Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DÖRT İKİ ÜÇ BİR

o İKİ Torreira - Lemina
o ÜÇ ün ortasıda Sara

bu da böyle biline.

Cuesta ile falan 3 lü oynanmaz.

Bek pozisyonlarını ortasaha ilede kurabilirsin, 3-5-2 çok sıkıntılı sistem Mancini denediği dönemde söylemiştim efsanede yapar kestane de yapar. kanat bek diye tabir ettiğimiz adamda aslında ileri geri yorulmadan koşabilecek çizgide kalacak, azcık müdahale zamanlaması iyi olan adam. Esas sıkıntı ileride kaptırdığın topun geri dönüşü, atağa çıkarken saçma şekilde top kaptırmazsan kanatların arkasını zaten ortasaha ve stoperlerin bölünmesi ile kapatıyorsun.

Zor sistem ama en iyi futbolumuzu 3-5-2 ile oynadık bu arada 3-5-2 olması şart değil 2 li forvet olması önemli diye düşünüyorum 4-4-2'de olur.

edit: işin özentinde dolaylı olarak sana katılıyorum aslında :p
Renktas bu sistemi 10 yıllık bir plan dahilinde oluşturuyor juve vs. Şu an dünyada bu sistemi kullanıpta başarılı olan kulüp yok. Fenerin hocaları bu sistemi kullandığı için patladı. Ben her zaman tek forvet ve 2 kanat forvetli 3 orta sahanın defansa da yardım ettiği kompakt futboldan yanayım. 3-5-2 veya cift forvetli sistemde elmander ya da Necati tarzı 2 forveti yoksa kısır maçlar geçirirsin malesef.

Leminanin asiste kendisimi daha fazla uzuldu yoksa palut mu emin olamadım.

Bu arada sakın ama sakın bak bugüne kadar hata yaptın çekirge gibi gidiyorsun fakat sakın az maçına gaza gelip takımı hurra oynatıp fb maçından etme bizi , sakın

Cuesta Lemina tercihi bile yolların ayrılması için yeterli bir döne. Emeklerin için tşkler yolun açık olsun

derbiyi al hocam

5. yıldızı tak

sene sonu avrupanın büyük takımlarından birine gidersin kariyerin için

Yaptirdigin yalan yanlis alakasiz transferlerden sonra bile hala ilk 11 seviyesinde sampiyon olabilecek malzememiz var. Artik su sacmaliklarindan vazgec.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt