olurda cidden bir Stoper gelirse o vakit hala dörtü savunma oynarsak cidden sinir olurum.

bu kadar harcanan paraya avrupa'da başarılı olmasını istemek haklı bir beklenti ama rakiplerin de bu kadar para harcamak zorunda kalıyor. koç gibi Türkiye'nin sayılı zenginlerinden birini maymun ediyor hocalığında galatasaray. bana rakiplerin düştüğü haller eğlenceli geliyor. 99 puanda ikinci olabiliyorlar üstüne mourinho getiriyorlar. biraz bu manzaranın tadını çıkartmak lazım. inşallah bu sezonda şampiyon yapacak takımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt