Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaani sağ beke atıp kırmızı görmesini sağladı resmen helal olsun sana lan Okan. Senin gibi bir dahi hocamiz var

ben senden daha iyi yönetmezsem takımı bütün cümle alem yatırsın beni o kadar diyorum sadece.Ulan fmde bile görürsün şu 2.sarının geleceğini herifler kanatlardan gelip duruyor birebir kalıyor sürekli kaan zaten birebirlerde rezalet bir adam ama sen göremiyorsun bunu

aynı şeyi 100 kere yaşayıp hala yaşatmaya devam ediyor çünkü hoca falan değil yanındakiler de yardımcı değil yancı.

Fener macindan önce bir hoca değişikliği lazım. Unuttum. 2 sene şampiyon oldu. Çünkü ondan önce hiç şampiyonluğumuz yoktu. Okan geldi GS büyük takım oldu

Evirmeye çevirmeye kıvırmaya gerek yok,bariz kötü teknik direktör..Bir tane oyuncuya dokunuşunu görmedim.emre belezoglunu 16 yaşında oynatan FT hocadır,genç semih ve emre çolak ile şampiyon olan,rieradan sol bek çıkaran vs vs.okan hocanın tek dokunuşunu görmedim ben daha..

Takımda yedek yokken ilk 11 bu kadar eksikken aynı riskli futbolu oynatmadaki mantığı zerre anlamıyorum. Demek ki zerre taktik bilgisi yok bu adamın. Defans yaptır 0-0a yat kapat takımı, hızlı çıkmaya çalış yine barışla, ama illa 2 kağnı stoperi orta sahaya çekecek, iki sarı kartlı stoperi, kırmızıyı yedirtip 4-5 yedirecek rezil herif.
La bari 10 dk dayansaydi, dedik anasını satayım, yedi kırmızıyı 1i

İstedigi zaten avrupadan elenmek.

Lig odakli gidecek yine

İc sahaya umut kalmayacak bi skor cikar ortaya muhtemelen. 4-1 falan.

Hoca da Sevinir bu skor olursa

ben senden daha iyi yönetmezsem takımı bütün cümle alem yatırsın beni o kadar diyorum sadece.Ulan fmde bile görürsün şu 2.sarının geleceğini herifler kanatlardan gelip duruyor birebir kalıyor sürekli kaan zaten birebirlerde rezalet bir adam ama sen göremiyorsun bunu
Ve ne yaptı biliyor musun, o seri ve hızlı kanatlara karşı beke çekti kaani.

Küfür edecem, ailene yazık, myc alacağım günlere yazık. Umarım yarına kalmaz defolur gidersin

Senin çıkaracağın kadroyu da, oynatacağın topu da…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt