Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Övet: "Okan Buruk döneminde alınan yabancı oyunculardan sadece Davinson, Torreira, Icardi ve Mertens kaldı 1 seneden fazla. Oliviera'yı da imkan olsa 2. sene göndereceklerdi. Burada ya bunları alan yönetim suçlu ya scout ekibi suçlu, oynatamayan hoca da suçlu. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Angelino dışında kariyeri yükselişte olan bir kişi yok."

bjk yenilgisi sonrası zaha'ya b.k atmıştı.
Allah korusun olası fb yenilgisinde acaba kime b.k atar. Kim o şanslı şahıs

habire avrupadan osuruk bi takıma elenip hiç bişey olmamış gibi yapamazsınız bayım.
Yav adam kaç maçta sicti hala yok düzelecek fbyi yenelim şampiyon yapacak. Ulan şampiyon yapsa ne yine avrupada köy takımları bizi tokatlayacak. Ligde tek rakibin ifb zaten ifb'yi yenmek için bu kadar para harcamaya gerek yok. Bı tutturmuşlar 13. Oldugumuz sezon yav bu herife verilen imkanlar hangi hocaya verildi Allah aşkına bizim çapımız anamızın ligi o zaman nerde Avrupa fatihi olsa olsa Anadolu fatihi oluruz. Yav sana kimse hadi final oyna kupa getir demiyor kendi kendilerine taraftari gaza getirip hayal satmaya çalışıyorlar. Yav insan bı çeyrek filan oynar. transfer sorusu sorulunca diyor ya yav transfer zor işler Türkiye'ye gelmeye ikna edemiyouz Allah Allah niye acaba Avrupa'da şamar oğlanı olan takıma niye gelsin adamlar onlara da hayal satıyor herhalde

Bir daha osimhen icardi gibi oyuncuları rüyasında görür anca. Fbde çalışmaz, bjkde çalışır belki, onda de muhtemelen ezik ezik kadroları çalıştıracak, büyük bir şans vardı elinde ama eliyle itti. GS sonrası kariyeri milli takım olur

Ilk sezon çok muazzamdı, takım ne oynuyor hoca neyi istiyor hepsi belli oluyordu. Ikinci sezonda CLde sistemi olan bir takımdık. Kopenhagen maçlarından 1 puan Bayern maçlarından da puan dahi alamamız büyük şansızlıktı bana göre.
Ondan sonra ipin ucu kaçtı takım ne oynuyor hoca ne istiyor belli değil. Yönetim ile beraber çorba ettiler takımı..

Bize asla takıntıları olmayan, her türlü ortama uyumlu, ancak doğru yapılanma ve sistemi bulduğunda bundan asla taviz vermeden ilerleyebilecek bir hoca lazım.

Ancak bütün bunlar için önce bu profili araştırıp bulacak ve ona her platformda tam destek verecek bir yönetime ihtiyaç var ki esas sorun da bu zaten.

Kimse babamızın oğlu değil ,haklı tarafın çok fazla .Ama anlamadığım şey şu.Avrupa planlaması için ne yaptın.Kac senedir solbekin sağ Bekin yok.Okan hocanın bunlarda dahli ne kadar.Roportajda soylecdemis böyle demiş.Bu kadar irite edici ne var.Kac türk hoca bu mertebeye geldi.Allah peygamber aşkına sen Avrupa için ne hazırlık yaptın ki?young boya maçında gördük rezilliği.Eger Jelerti Okan hoca aldirdiysa bir dert aldirmadiysa ayrı bir dert.Biz Avrupa'ya hazır bir takimmiyiz sence yada biz Avrupa'ya ne zaman hazır olduk?Transferde olanları bilmediğimiz sürece ne kadar yorum yapabiliriz.Sezon başında Avrupa'da başarılı oluruz diyebiliyormuydunki şimdi diyorsun.Ustune en iyi oyuncun icardi sezonu kapattı.Hersey Okadar basitmi.Bence Avrupa için takım kurmadik/kuramadikki şimdi ağlıyoruz.Durust olun.Her hoca final arzular ve bunu belirtir ama biz yıllardır kadro mühendisliğinde sınıfta kalmaktayiz.Yillarcs omurgayla goturmuyormuyuz olayı.Transfer olayimiz inanılmaz sorumlu .Bunların topunu Okan hocaya yüklemek sence mantıklımi.Haksizlik ediyoruz.Hatalar sadece taktiksel mi?Kim gelecekte bizi uçuracak.Kadro mühendisliğini mükemmel yapacak.Kim?Berkanla zjelertle hayalet jacobsla Kaan ile ne kadar yol alabilirinki?Eleştiri her zaman olacak ama imha konusu yanlış.Su GS tarihinde GS ye en iyi top oynatan T.Dirrktorleden birisi Tudordu iyi kadroda kurdu .Onuda tefe koyup gönderdik.Nasil olacak kim gelecekte mutlu edecek.Sorun bu.O nedenle kesip atmadan Teknik Stuff i geliştirerek birkac daha iyi oyuncu alarak yine zorlayabilir.Ama T.direktor transfer yapmaz yönetim yapar Anlayın artık bunu.Alinan transferler hocanın kaçıncı adamı biliyormusun bunu?Jelert kacinciydi mesela?
Çok kötü bir yazı. Ben babamı bu kadar savunmam

Ilk iki senesindeki transferlerin kacini kendi istedi acaba? Bir Angel var isteyipnte aldirdigi sonra da yaka paca gonderdigi. Baska var mi ben bilmiyom.

Kerem Övet: "Okan Buruk döneminde alınan yabancı oyunculardan sadece Davinson, Torreira, Icardi ve Mertens kaldı 1 seneden fazla. Oliviera'yı da imkan olsa 2. sene göndereceklerdi. Burada ya bunları alan yönetim suçlu ya scout ekibi suçlu, oynatamayan hoca da suçlu. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Angelino dışında kariyeri yükselişte olan bir kişi yok."
Bu herifi yorumcu diye gezdiriyorlar cok guluyorum yaw

Bunun kdr sığ bi adam gormedim ben. Serdar ali dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt