- 26 Ocak 2021
- 41.380
- 40.647
- 3.078
Biz bugün neden antrenman yapmadık sayin hoca takım hadi sabah gelmis olsunda orada yapamayalim aksam idmani yapmaya engel teskil eden ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir de rakibin taktiğine ve zayıf yönlerine göre oyun planı hazırlaması gerekirHoca kafasındaki oyunu herkesle oynarım sanıyor sanki. Kadroya göre oyun planı yapmıyor.
bizim top rakipteyken kendi sahamızda yerleşimimiz çok sorunlu,resmen rakibi kendi 1.bölgemize kadar sokuyoruz ve orda savunma yapmaya uğraşıyoruz, aslında olması gereken rakibi püskürtmek, pas kanallarını kapatarak 2.bölgede bekleyip rakibi kaleye yaklaştırmamakkerem yüzünden benfica macı fln izliyom arada
adamlar ne defans yapıyor üclü savunma ile
1 dk kopmuyorlar oyundan
bizde her atak pozisyon oluyor
doğru hücum futbolu oynatan yabancı olursa olur bence, jesus,gerest,feldkamp,daum vb, ha topu rakibe verip anadolu takımlarına bile kontra oynayacak defansif yabancı gelirse %100 haklısın, ben yerli yabancı diye bakmıyorum, defansı da belirli seviyede iyi yaptırabilen ama genel felsefesi doğru hücum olan bir hoca olmalı diye düşünüyorum.En iyi senaryo ligi şampiyon bitirip 5. yıldızı takalım. Gelecek sezon zaten CL'li fikstür hem ligde hem Avrupa'da zıçarız ilk yarıda Okan'la. Sonra vizyoncu tayfanın gazını almak için scout31 yakışıklı yabancı hocayla 1.5 sezon nadas veya 2 tane de yabancı olabilir. Sonra Arda Selçuk Burak Murak hangisi iyi durumdaysa yeniden ligde champ işi kovalamaya devam ederiz.
Yabancı eşşekler Avrupa'da 2 tane iyi maç alırsa 10 sene konuşulur ligde ne bok yedikleri hatırlanmaz. Acı ama dibi görmek de lazım maalesef bunlarla
Yabancı olmuyor işte. Rize'den 3, Fb'den 1 alırsak yine yerli şampiyon olacakdoğru hücum futbolu oynatan yabancı olursa olur bence, jesus,gerest,feldkamp,daum vb, ha topu rakibe verip anadolu takımlarına bile kontra oynayacak defansif yabancı gelirse %100 haklısın, ben yerli yabancı diye bakmıyorum, defansı da belirli seviyede iyi yaptırabilen ama genel felsefesi doğru hücum olan bir hoca olmalı diye düşünüyorum.
En son 18 sene önce yabancı şampiyon olmuş ama ondan önce hep yabancılar damga vurmuş lige. Garip bi durumYabancı olmuyor işte. Rize'den 3, Fb'den 1 alırsak yine yerli şampiyon olacak
valla bence olabilir ki olduğu oldu, yabancı olunca futbolun doğruları mı değişiyor anlamadım?istatistik olarak dediğin doğru ama mantık olarak saha aynı saha futbol aynı futbol,ki zaten başarılı olanlar da oldu,dediğim gibi mutlaka hücümcu olması lazım,tüm dünyada şamp olan takımlara bakalım %99u hücum futbolu oynuyordur,okan hoca da bu kafada ama defansif açıdan olsun, hücumda varyasyon eksikliği olsun bir çok eksik var, resmen ileri şişir düşeni al oynuyoruz son zamanlarda ve 3 yıldır çoğu maç rus ruleti, top bi o kale bi bu kale 50 tane kontra ye 10 kat zayıf takımlardan böyle futbol mu olur?insanlar biraz iyi futbol görmek istiyor, bu kadro süper lig tarihinde kurulmadı,forvet hattı bile korkunç seviyede,jesus mesela o iyi olmayan kadro ile 2.4 falan puan ortalaması yaptı adam hücumcuydu işte , neyse zaten 3 büyükler yabanı getirirse bu sefer yabancı hoca şamp olacak çok çok büyük ihtimal, hayırlısı bakalım inşAllah şamp oluruzYabancı olmuyor işte. Rize'den 3, Fb'den 1 alırsak yine yerli şampiyon olacak
Bu nasıl avatar dalga mı geçiyorsunTuru alirsa hocayla barışır mısın @Samet Nalbant
Bu sezondan bir sene önceki 2000-2001 şampiyonlar ligi benim hayatımda izlediğim en epik Avrupa sezonudur renktaşEkli dosyayı görüntüle 279974
Ekli dosyayı görüntüle 279972
Vakti zamaninda CL'de iki gurup asamasi vardi. Lucescu'nun 2001-2002 sezonunda bu sonuclari aldigi kadroyla (ki 2. gurup son macinda da hakem katliami yasamistik), cok degerli futbol fakiri Okan hoca superligde kume duserdi. 2.5 yildir verilen bonservis ve maaslara ragmen Avrupa'nin ne kadar cop takimi varsa eziliyosun, ama halen savunanin var. Biz neden hicbir zaman ikinci dunya ulkesi olmaktan ileri gidemeyecegiz sorusunun cevabina en guzel orneklerden biri icinde bulundugumuz Okan Buruk sassakciligi sendromu. Superlig sampiyonluguyla yetinenler, Galatasaray'liligi ve Galatasaray'in farkini henuz anlamamislardir ve bu saatten sonra da anlama ihtimalleri yoktur.