Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun vade de izle gör kral adam bu atmosfere alıştı zavallı jesus fakir ismail ile karışıyorsunuz siz mou yu. Okani portekize gonder 6
Hafta derbiye çıkar mac bitmeden kulüpten kovulur. İzleyin görün. Bu sefer icardi ve erden timur da yok. Okan bu işi çözemez gs çöküyor her gün biraz daha kral görün artık

Renktaş yukarıda yazdım bi bak istersen, Okan hocanın yazın kalmasını istemiyorum zaten.

Prag maçından sonra acilen fatih terim getirilmeli dedim. Okan tam bir etkisiz eleman. Fatih hoca arda turan geçişi yumuşak şekilde yapabilir dedim. Neyse kazasız belasız atlattık Okan için hakkı mı helal ediyorum geçen sene için her şeye rağmen. Ancak bu sene batıracak her şeyi. Takım fiziken bitmis beyler fizik yok takımda. Taktik işine girmiyorum bile.

Şevkimizin içine sıçtın tebrik ederim

Terim'le dalga gectik ayak tenisiinden baska bir sey yapmiyor diye sen onu da yapmiyon. Ne yapiyonuz abi siz idmanlarda?

Yazın kalmasını pek istemiyorum sanırım. Okan hocayla avrupada heyecanlı hikayeler yaşayamayacağız belli ki.

Bende yarattığı duygu şu;

10 sene ligde hocamız olursa net 8 şampiyonluğu var

10 sene üst üste CL'ye gitsek beraber 1 kere bile bi çeyrek final göremeyiz gibi

Ya Okan hocanın ekibine çok deneyimli, uzman bir yardımcı gelecek, Riekerink misali. Ve iyi bir futbol direktörü gelecek.

Ya da bu takıma Klopp ayarı bir adam gelecek TD'liğe.
Bu beceri yoksunu yönetim ilk gitmeli ve başka bir ekiple değerlendirmemiz lazım.

Bunlar kimseyi getiremez.

Şöyle bir çıkmaz var. Bugün burada da okudum.

Önündeki dört beş maçlık cendereden 15 puanla çıkıp takımı şampiyon yaparsa seneye takımın başında olacağı kesin. 3 sene üst üste şampiyon, 5. yıldızlı hoca falan apoletleri takacak. Ama 'CL gelirleri, süper bir kadroyla önümüzdeki yıl Avrupa'da Okan Hoca takımın başında olacak' dense şampiyon hoca apoletli adama rağmen güven bence kimsede tam olmayacak. Bu papaz topçu, imtiyaz falan derken direksiyon elden gitti bence.

Okan Buruk'tan max verimi aldık diye düşünüyorum. Adamın yapabileceklerinin dibini sıyırdık bence. 3, 4 ay önce duraklama dönemine girip 3 aydır düşüşteyiz. Daha fazla beklenti olmamalı, Avrupa'da kupa falan Okan Hocayla olmaz. Orada farklı dinamikler var.

Rahatladım mi iyice dün? En kolay avrupa kurası en kolay sampiyonlar ligi play off kurası cekiyorsun biz rahatlayamiyoruz ama sen rahatlıyorsun. Bir de eyv yazmış tam kral ya...

Çıkın anlatın birader bu okan i nasıl savunacaksiniz artık? Yetmedi mi rezillikler. Çıkın anlatın haydi...

Mou okandan 10 kat daha iyi hocadır hatta okan çoğu kişinin gözünde hoca bile değildir.
Savunan falan yok avrupadaki halini de 6. Haftayi beklesin morinyo paket eder falan diyen adam cok fazla konusmasin ya :asd:

Hoca senden tek dileğim şu fbye koy lütfen, algılarını al başına çal o portekizlinin

4 5 maçtır söylüyoruz bu takım defanstan top çıkaramıyor Buda oyunumuzu kötü gösteriyor diye.
Eline lemina gibi adam verildi oynatsana.
Lemina torrera Sara yap oyunu kanatlara yay .
İlerde sürekli baskı yapmayı bırak hocam

Bu takım en fakir zamanlarında bile ön elemelerde-grup aşamalarında oynadığı düşük bütçeli rakiplere takır takır 5-6 tane sallayıp Leverkusen, Hamburg, atletico Madrid gibi takımlara eleniyordu.

Şimdi 300 milyonluk kadroyla köy takımlarına her maçta kepaze oluyoruz bu rezil herif yüzünden

Screenshot 2025-02-14 at 21.42.01.webp

Screenshot 2025-02-14 at 21.35.46.webp

Vakti zamaninda CL'de iki gurup asamasi vardi. Lucescu'nun 2001-2002 sezonunda bu sonuclari aldigi kadroyla (ki 2. gurup son macinda da hakem katliami yasamistik), cok degerli futbol fakiri Okan hoca superligde kume duserdi. 2.5 yildir verilen bonservis ve maaslara ragmen Avrupa'nin ne kadar cop takimi varsa eziliyosun, ama halen savunanin var. Biz neden hicbir zaman ikinci dunya ulkesi olmaktan ileri gidemeyecegiz sorusunun cevabina en guzel orneklerden biri icinde bulundugumuz Okan Buruk sassakciligi sendromu. Superlig sampiyonluguyla yetinenler, Galatasaray'liligi ve Galatasaray'in farkini henuz anlamamislardir ve bu saatten sonra da anlama ihtimalleri yoktur.

Bu takım en fakir zamanlarında bile ön elemelerde-grup aşamalarında oynadığı düşük bütçeli rakiplere takır takır 5-6 tane sallayıp Leverkusen, Hamburg, atletico Madrid gibi takımlara eleniyordu.

Şimdi 300 milyonluk kadroyla köy takımlarına her maçta kepaze oluyoruz bu rezil herif yüzünden
En çok buna isyan etmeli herkes. Avrupada sürekli güçsüz takımlara kaybedilmesi rezalet bir olay

Sayende taraftar sinir küpü, oyuncun sosyal medyadan özür diliyor.

Yeni transfer itin bir tarafına sokuluyor. Acaba sen ne yapıyorsun hoca?

Okan Buruk İstifa Nöbeti ne zaman açılacak merak içerisindeyim. Tarihin en pahalı kadrosu eline veriliyor, nispeten cacık bir fikstüre rağmen o kadroyla köy takımlarına oyun tutamayıp ilk 8'e kalamayan birine kıytırıktan ligde şampiyon oldu diye bu kadar sabredilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt