Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelip de yok kepaze yok rezil yok futbolu bilmiyor yok mou tokatlar yazanlar şampiyon olunca bi de utanmadan gelip kutlama mesajları yazacak mı

Kendisi futbolculuk döneminde üçlü ortasahanın bir parçasıydı. Niye hiçbir maçta 3lü ortasaha denemiyor, anlamıyorum.

daha önce de yazdım tekrar yazayım. erden timur'un tehdit edildiği bir futbol ortamında üstelik erden timur'un gittiği, saha aklı icardi'nin sakatlandığı bir sezonda takımı tüm algılara rağmen ayakta tutması başarıdır. transferden çok anlamıyor, bazı oyunculara taktı mı takıyor bunlar da doğru ama biraz da takıntılı, vazgeçmeyen kişiliği sayesinde ayakta tutabiliyor takımı. fb ve bjk'de para harcamak zorunda kaldı biri başarısız biri battı. bu adamın çocuğuna bile bir sürü laf edildi sosyal medyada. oğlu ön plana çıkınca İsmail'in oğlunu ön plana çıkartacak kadar görgüsüz, leş bir camiayla uğraşmak kolay değil.

Okan hocam çevrende seni seven hiç dostun yok mu, ne yapıyorsun diyecek?

Acun'la kanka olursan çevren de itcur gibi olur.

Kaan-Berkan bekleri görmek istemiyoruz hoca üçlü defans oynat lütfen

Nelsson gitti +1 kontenjan

Bats gitsin +2 kontenjan oluyor

Lemina + Stoper/bek neyse artık (hangisi olursa olur yanlış mantık gene ama bu saatten sonra bir plan vardıra inandıramıyorum kendimi)

boşta kontenjan kalsa Köhn'ü geri bile çağıralım derim ama Werder Bremen alacak opisyonu kullanacak dneiliyordu - o iş ne ciddiyette bilmiyorum.

jakobs yerine Köhn'ü her seferinde tercih ederim.

Ben Ardayi sevmem ama Okana bakarim ardaya bakarim sirf bir tane td görürüm orda. Arda elindeki kadro ile iyi is cikariyor, okan buruk ancak rüyasinda görür avrupada iyi bir takimi calistirmayi, suan görüp görebilecegi en iyi takim Galatasaraydi bundan sonrasi daha kötü takimlarin hocasi olur ama Arda isi ciddi ciddi devam ederse büyük takimlar calistirabilir.
Ayni seyleri Okan Akhisar'da veya Basaksehir'deyken de soylemisizdir. Biriyle Turkiye, CB kupasi, digeriyle Lig champ aldi adam.

Lemina henuz hazır degil diye diye nisana kadar oynatmaz. 3 sene kiralayacak yer ararız. Yeni td lazım.

Takım üçlüye dönünce toparlanmış biraz. Keşke o kadar 4 lüde ısrar etmeseydin.

Hocam neden savunmacılarımız sürekli top şişiriyor Osimhen'e? İleride Hakan-Arif var da ben mi bilmiyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt