Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav senin ne bilgi taktik birikimin var da 3lu futbolu oynatmaya çalışıyorsun ? bildiğin 4231 oynat işte, ondan başka birşey yapamazsın sen

Az maçı çok çok kötü geçecek o adamlar Rizenin kaçırdıklarını kaçırmıyor, 4 yedik kaç tane de çizgiden top çıktı. Kesinlikle bir dahaki maçta bulunmaması gerek.

Mertens ile Ahmet yüzünden takım 9 kişi oynuyor sen yine seyret hoca 70 i bekle. Çıkartsana şu Mertens'i be adam, maç gidiyor.

Herkes yavaş yavaş Icardi'nin başından beri gerçek hocamız olduğunu anlıyor.

sahada taktiksel sorun kocaman ama ondan da büyük bir sorun var

belli ki takımla hocanın bağı kopmuş

otorite yok olmuş
Yaw nasıl kopmasın bağ. Frank yerleşim problemlerini görüp ben nereyi tutucam diye kollarını kaldırıp hocaya bakıyor daha ilk mactan. Biz kit futbol bilgimizle görüyoruz topçular gormuyor mu sanıyorsun. Het höt diyerek otorite saglayamazsin bilginle birikiminle durusunla sağlarsın. Şu oyuna hangi topçu saygı duyacak Allah aşkına

Egolu, kibirli olmaya devam. Kafanın dikine gitmeye devam. Taraftari karşına almaya devam.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3lü oynamanın işe yaramadığını ne zaman fark edecek acaba?
İsterse 28'li oynasın yine de oynanan oyunla ilgili bir şey değişmez. Sahada gördüğümüz futbolun diziliş ile bir ilgisi yok. Takımın enerjisi gitmiş, birbiri için savaşan futbolcular gitmiş yerlerine maç bitsin de gidelim tadında hareketsiz gezinen futbolcular gelmiş. Mental yorgunluk ya da başka bir sorun bilemeyiz ama çok net bir şeyler var takımda. İstek, ruh hiçbir şey yok takımda hiçbir şey

Ben sahada sadece şunu görüyorum :
Bu takım şampiyonluk refleksini ve hocaya olan güvenini kaybetmiş.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncudan korkan adam kendine hocayım demesin. Adım gibi eminim Mertens'e ya birader şu ceza sahası çevresi frikikleri sen kullanmasan mı acaba diyememiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt