Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buna "tranfer dönemi" özelinde bakmamak lazım

en son milli aradan sonraki fikstür - kötü bi bodrum deplasmanı(rüzgar müzgar abuk maçtı epey)

*Alkmaar dep
*Eyüp
Sivas dep (10 kişi 3-0)
*Malmö dep
TS 4-3
Kayseri 5-1
Göztepe 2 -1
*Başak kupa (sara sakat)
başak 2-1
*hatay 1-1
*kiev 3-3
Konya 1-0
**Ajax 1-2
Antep dep 1-0

bakınca avrupa lg arası yolculuklar vs ve HEP AYNI KADRO icardi de yok PİLİ BİTTİ
* olanlar beraberlik , moral bozukluğu vs.

ben sebebin tamamen bu olduğunu düşünüyorum - hocaya yazan bir faktör , elinde zaten dar kadro var - HERKESİ kullanman lazım ama bir çok oyunucunun pestili çıktı gerçekten.

Ben bunun sadece oyuncularin yorgunluguyla alakali oldugunu düsünmüyorum. Mesela yeni yilda oyuncular neredeyse 2 hafta dinlendi. Ama ocak basinda itibaren kötü oyun vardi.

Yazinlari da zaten hep kötüyüz. Avrupa eleme performanslari malum. Lig basladiktan sonra takim oynamaya basliyordu.

Ben bunun sadece oyuncularin yorgunluguyla alakali oldugunu düsünmüyorum. Mesela yeni yilda oyuncular neredeyse 2 hafta dinlendi. Ama ocak basinda itibaren kötü oyun vardi.

Yazinlari da zaten hep kötüyüz. Avrupa eleme performanslari malum. Lig basladiktan sonra takim oynamaya basliyordu.
tamam işte diyorum ya esas sebep Okan hocanın aynı şeyi oynatması üzerine hep aynı kişilerler bunu denemesi. yukarıda sadece yorgunluk demişim gibi olmuşta aynı oyunda inat etip hep aynı oyuncuları kullanması hocanın çok negatif döndü bize.

o kadar fazla adam 1 den fazla poizsyon ve rol üstlendiki - diri kalmak imkansız nerdeyse hocanın oynattığı şeyle

osi zaten aygır o konuda ama o bile oyundan düşüyor tek başına koskoca yarı sahada koşturmaktan

BAY zaten heykellik adam bu konuda.

Leminayı yedek bırakayım falan yaparsan ortalık fena yanar

Bırak artık 1.60 lıkları orta sahada ezilmekten bıktık usandık

Sançez üzülmesin diye Kolombiyalı arkadaşını aldı herhalde

Madem sana göre senin istediklerin olmuyor sezon sonu bırakman lazım.

Şampiyonluğu vermek için gayret göstermezsen memnun oluruz sn. başarılı hoca

Oynatamadığın futbolcular yüzünden her transfer döneminde sıkıntı ve kaos yaşanıyor.

Hoca bir tarafımızda ayı bağırıyor, sen Bolu’ya tam kadro çıkıyorsun eminim Davinson, Sara, Mertens, Morata falan da çıkacaksın.

İnş sakat vermeyiz, yoksa okkalı cümleler hazırladım sana

ligin ilk yarısı fener maçından 10 gün önce başlığa üşüşenler fener maçından sonra başlığa bir daha girmediler doğru düzgün.

2-3 haftadır bir gerileme var yine aynı isimler girmiş başlığa.

2 hafta sonra yine başlığa girmemeye başlayacaksınız.

Bu senede şampiyon olacağız ve siz hoca kovulsun diye 1 sezon daha beklemek zorunda kalacaksınız

Sonuna kadar yanındayız.

ligin ilk yarısı fener maçından 10 gün önce başlığa üşüşenler fener maçından sonra başlığa bir daha girmediler doğru düzgün.

2-3 haftadır bir gerileme var yine aynı isimler girmiş başlığa.

2 hafta sonra yine başlığa girmemeye başlayacaksınız.

Bu senede şampiyon olacağız ve siz hoca kovulsun diye 1 sezon daha beklemek zorunda kalacaksınız

Sonuna kadar yanındayız.
Screenshot_101.webp

Şu anki mevcut yönetim tarzı ile (daha 1 tesisi bitirmekten aciz) Derwall ve Kalli dönemleri gibi yapılanma da çok zor.

Daha başarılı kim olabilir acaba. Belki Arda oda belki 1 tık daha iyi olabilir garantisi de yok omo hocoyo kovolom.

Yazıklar olsun. Kadro mühendisliği bu kadar kötü bir teknik adam görmedim. Kulübün sırtında yük. Başka bir şey değil. Okan şampiyon olabilsin diye 100 milyon daha harcamamız gerekecek herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt