Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol.bek Berkan ki bugun fena degil sag bek Kaan ile basladigimiz hangi macta ustunluk kurduk ki Okan neyi denersin

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocaaaaaaaa, what are you doing. Bizde senin gibi izliyorsun. Sen kenardan biz tv'den. Bir şeyler yap artık

Dizilişte bir değişiklik yapmazsan maç gitti. 3-5-2 ye dön forveti çiftle, Osimhen çok yalnız kalıyor.

Her maç aynı terane. Aynı hatalar devam ediyor. Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç alacağını sanıyor

Sag ve sol bekin yok. Kalecin yok. 3-5-2de dokturen Yunus’un ve daha iyi oynayan bir takimin var ama israrla 4-2-3-1 oynuyosun. Kovulacagin gunu sabirsizlikla bekliyorum. Fiilen bir teknik direktorumuz yok artik benim icin.

Sezon başında
Elimizde yeterince kanat var
Orta saha alıp da 12 kişi mi oynayacağız
Şimdi
Elimizde yedek kanat yok
Yedek orta saha hiç yok

Tottenham maçı 3-5-2

Kiev maçı, Rigas maçı, Ajax maçı, Young Boys maçı, Hatay maçı 4-2-3-1

Afedersin ama biraz mantık sahibi herkes aynı şeyler yapıp farklı sonuç alamayacağını bilir. Elbette 3’lüde de puan kaybettin ama böyle acizce, böyle aptalca bir oyunla olmadı. Mesela Alkmaar maçı, mesela Eyüp maçı… 50 tane kaçırır atamaz puan kaybedersin.

Ama şu aptal taktiği görmek istemiyorum artık sahada.. ha illa bunu oynayacağım diyorsan adam gibi bek aldır, adam gibi kanat ve 10 numara aldır oynat… Boşu boşuna para harcatıp yine Kaan, Berkan ile 4-2-3-1 oynayacaksan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt