Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte aslında bunu söylemek istiyorum, en iyi oyunu Icardi ile birlikte oldu. 3-5-2 için ciddi iyi bir planlama lazım buna da sonuna kadar katılıyorum, Şuan Yunus ve Barış ile 4-3-3 diziliş daha mantıklı olabilir ama Ahmed ile 3-5-2 mümkün değil hehe. Ahmed zaten görünürde vasat bir yedek gibi görünüyor bizim ki ilk 11 yazıyor. Bu arada Jelert'i kanat oyuncusuna devşirmeye çalışabiliriz, Ahmed'den kötü değil ama Ahmed kadar şans bulamadı.Renktas bu sistemi 10 yıllık bir plan dahilinde oluşturuyor juve vs. Şu an dünyada bu sistemi kullanıpta başarılı olan kulüp yok. Fenerin hocaları bu sistemi kullandığı için patladı. Ben her zaman tek forvet ve 2 kanat forvetli 3 orta sahanın defansa da yardım ettiği kompakt futboldan yanayım. 3-5-2 veya cift forvetli sistemde elmander ya da Necati tarzı 2 forveti yoksa kısır maçlar geçirirsin malesef.
Gayet kaliteli oynatıyor. İlk defa Rize maçında maç dışında gerilmedim. Cirkeflik yok, çok fazla soğutma çabası yok, dengesiz girişler yok. Gayet top oynamaya çalıştılar, lemina olmasa belkide gezal falan ters bir top atar yeniledebilirdik. 9 kişi feneri son dkya kadar yordular. Ardayla beraber saglam geliyorlarBu adam iyi hoca. İnşallah bjk nin falan başına geçmez sıradaki durağı orası gibi
Presi eskisi gibi yapamıyoruz. Hep boş adam bulup çıkıyorlar. Sebebi de birlikte yapamamak baskıyı.pres yapıyoruz ama adamlar yine bomboş rahat pas yapıyor,presin sonucunda böyle mi olur normalde bu nasıl iş?
ben de ona şaşırdım, daha 1 ay olmadı miilet 3lü oynamalıyız 3lüde çok iyiydik demiyor muydu? şimdi 4lü mü isteniyor : )Haftalardir üclü oynamaliyiz diye elestiriyordunuz
Sizin de ne istedigini belli degil
Üclü de bu takim iyi isler yapti evet ama her takima karsi oynanabilecek bir sistem degil cünkü ilk yari önde karsilamadigimiz icin rakip her geldiginde kanatlarda üstünlük kurdular
Hoca ikinci yari dogru hamleler ile maci bizim lehimize cevirdi