Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada üzerindeki baskıyı pozitif davranarak atması iyi bir şey. Ona buna saldırıp kontrolü kaybedebilirdi.

Kontrolü kaybedip strese girdiğinde direkt en başta sıçıyoruz.

4-1'den sonra oturup ağlasa ne, basın toplantılarında ona buna laf geçirip mini bir emekli memur olsa ne. Koca camiada bir grup taraftar harici tur bekleyen yok gereksiz kendinizi sinirlendirip yıpranmayın abi.

Yaz geldiğinde o 5. yıldız da eklenecek. Kulüpte köklü değişiklikler de yapılacak.
3 aylık yaz transfer döneminde 1 ay, 1 aylık transfer döneminde ise 1 hafta çalışan insanlarla derin bir kadro da kuramazsın.

Öyle birilerine suçu yıkıp kimse kaçmayacak herkes bunların hesabını verecek. O gün şakşakçılığı bırakıp bu değişim için ayaklanmamız gerekiyor.

Yaşananlar yeni değil ki geçen sene son çeyrekte de benzer şeyleri yaşadık. O günlerde istatistik önemliydi ne ara iyi futbol aşkıyla yanıp tutuşur olduk bilmiyorum.

3lü'nün tadı damağımızda kaldı demisti bı ara ulan Tottenham maçı harici 3lü çıkıp iyi oynadığımız maç mı var. O maçı da son dakika az daha veriyorduk.
Bonucci,chiellini,barzagli bile bunun uclusunde sahaya patır patır bırakır.

Şampiyon olup devam ettiği senaryoda yaz transfer döneminde acaba bize ne kadar para sokacak?

Avrupa futbolunu az buçuk takip ediyorsa mertens yerine oynatmak için ilk isteyeceği adam Daizen Maeda olacaktır.

Tam onun kalemi nereye koyarsn koy koşsun press yapsın

Kulübün başında tarihin belkide en kotu yönetimi varken her kötü sonuçta bütün suçu hocanın üstüne atıp hoca gitsin demek çok yanlış.
Jelert, Cuesta gibi oyuncularin alınmasınında, bu oyunculara 20 milyon verilmesininde suçlusu yönetim; hocanın hatası bu oyuncularin alınmasını veto etmemesi. Bu oyuncuları hoca istemedi, istediği oyuncular alınamayınca bunların alınmasına onay verdi sadece.
Tarihin en pislik Fener’i ve federasyonu varken 3 kere üst üste şampiyon olmayı başarırsa bence büyük bir tebriği hak eder.
Hocanın Avrupa kupalarındaki performansından geçen senede hiç memnun değildim, bu senede değilim, seneye daha iyi olmasını umut ediyorum.
Ayrıca, Okan hoca giderse buna en çok Fenerliler sevinir.

bir tane basın yok mu orada ? hocam 6 aydır san mames diye zırvalıyordunuz ilk aşamada sizi patates ettiler diye soracak bir tane adam yok mu ?

Hep bizim ligin inanılmaz kötü durumunun yankıları bunlar. Çıkıyoruz, gelen takımları yeniyoruz, rekorlar kırıyoruz, sonra taraftar "Ne hocaymış!" diyor. İddia ediyorum ki, Anadolu takımlarımız, dünyanın en büyük beş ligindeki ikinci liglere koyulsa, hiçbiri birinci lige çıkamaz. Hatta çoğu, üçüncü lige düşmemek için mücadele eder. O kadar kötü takımları bile artık zor yeniyoruz. Avrupa'ya çıkınca, makine gibi oynayan rakiplerle karşılaşınca rezil oluyoruz. Oysa o makine gibi takımların yaş ortalaması 22 olsa bile yine de başarısız oluyoruz. Okadar kötü bir hocaki belki elindeki kadro bile sampiyonluk icin yetersiz kalacak.

Narsist, kendini aşırı derecede beğenen, başkalarına karşı empati kurmakta zorlanan ve sürekli hayranlık bekleyen kişileri tanımlayan bir terimdir.

Fener macinin sonucu ne olursa oldun isterse fark atsak bile macdan sonra kovulmalidir.

çok üzgün çok kırgın ve çok öfkeliyim

yerli hocalara dair son umudumdu bitti nefretim tekrar depreşti

bu turda elenmedi sadece

rezil etti bizi

neyse p.tesi maç bitimine kadar hüloooog takılacağım. Okan ı değil ama Gs hocasını ve takımını karşımızdaki taraflı federasyon ve terör örgütüne karşı savunacağım.

Adamların devre arası transferi bile yok okan ne anlatıyon kardeş ya

Bir sağ bek almışlar sene başında 800 bin euroya japonyadan. Santraforu tottenham da kadroda düşünülmeyen yedeğin yedeği genç bir oyuncu,kanatlarda 20 21 yaşında ki çocuklar var orta sahaları keza öyle

Bu takımı ne oyun olarak ne skor olarak yenemedin üstüne ezildin.Devre arası 7 tane transfer yaptırdın ve hala çıkıp diyorsun ki istediğimiz her oyuncu gelmeyebiliyor falan filan langır lungur

Yazıklar olsun sana da senin yaptığın şampiyonluğa da seni hala bu kulüpte tutan zihniyete de sana destek verene de yazıklar olsun

Vizyonsuzsun,beceriksizsin yeteneksizsin futbolcudan anlamıyorsun ve kulübün milyonlarca parası hiç ettin sen olmasan da bu kadroyla bu iç saha taraftar gücüyle zaten alırız abicim alırız ligi biz kimlerle almadık ki

Şu kadroyla az ye ezildin ya bu sana yeter senin itibarında hocalığında bitmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt