Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen günde 600 tane çöp entry girip gssözlüğü antuya çeviren ve ordan paketlenen carcharot denen elemansın dimiTakımın başında bir yere gitmiyor. Hakaret etmeyin beyler.
Sezon sonu hepimiz burada olacağız.
İki yıl üst üste şampiyon oldu ve ligde namağlup. Kapı gibi hoca.Kazanırken de söylüyordum. Defalarca yazdım. Şampiyon olsan da tüm maçları kazansan da fikrim değişmeyecek dedim. O yüzden rahatlıkla ve tekrardan söylüyorum.
Hoca falan değilsin.
Diyene saygı duyarımDiyeceğiz.
süper taktisyen ve oyun okuma ustasi hocamiz yine harika bi tercih yaptiSağ beke attı dedim 2. Sarı geliyor. Lan adamlar kanattan geliyor zaten. Bu nasıl bir öngörü
fener macini kaybederse bence ciddi kovulma ihtimali artacak. Bekliyoruz
Oyuncular doğum günü ayağına yemeli içmeli sıçmalı parti veriyor beyefendiyi takan yok kiİpleri papazlara verdin, floryada lay lay lom antrenman, disiplin yok otorite yok
Bu takım mı bu hoca mı derbi alacak? En iyi ihtimalle geçen sene kaybettiğimiz maça benzer. Kötü ihtimali düşünmek bile istemiyorum.Derbi galibiyeti sonrası herkesin içi soğur.
Beraberlikte de kovulmalifener macini kaybederse bence ciddi kovulma ihtimali artacak. Bekliyoruz
Teknik ekibini ayrı her maç durduk yere salak saçma hatalarla rakibi dirilten avarel sürüsünü ayrı...
şimdi gönderir ardayı çekerim yerine ipler koptu