Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acı gerçekle yüzleşelim.
2021'de 30 milyonluk takımla PSV'den 5 yedik ve şimdi tekrar karşılaşsak 300 milyonluk takımla 10 yeriz.
Ben bu kadar kötü kadro planlaması görmedim. O kadar para harcadık hala net 10 numara ve kanat yok.
Yeni gelen çocukla Yunus tekrar eski formuna dönmezse bazı deplasmanlardan elimiz boş döneriz.

Sahada jelert gibi amatör oyuncu varken bu maçı alamayız takım iki üç pas yapıyor jelert hata geri koş. Berkan jelert sol kanadı ile bu maça çıkmak gerçekten futbola ihanet .
Takim oyun kuramıyor lemina yi almadı Avrupa kadrosuna millet Arabistan dan gelen oyuncuyu ilk hafta sahaya sürüyor biz bakalım kaçıncı hafta izleyebilecegiz

Arkaya atılan her top pozisyon. Berkandan defans olmayacağını yeni anlamis. Hücum desen oda yok ama defans arkasına iyi top attırıyor

Sahi biz ne oyuyoruz beyim. 3 pas yapamaz mi takım. Vur ileriye gitsin. Oyuna bak

Acı gerçekle yüzleşelim.
2021'de 30 milyonluk takımla PSV'den 5 yedik ve şimdi tekrar karşılaşsak 300 milyonluk takımla 10 yeriz.
Ben bu kadar kötü kadro planlaması görmedim. O kadar para harcadık hala net 10 numara ve kanat yok.
Yeni gelen çocukla Yunus tekrar eski formuna dönmezse bazı deplasmanlardan elimiz boş döneriz.
Bu değerlendirmeye göre Galatasaray'ın mal varlıkları ne olduğu belirsiz menajerlerin ve komisyoncuların elinde buhar olup gitmiştir.

Attığımız gol, Morata becerisi…Geçen maç attığımız gol hakem mallığı…Dandik Bolu’ya attığımız goller bireysel yetenek ve kalite farkı..Antep’e atılan gol duran top

1 tane organize atakla attığımız gol yok son dönemde, kaliteli ayaklara bakıp duruyoruz.

Mertens, Sara orta kesecek… Davinson, Apo kafa vuracak. Barış, Yunus şapkadan tavşan çıkaracak.
Osimhen’e uzun atacağız 100 metre atleti gibi koşu atacak, fiziğin kullanacak da gol atacağız…

Savunmada da Davinson her topu toplayacak, Apo çizgide müdahale edecek, Torreira tüm orta sahayı savunacak, Muslera yenilecek topları yemeyecek ki gol yemeyeceğiz..

Pardon hoca da bunlar olduktan sonra sen ne işe yararsın? Nerede hoca organize oyun, organize atak… Oyuncu kalitesi seni tembel yaptı iyice. Oyuncu kalitelerine güvenerek taktik çalışmıyorsun.

Yeter!

Hocam sen dinamoyu yenememis adamsın ya, helal olsun sana. Ne güzel fenerin zorlanmasına izleyecektik TV'den. Teşekkürler. İlk 8den eledigin takımda fbnin rakibi olacaktı. Aferin sana

Acı gerçekle yüzleşelim.
Sorun kadro değil eksikler olsada. Bir oyunumuz yok bizim dogaclama oyun oynuyoruz

Bana söyleyecek kelime kalmamış.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bok mu var top şişirtiyorsun hoca? yahu allah aşkına sokunduruk amatör takım bile daha derli toplu atağa çıkmak için bir şeyler yapar.

Hocam çoluğa çocuğa yeniliyoruz bir deptede top oynayın

Son zamanlarda takımın oyunu kötü değil - ortada oyun diye bir şey yok.

Sanki doğaçlama, plansız, organizasyonsuz bir oyun sergileniyor hocam. Bu kadar transfer yapıldı, bu kadar para harcandı... Kredini tüketme, taraftarın gözünden düşme..

Bi öğrenmiş ileride basmak başka bir şey yok. Kaani gönder bassın, stoperi gönder bassın. Avrupanin sıradan takımı bile senin bu malca basmalarini affetmiyor ilk yarıda 5 olmaması şans.

Takımda yedek yokken ilk 11 bu kadar eksikken aynı riskli futbolu oynatmadaki mantığı zerre anlamıyorum. Demek ki zerre taktik bilgisi yok bu adamın. Defans yaptır 0-0a yat kapat takımı, hızlı çıkmaya çalış yine barışla, ama illa 2 kağnı stoperi orta sahaya çekecek, iki sarı kartlı stoperi, kırmızıyı yedirtip 4-5 yedirecek rezil herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt