Emre Kalem
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 2.002
- 1.769
- 698
Okan efendi hiçbir zaman yerlilere alternatif aldırmayacak.. Onları üzmek istemez.. Forma adaleti sağlamaz.. Dolayısıyla Avrupa'da başarıyı unutsun herkes..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bence türkiye ligi de yanıltmıyor çoğu taraftarı, ligdeki oyundan da memnun değil çoğu kişi bence,oyuna hükmetme yok, koş babam koş, pinpon maçı gibi bi o kale bi bu kale, bazı maçlar hariç geldiğinden beri böyle bir oyun var genel olarak.Anadolu takımlarına hükmedelim bari tek kale oynayalım,sürekli kontra yemeyelim ama yok.Türkiye ligi yanıltıyor hep bizi. Rekorlar falan güzel evet ama Avrupa farklı atamayana atıyorlar hemen. 2 golüde Osimhen gol kaçırdıktan hemen sonra yedik. Yani Tottenham maçında oynanan top ekstrem biseydi ama senin standartın bunun 2 tık altı olur. Biz o maçın 5 6 tık altına düştük. Sene başı 12 kişi mi oynayacağız demeyi biliyordun şimdi kadro yetmiyor diyorsun. Ben mi transfer ettim agacım bu futbolcuları hepsi benim onayımla alındı diyorsun Jelert son 5 dk topçusu oldu. Jakobs 13 maç kaçırmış geldiğinden beri. Ya sen transfere karışmayacaksın o zaman ya bana rağmen alındı diyeceksin.
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Şans konusuna katılıyorum lakin yönetim içinde ciddi ciddi okanin kuyusunu kazmaya çalışanlar arkadan iş çeviren fenerlilerde olduğunu düşünüyorum misal şu kavukcu denen herifBunun kadar sansli bur adam varmi acaba? Simdide morata geliyor. Baskalari halile forvet oynuyordu
Elo sistemini futbola uyarlamis. İlginç olmuş bencebu ne hocam
izlemeye değer mi