Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa et kelle paçacı aç kendine çorba yapmayı bu kadar seviyorsan. Bi maçta da kadronun içinden geçme be kardeşim bu neymiş ya…

Ilk yari bekleyerek oynamamiz yanlisti

Dogru degisiklikler ile tekrar alisik oldugumuz düzene döndük

Hoca maci dogru hamleler ile kazandirdi

Derbide Lemina - Torreira - Sara üçlüsü 11 başlasın, sırtımız yere gelmez
Mertens inadından vazgeçmezse şampiyonluk hayal
Son 15 dk al oyuna yeterli

İdda ediyorum oyunu nasıl karşıya yıktık bilmiyor.

Rakip çekildi filan zannediyor olabilir.

12 kişi oynamadık ama 3 orta saha oynadık, nasıl oldu bu iş hocam?

Demek ki inat etmeye gerek yokmuş değil mi? Gördük 60 sonrasını, biz gördük de senin gördüğün şüpheli, yine 4-2-3-1’e çıkarsın

Bir daha 3 lü falan istemiyoruz. 3-5-2 falan aman haaa amaaan. Lemina toreira sara orta sahası ile başlayacaksın maçlara.

İnadından vazgeçince takım ikinci yarı kendine geldi. Yapma etme gözünü seveyim.

Yalvarırım öne geçtikten sonra şu oyunun temposunu düşür, oyunu kontrol altına alıp farkı açmayı öyle dene, gözünü seveyim dene şunu. Rize deplasmanı, nabızlar 180 olmuş biz hala önde pres yapıyoruz ayağına 90+4'te savunma arkasına adam kaçırıp gol pozisyonu yiyoruz. Mantığı nerede bu işin bir anlasam

Kalan maclarda bu maci bitirdiği 11le(kaan haric) oynasa kendisine rağmen bir şekilde şampiyon oluruz.

DEMEK ki neymiş 3 orta saha ile içinden geçiyorsun ligin. 3 5 2 falan deneme sakın artık.

3-5-2'de Osimhen'in yanına Ahmed'i yazarak neyi düşünüyor acaba çok merak ediyorum? Top tutamıyor, pasları yanlış tercihte kullanıyor, ayağına gelen topu sürekli ayağından açıyor anlamadım gitti.

kiev maçından sonra aslında biz hep üçlü istiyorduk demişti

şimdi sorsak aslında biz hep dörtlü savunma planlıyorduk diyecek

neyse. en azından postu kurtardık. getir şu işin sonunu hoca.

Acilen kovulup yeni teknik direktorle cikilmali derbiye.Yoksa verecek sampiyonlugu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt