Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas bu sistemi 10 yıllık bir plan dahilinde oluşturuyor juve vs. Şu an dünyada bu sistemi kullanıpta başarılı olan kulüp yok. Fenerin hocaları bu sistemi kullandığı için patladı. Ben her zaman tek forvet ve 2 kanat forvetli 3 orta sahanın defansa da yardım ettiği kompakt futboldan yanayım. 3-5-2 veya cift forvetli sistemde elmander ya da Necati tarzı 2 forveti yoksa kısır maçlar geçirirsin malesef.
İşte aslında bunu söylemek istiyorum, en iyi oyunu Icardi ile birlikte oldu. 3-5-2 için ciddi iyi bir planlama lazım buna da sonuna kadar katılıyorum, Şuan Yunus ve Barış ile 4-3-3 diziliş daha mantıklı olabilir ama Ahmed ile 3-5-2 mümkün değil hehe. Ahmed zaten görünürde vasat bir yedek gibi görünüyor bizim ki ilk 11 yazıyor. Bu arada Jelert'i kanat oyuncusuna devşirmeye çalışabiliriz, Ahmed'den kötü değil ama Ahmed kadar şans bulamadı.

Süper Lig'de oynadığı 23 maçın 20'sini kazanan Galatasaray, lig tarihinde bunu başaran ilk takım oldu!

Bir rekoru daha kırdı.

Maçın en iyi oyuncuları Frank, Lemina (sözde hazır olmayan) ve Eren Elmalı. Soran olursa Okanball dersiniz.

Bu adam iyi hoca. İnşallah bjk nin falan başına geçmez sıradaki durağı orası gibi
Gayet kaliteli oynatıyor. İlk defa Rize maçında maç dışında gerilmedim. Cirkeflik yok, çok fazla soğutma çabası yok, dengesiz girişler yok. Gayet top oynamaya çalıştılar, lemina olmasa belkide gezal falan ters bir top atar yeniledebilirdik. 9 kişi feneri son dkya kadar yordular. Ardayla beraber saglam geliyorlar

Haftalardir üclü oynamaliyiz diye elestiriyordunuz

Sizin de ne istedigini belli degil

Üclü de bu takim iyi isler yapti evet ama her takima karsi oynanabilecek bir sistem degil cünkü ilk yari önde karsilamadigimiz icin rakip her geldiginde kanatlarda üstünlük kurdular

Hoca ikinci yari dogru hamleler ile maci bizim lehimize cevirdi

Oyunu karşıya yıkmak ve baskı yapmak istiyorsak önce orta sahayı ele geçirmeliyiz

Keza defans yapacaksak da önce orta sahada karşılamamız lazım rakibi defansta değil

Birileri bunu Okan'a anlatmalı

Mesela bugün birinci golden hemen sonra söyledik burada

Hemen Kutucuyu çıkartıp Leminayı oyuna almalı ve Sara'yı da 10'a çekmeli diye

Ama sağolsun yine bildiğini yaptı ve golü yedikten sonra yaptı bu hamleyi

Ne zaman öğrenecek bu işleri yaa

Gına geldi bana bu adamın öğrenmemesinden

yaw hocam hala tam leminayı oyuna alıyodum gol yedik diye açıklama yapıyon
2 yıldır aynı şey :D

Haftalardir üclü oynamaliyiz diye elestiriyordunuz

Sizin de ne istedigini belli degil

Üclü de bu takim iyi isler yapti evet ama her takima karsi oynanabilecek bir sistem degil cünkü ilk yari önde karsilamadigimiz icin rakip her geldiginde kanatlarda üstünlük kurdular

Hoca ikinci yari dogru hamleler ile maci bizim lehimize cevirdi
ben de ona şaşırdım, daha 1 ay olmadı miilet 3lü oynamalıyız 3lüde çok iyiydik demiyor muydu? şimdi 4lü mü isteniyor : )

Demekki neymiş hoca, orta saha almak ve onu oynatmak 11 kişi kalarak da yapılabiliyormuş. Kendini böyle inkar edersin işte yönetimi savunmaya kalkarsan

son 20-25 dk ki futbolu istiyoruz işte, set hücumu tek kale,dönenleri topla yine hücum et, bunu her anadolu takıma yapsak sorun kalmayacak, umarım artık bunda ısrar eder ve iyi top oynarız bugünki son 20-25dk gibi,taraftar zaten genel olarak bunu oynamıyoruz diye eleştiriyordu.

Sara topu alabildiğinde topla gidebiliyor, dönüp doğru opsiyonu bulabiliyor. Senin de Mertens bölgesinde buna mutlak ihtiyacın oluyor. Bir takımın hocası bunu nasıl göremez aklım almıyor. Mertens topu aldığında o topu 2 metre ileri taşıyamıyor mevcut fizik durumuyla. Mertens bu durumdayken, elinde da Lemina varken ne diye Sara'yı öne atmazsın anlamadım. Boşa giden bir 45 dakika oldu. Lemina girince Torreira ile birlikte dönenleri toplamaya başladık takım boyu kısaldı. Ben mi abartıyorum bilmiyorum Okan Buruk 'un bu sezonki hocalık performansını hayretler içerisinde takip ediyorum.

osimhen,Lemina ve frankowski olmasa yeminle 2 puanı kaybetmiştik bile düşünün okanın ne kadar takıma etkisi olduğunun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt