Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 280803

Hedef 12. galibiyet.

Mahcup etme bizi hocam. Düşürme yüzümüzü.
son donemlerdeki takim genel ve bireysel form ve tatmin etmeyen oyun vs bir yana ,
hoca derbiler ozelinde istisnalar disinda takimi cok iyi hazirliyor . bunun neticeye yansimasi da diger bir artisi idi .

dolayisiyla , bu yonune guvendigimden , bugun derbi den olumlu bir skorla ayrilacagimizi dusunuyorum .
kompakt oyun, yuksek konsantrasyon , sakin kalip sonuca gitmeliyiz .

rakibe dair bir sey demek gerekirse ; kendilerinden, sezonun ilk maciyla alakasiz bir saha ici yayilimi ve oyun anlayisi bekliyorum .

<- az once izledigim bir analiz vidyosunda , -> fb nin son donemlerde temkinli bir oyun oynadigini belirttiler.
denilene gore, *orta *sahayi- onden derine gelen dzeko, yanlardan kanat bekler vs invert olup cok adamli tutuyorlar .

bu baglamda orta sahayi bos birakmamiz handikap olur . ki, cogu zaman yaptigimiz bir hata oldugundan, *umarim hoca dersine calismistir .

ayni vidyo da denilene gore , ondekileri de hem aradan hem yanlardan iyi besliyorlarmis.ozellikle sagdan.

velhasil , hafta boyu dedigim gibi
- ne kadar kompakt kalirsak, dogru yayilim ve dogru 11le cikar , konsantre olur , sakin kalirsak - ibre bizden yana .

saygi ve selamlar .

Bu sene bok gibi zamanlar yasattirdin bize , en kolay gruptan çıkamadık üstüne azye elendik.Mac sonu yine sana laf atmak için buraya girmek istemiyorum.Yatir şu portekizli bilmem neyi aşağı, bunu bize borçlusun

Okan maçı kazan ve jose inter, barca macinda yaptigi gibi sahanin ortasina kos ve ellerini yuce rabbimize dogru açç.

Mac biter bitmez, sonuctan bagimsiz istifa et, avatarini tasicam sonsuza dek.

Ulan 3 ay once gelen besiktasin hocasi adamlara top oynatmaya baslatti 2,5 sene oldu biraz biseyler yapsan artik

4’lü çıkıyorsun. Lemina’yı 11’e yazıyorsun. Soyunma odasında taktik maktik yok, bam bam bam. Bu kadar. Gerisini takımla taraftara bırak.

sana güveniyoruz hocam ağızlarına yüzlerine vur acıma çak geç

Bu maça da özel bir hazırlık yapmıştır diye düşünüyorum, derbilerde bu tür işleri seviyor.

Hadi bakalım TD ve galibiyet şansı yanında olsun.

Benim senden umudum yok da, burada sana inanan garibanlar var, yazık günah oynattığın topa bak korkak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt