Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 2 senedir avrupada pas pas oldu hala orta sahanın önemini anlayamadi anlayamiyor anlayamayacak. Tutturmuş 2os önüne mertens. Tamamen ezber. Lan zaten 2 os koyuyorsun biri kaan denen herif daha onu ileriye baskiya gönderme arkadaş hiç mi beynin yok sinirden gülüyorum artik.

Geçen sezon praga rotasyon eksikliği ve kaan'ın saçma kırmızıyla elenmiştik. 1 sene geçti yine aynı durum. hiç mi ders almadın be adam.

Adam kontra yapmayı seviyor. Adamlar hep aynı atağı yapıyor hiçbir önlem yok. 3 pas yapamiyor. Lan olum ben bile bukadar oynatirim.

Takımı çorba yaptı resmen

Otorite sıfır. Morata oyundan çıkarken bir şeyler söyledin ama yüzüne bile bakmadı

Hoca falan değil.
Oyunu okumaktan çok uzak.
Berkanın elek olacağını görmek için senede milyonlar almaya gerek yok.

Umarım bir sonraki maça deli gibi pres yaptırmazsın da derbiye yorgun çıkarıp bir de şampiyonluğu fenere vererek tüyü dikmezsin.

Ama korkarım ki bu olacak ve tüyü dikeceksin gibi duruyor.

Kovulduğun günleri görmek dileğiyle.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam prim degisikligi yapiyor son saniyelerde bravo hoca bravo. efe akman ve berat lus da bi kac bin euro alir

Takımın başında bir yere gitmiyor. Hakaret etmeyin beyler.

Sezon sonu hepimiz burada olacağız.

Bi insan hatalardan hic mi ders almaz arkadas. Fatih Terim gibi bu da hic bi zaman sorumluluk almayip hep bi bahane üretiyor. Sampiyonlugu ver de sen gorecez sezon sonu bahanelerini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi abicim ya hadi yürü anca gidersin...

Senden en fazla TR ligi hocası olur. Avrupa'da cacık olmaz senden. Ha bu gidişle ligi de vereceksin zaten orası belli. Vermesen bile seneye seni bu takımın başında görmek istemiyorum.

Kendimizi kandırmayalım, sezon sonuna kadar gitmez. Şampiyon olsak hiç gitmez. O yüzden bu böyle devam edecek; yani Avrupa'da falan bir başarı beklemeyin gelecek sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt