Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.655
- 5.816
- 2.108
Takım performansı, avrupa rezaletleri vs her şeyi geçtim. Lemina yerine Cuesta yazan adamın istifa etmesi lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin mesajı görmeden aynısını yazdım simdiforma adaleti buruk son maçta ayakta duran tek insan sallai'yi yedek bırakıp ölü toprak balperle mertensle başladı takım peş para etmeyince yine devrede ve sonrasında formayı asıl sahiplerine lemina ve sallai ye verdi. Maç planı bu kadar kötü bir hoca, oyuncu tercihleri bu kadar yanlış bir hocayla bu sezon nasıl bitecek bakalım.
taraftar hocadan iyi biliyoMaç önü Mertens olmaz diye çoğunluk söylerken ısrarla yine 45 dakikayı çöpe attın hocam...
Aynısını Hatayspor'da da yaptın Kaan'ı 45 dakika oynatıp içine ettin.
Artık ilk yarı boşa atmasak mı diyorum hocam...
Opsiyon diyor hala gördüğünden emin miyiz?Bunu anlamak için sahada görmene gerek yok
Valla bende ondan korkuyorumOpsiyon diyor hala gördüğünden emin miyiz?
İşte bu hiyerarşi takıntısına son vermeli artık. Hakeden oynamalıforma adaleti buruk son maçta ayakta duran tek insan sallai'yi yedek bırakıp ölü toprak balperle mertensle başladı takım beş para etmeyince yine devrede ve sonrasında formayı asıl sahiplerine lemina ve sallai ye verdi. Maç planı bu kadar kötü bir hoca, oyuncu tercihleri bu kadar yanlış bir hocayla bu sezon nasıl bitecek bakalım.