Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da Koca bir hayal kırıklığı

Hocama 300 milyonluk kadro verin ama Davinson sakatlanmasın, build up planı falan yapmak zorunda kalır aman kafa yormasın öyle şeylere, Davinson halleder. Takımın eksiği olarak da Mikautadze raporlasın Mikautadzeyi alsaydık bir de siz görseydiniz takımı :) Hocaya laf yok

Turu geçmek tabi ki imkansız değil ama geçsek ne olacak aynı hataları tekrar edip duruyoruz. Bu kadar para harcayıp savunmanın hiçbir kısmını yapamıyoruz. Yol geçen hanı lafı tam uyuyor bize. Sistemimiz de yok. Bireysel performanslar yüksekse kazanırız.

Ekli dosyayı görüntüle 279974
Ekli dosyayı görüntüle 279972
Vakti zamaninda CL'de iki gurup asamasi vardi. Lucescu'nun 2001-2002 sezonunda bu sonuclari aldigi kadroyla (ki 2. gurup son macinda da hakem katliami yasamistik), cok degerli futbol fakiri Okan hoca superligde kume duserdi. 2.5 yildir verilen bonservis ve maaslara ragmen Avrupa'nin ne kadar cop takimi varsa eziliyosun, ama halen savunanin var. Biz neden hicbir zaman ikinci dunya ulkesi olmaktan ileri gidemeyecegiz sorusunun cevabina en guzel orneklerden biri icinde bulundugumuz Okan Buruk sassakciligi sendromu. Superlig sampiyonluguyla yetinenler, Galatasaray'liligi ve Galatasaray'in farkini henuz anlamamislardir ve bu saatten sonra da anlama ihtimalleri yoktur.
O sezon kadronun toplam piyasa değeri nedir tahmini?

Bonservislerde biraz enflasyon var gibi yıllar sonra ama şimdiki kadro değerinin yanından bile geçeceğini sanmıyorum.

İyi bir teknik adamla hem Avrupa hem lig başarısı pek ala olabiliyor.

Yani dışarıda kepaze olalım, ligi almak için 300 milyon basalım saçmalığının bir mantığını göremiyorum ben.

Ekran görüntüsü 2025-02-15 002936.webp

Turu geçmek tabi ki imkansız değil ama geçsek ne olacak aynı hataları tekrar edip duruyoruz. Bu kadar para harcayıp savunmanın hiçbir kısmını yapamıyoruz. Yol geçen hanı lafı tam uyuyor bize. Sistemimiz de yok. Bireysel performanslar yüksekse kazanırız.

Turu geçmek zor.

Geçsek, lig ayrı zor.

Bu hocayla zor.

Bu Avrupa ligi kadrosuyla her şey çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt