Avrupayi gectim artik anadolu takimlarini bile zor yener hale geldik, ben galatasarayin hocasi olacagim böyle elimde ligin cok üstünde kadrosu olacak ve anadolu takimlari zar zor yenecegim. Insan bir sorar acaba neden böyle oluyor diye, hep futbolcular suclu olamazki sucu kendinde ve yanindaki saz ekibinden soracaksin.
Antreman yok, taktik yok, birseyi gelistirme yok(formasyon disinda) ozaman cidden merak ediyorum siz orda ne yapiyorsunuz hergün? Antreman yapmadiniz kesin, cünkü daha ilk yari bitince bizim oyuncular yorgunluktan bitmis gibi duruyor. Süper ligde basari geldigi icin de yönetim karismiyor, resmen florya babasinin ciftligi haline gelmis, misal okan burukun oglunun orda herzaman isi ne? Utanmasa teknip ekibe alacak.
Disiplin yok tatil cok, yönetimde zaten floryayi bekliyor orayi satalimda bir corba paramiz ciksin hesabi, sonra onlarda kacar gider zaten. Okan buruk kariyer zirvesini yakaladi , yanlis anlamayin kendi becerisi ile degil resmen futbolcularin sayesinde. Bundan sonra nereye giderse gitsin basari yakalamsi imkansiz, cünkü bu imkani bir daha hayalinde görecek.