Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka başlıkta paylaşılmış olabilir, bilmiyorum; izlediğim yorumlarını büyük ekseriyetle beğendiğim biri, bu videosundaki her cümlesinin de altına imzamı atarım:

Kilit sözcük: Benim de vurgu yapmaktan artık yorulduğum ''Organizasyon''...

mertens'i kesecektir. müsterih olunuz.

tapatalk_1138970061.webp

Galatasaray taraftarının huyudur
hep iş işden geçtikden sonra tepki verir

olacakları önceden görenleri susturur

özellikle sözde futbol gurme yorumcular tam komedi orhan uluca sinan uğur muğur

öve öve bitiremiyorlardı!
noldu yaaa futbol profesörleri!

avrupa maçını izlemedim
rize maçınıda izlemedim

avrupadan elenmiş sırıtıyor
hafta içleri partileyebilir artık
zul olarak görüyordu avrupayı
elinden gelse ztkdanda eletir
ki es keza fbyi yenerse göreceksiniz konyaya yenilecek bilerek
umurunda değil çünki
işini severek yapmıyor çok belli
yazık

bu şımarık adamı siz yarattınız
hiç hak etmediği değeri gördü sayenizde

Erden timuruda bu yedi NET

Destekliyoruz

fbyi yenecek

Okan Buruk döneminde gelip performansı düşmeyen yabancı oyuncu yok galiba. Çok büyük bir eksi bu.

kaan ayhan ve berkan yüzünden Avrupayı kaybettik , kendisini sezon sonuna kadar destekleme kararı aldım . Suyun öte tarafına kaybettirmiyolar o yüzden ligde rotasyon yapamıyor bence çünkü planlamada hatalıydı . Bunlardan ders çıkarır umarım

kaan ayhan ve berkan yüzünden Avrupayı kaybettik , kendisini sezon sonuna kadar destekleme kararı aldım . Suyun öte tarafına kaybettirmiyolar o yüzden ligde rotasyon yapamıyor bence çünkü planlamada hatalıydı . Bunlardan ders çıkarır umarım
Kaan Ayhan ve Berkan yüzünden kaybetmedik. Hocamızın harika planlaması sayesinde Kaan Ayhan ve Berkana muhtaç kaldığımız için kaybettik desek daha doğru olur

Yenilsek dahi hiçbir şey olmaz. Yönetimde, Okan da devam eder sezon sonuna kadar. Yarış devam ederken Dursun Okan’ı kovamaz. Camia da Dursun’u kovamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt