Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçı kazansakta hocadan ümidim yok artık. Televizyon başında delirdim. Mertens'i 30 da çıkarman lazım hala izliyor hala izliyor. Duran topların hiçbirini Sara'ya bırakmıyor yeter lan delirecem

Erden beyin aldığı ve güya istemediğin adamlar gitti
Yerine 50 milyona yüzü gülen bi avuç KAZMA aldırdın
Teşekkür ederiz
GSyi gönül verdiğin bjk ayarında vasat bi takıma nihayet dönüştürdün
Yılda 3 milyon alıp floryada club medcilik oynarken ifbnin şampiyonlukta sana edeceği küfürleri dinlersin artık

Sistem değişikligiyle ayagına sıkıyor , 4 2 3 1 e sağlam 1 kanat sağlam bi stoper ve lemina alınacaktı .

Vakit kaybı olmadan bir çare bulunmalı. Takımla-taraftarla arasında herhangi bir bağ kalmamış belli ki. Bu durumdan çıkması da imkansıza yakın, o sebeple kendisinin yerine biri şimdiden bakılmalı.

Hemen sportif direktör olarak hasan şaş getirilmeli.okan hocaya bir çoban ve futbolculara abilik yapar..

Sen o Lemina'yi seve seve oynatacaksin. Insallah oyle bir top oynayacak ki kesemeyeceksin, sampiyon da olsak bu taraftar seni sezon sonu kovduracak.

Rize
FB
Samsun Dep
Bjk Dep
Ts Dep
Göztepe Dep

Okan Buruk la şu maclardan sağ çıkıp şampiyon olacağımızı hayal edenlerin esgal:
Screenshot_20180809-143257.webp

Biz Cevat hoca ile de şampiyon olmuş takımız,hemen gönderin gitsin artık dayanamıyorum. Oynattığı oyuna,forma adaletsizligine,çöpe atılan milyonlara,bedava belezoglu ile intere kaçışı bjk macerasına .gönderin gitsin..
bazıları herhalde sadece okan hoca ile olabiliriz sanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt