Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen sene fbye yenildikten sonra kovun dedik dinletemedik

bu saatten sonra kovamayız

samp olduktan sonra mutlaka kovmak gerek
Şampiyon olursak net şekilde seneye devam edecek o da var işte.Sampiyonluk kutlamalarında yapılacak sovlardan anlarsın zaten.Taraftar okan buruk falan diye bağıracak falan filan.Sampiyon olunca direkt kalıyor yani daha öyle bir vizyona sahip değiliz, şampiyon olunca hocayı kovacak vizyon yok

Hedef yirmibeş. Hocayı harcamayın sakin.

Şeytanın avukatlığını da ben yapayım.

Sosyal medyaya taraftar forumlarına da bakıyorum artık taraftar nezdinde bile saygınlığını inanırlığını yitirmiş. En koyu okan buruk hayranları bile şampiyon olsak bile yollar ayrılmalı diyor.

Şampiyon olursak net şekilde seneye devam edecek o da var işte.Sampiyonluk kutlamalarında yapılacak sovlardan anlarsın zaten.Taraftar okan buruk falan diye bağıracak falan filan.Sampiyon olunca direkt kalıyor yani daha öyle bir vizyona sahip değiliz, şampiyon olunca hocayı kovacak vizyon yok
o zaman avrupaya gitmeyelim

ARDA.webp

Çare

35 yaşındayım. Yüzlerce Galatasaray maçı izledim.. köy takımıyla oynasa oturur izlerim, düğünüm maça denk gelse iptal ederim. 6 yediğimizi de gördüm, son dk elendiğimizi de ama hiçbir maçta “Bu takımdan bir b.k olmaz” deyip maçı izlemeyi bırakmamıştım. Bu sezon beşiktaş maçı, ajax maçı ve bu maçın tamamını izlemedm, yarıda kapattım.

Helal olsun sana Oki

Periyodizasyon yerini penetrasyona bıraktı sayesinde. Yazdan beri diyoruz bundan bir cacık olmaz diye abuk subuk uydurma şeylerle savuna savuna işi buraya getirdiniz tebrikler.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarin rize yi sidik zoruyla yensin herkes herseyi unutur, 100 küsür milyonluk maas yükümlülügü rizeyi yenmek icin harciyoz zaten

Gönderilmeli ve yaptırdığı şaibeli transferler araştırılmalı, altından bir şeyler çıkacağına yüzde 1 milyon eminim. Bariz sakat olan Jacobs ve Cuestaya verilen paralar hiç normal değil bu bence futbol bilmemekle açıklanamaz.

Böyle maçlarda bunu hep yaşıyoruz. Her kadroyla aynı oyunu oynarız sanıyor. Hedef maçlarının hepsinde rezalet oldu.

icardiden sonra morata da gidici gibi

bunun sacma salak sistemi yüzünden hicbir futbolcu keyif almiyordur futboldan

48 yaşındayım. Bu kadar rezil bir Avrupa dönemini 13. olduğumuzda bile yaşamamıştım. Elle tutulur tek takım Tottenham'ın olduğu 8 maçta ki onu bile neredeyse son saniye kaybediyorduk bu kadar rezil olduğumuzu hatırlamıyorum. TERİM hocamın grubu falan olsa sıfır çekecekmiş OKAN BURUK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt