Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan efendi hiçbir zaman yerlilere alternatif aldırmayacak.. Onları üzmek istemez.. Forma adaleti sağlamaz.. Dolayısıyla Avrupa'da başarıyı unutsun herkes..

Zerrem öfkem geçmiyor sana maalesef benim neznimde kredin sifirlandi.

Avrupada şu maçı almamiz gerek dedigimiz hic bir maci alamadik. Eyv. ligte özellikle rakiplerimizde olan macları almayi bildin ama avrupadaki hayallerimizin icine ettin. Kievi yenememek nedir mallik resmen

Arda, futbol camiasında davranışlarını en sevmediğim figürler arasında başlarda gelir, daha Atletico' ya gitmeden önce de söylerdim, çemkirenler olurdu.

Ancak TD lük kariyerine çok iyi başladı maşaallah; geçen süreçte bir defosuna rastlamadığım gibi, gayet dsiplinli olduğundan, antrenman takvimini çok sıkı tuttuğundan, Eyüpsporu takip eden basın mensupları ve futbolcular sıkça bahsediyorlar. Okan Hoca sonrası için Nuri Şahin favorimdi ama Arda Turan bir adım öne geçmiş gibi. Yukarda bahsedildiği gibi, en iyi senaryo, Okan-MT/Arda (Nuri)-GS olabilir diye düşünüyorum...

Avrupa liginde öyle bir fikstürü hiç ettik ki bir daha böyle bir fikstür nah gelir. Tebrikler hocam.

Hoca olmaya karar verirse belki birseyleri değstirebilir. Takimdaki dengeleri gözeterek hareket eden okanin hic sansi yok.

Türkiye ligi yanıltıyor hep bizi. Rekorlar falan güzel evet ama Avrupa farklı atamayana atıyorlar hemen. 2 golüde Osimhen gol kaçırdıktan hemen sonra yedik. Yani Tottenham maçında oynanan top ekstrem biseydi ama senin standartın bunun 2 tık altı olur. Biz o maçın 5 6 tık altına düştük. Sene başı 12 kişi mi oynayacağız demeyi biliyordun şimdi kadro yetmiyor diyorsun. Ben mi transfer ettim agacım bu futbolcuları hepsi benim onayımla alındı diyorsun Jelert son 5 dk topçusu oldu. Jakobs 13 maç kaçırmış geldiğinden beri. Ya sen transfere karışmayacaksın o zaman ya bana rağmen alındı diyeceksin.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
valla bence türkiye ligi de yanıltmıyor çoğu taraftarı, ligdeki oyundan da memnun değil çoğu kişi bence,oyuna hükmetme yok, koş babam koş, pinpon maçı gibi bi o kale bi bu kale, bazı maçlar hariç geldiğinden beri böyle bir oyun var genel olarak.Anadolu takımlarına hükmedelim bari tek kale oynayalım,sürekli kontra yemeyelim ama yok.

Hocanın teknik taktik konusundaki eksiklerinden ziyade merak ettiğim, sizce hoca transfer konusunda ne istediğini oyuncu profili ve oyun anlaminda biliyor mu ?

Birbiriyle nekadar alakasız tip oyuncu varsa hepsiyle adımız geçiyor

şubat ayı bence gs'daki geleceğini belirleyecek ay olacak.

3 ŞUBAT

antep d
bolu d K
ads
az alkmaar d AL
rize d
az alkmaar AL
fb
konya K
k.paşa d

2 MART

Bunun kadar sansli bur adam varmi acaba? Simdide morata geliyor. Baskalari halile forvet oynuyordu
Şans konusuna katılıyorum lakin yönetim içinde ciddi ciddi okanin kuyusunu kazmaya çalışanlar arkadan iş çeviren fenerlilerde olduğunu düşünüyorum misal şu kavukcu denen herif
Yani yönetime kadar bukadar pasif kalmasını başka makul sebebe dayandiramiyorm

Galatasaray'ı, Galatasaray yapan winner karakterimizden bizi uzaklaştırmaya başlayan teknik direktör. Galatasaray, tarihin en kötü kadrolarıyla bile avrupada ölüm kalım maçlarında ölmedi hiçbir zaman. 10 maç oynadıysak en fazla 2 maçta ölmüşüzdür. Biz malum camia gibi loser değiliz. Rigas'a, malmöye, savaştaki ülkenin takımı kiev ile oynayıp yenemeyip hiçbir şey yok gibi davranamazsın okan hoca!

Biz Galatasarayız. Bizi malum camia ile karıştırma sakın. Galatasaray ölüm kalım maçlarında ölmez! Winner karakterimize ters bizim. Aklını başına al. Taraftarla dalga geçme. Ya kendini değiştir ya da biz seni başkasıyla değiştiririz. Bu kulüp 3 kupalı hamzaoğlunu sezon başında kovmuş bir kulüp. Bizi başka kulüplerle karıştırma.

Oyunculara antreman yaptıramadığın gün gibi ortada. Bize gelen Batshuai gelmeden önce domuz gibi fizikliydi. At gibi koşuyordu. Bize geldikten sonra sahada yürüyor adam. Koşmaya mecali kalmamış tosun gibi olmuş. İcardi bize ilk geldiğinde zıpkın gibiydi. Son 2 sezondur fazla kilolardan koşamıyor adam. Keza Jelert'te öyle. Kopenhag'da oynarken hızıyla çevikliğiyle bizim Boey'i perişan etmişti. Zıpkın gibiydi. Adam bize geldikten sonra topu ilk defa görmüş gibi bomba muamelesi yapıyor. Koşamıyor bile.

Belli ki söz geçiremiyorsun oyunculara. Böyle teknik direktörlük olmaz! Antreman yaptıramayan teknik direktör mü olur ?? Takıma gelen her oyuncu en az 10 kilo alıyor. Koşmayı unutuyor. Sahada yürüyor.

Sezon sonu şampiyon ol. 5. Yıldızı tak ve vedalaşalım. Seninle olmayacak belli ki.. zorlamanın alemi yok.

Elinizdeki mevcut tum kadro ve oyuncuları verimli kullandiginizi düşünüyormusunuz diye sorulsa ne yanıt verirdi acaba

Şuursuzlaşmış bir hâli var, tedirgin, ne yapacağını bilmez vaziyette.

Ve şu oyuncu patates-çöp etme işini çok iyi beceriyor. Ondan faydalanama bundan faydalanama, onu küstür bunu yolla. Helal olsun.

Fb maçı ile gönderilir.
rahatladım eyv

1738509591767.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt