Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu futbola 1 puan çol çok iyi.

O çizgide muslera da kalan topta kan sıçtım.

o da olur ama bence düşüşün sebebi sürekli aynı 11-12 adamla oynamak. devrede yaptığımız kadro derinliğini sezon başı yapmalıydık. hep aynı adamlara yük bindi
valla yenilsek kahrolurdum

şuan icin avantajı aldık

hakem diye aglayamıyorlar

yine 2 sene mutlu olduk 3.sene hüsran, 1996-00 den sonra 3 sene üstüste mutlu olduğumuz bir dönem yok ya tam bu sefer olacak diyoruz yine olmuyor, şampiyon olacağız inşallah ama mutlu olamıyoruz, her şey daha kötüye gidiyor. İç sahada 2 sene üst üste derbide bu kadar rezalet oynatmanı asla kabuıllenemiyorum hocam, yazık bu taraftara.

Oyuncuların yerleri ve rollerini gözden geçirmesi lazım antrenman sistemini değiştirmesi lazım set oyunu set hücumu tiki-taka çalıştırması lazım Okan bunları yapamaz o yüzden yeni hoca gerekli. Bu sezon bu iğrenç tiksinç okanballa sezon maalesef biter. Adam derbiye orta-kafa gol yapalım diye hazırlanmış abuk subuk yerlerden orta kesip geriden uzun top atıp durduk kafayı yedim.

Takimda iyi bir hocada olsaydi avrupada elenmezdik ve ligde gelen gidene ücer beser cekerdik. Cok kötüsün ya hemide cok

Allah rizasi icin bu gece kovun bu futbol fakirini. 40 yildir daha kotu teknik adam gormedi bu gozler. Tarihin en rezil sikecilerine karsi pozisyona giremedi takim. Kendiside maci vermek icin elinden gelen herseyi yapti.

FB derbisi sonrası her konuşan oyuncu oyun planını eleştiriyor Okan bey. Yorumun var mı? Hoş, kenarda efe akman bile senden daha iyi okur oyunu o ayrı.

Derbiye kadar eleştirmeyecem demiştim 1 Puan'a ben de fittim.Benim eleştireceğim Konu bu Maçla ilgili değil Maç Açıklamaları bu takım bu kadroyla Uefa Avrupa Ligi'nden elenmiş gülüyo ve geçen seneki gibi Lig'e odaklanacaz diyo.1 Galatasaray hocasının bu kadar Avrupa Maçlar'ını önemsemediğini gördüm.Bu iş sıkıntı.Kimselere kurulmayan kadro ve maliyetli transferler Okan'a verildi ama sadece Lig odaklı düşünmesi sıkıntılı 1 şey iyi değil bence..

Resmen beraberliğe oynadı
Plan dahilinde beraberlige oynamadik ki Lemina olmasa net yenilirdik, ona da davinson eren ve muslera eşlik etti de öyle berabere kaldık. Takımın iyilerinin yeni gelen bunun eline düşmemiş isimler olan; eren ve hazir olmayan lemina olması da gösteriyor zaten biraz olani biteni.

sana sahada bir sihirbaz olması gerekiyor olmayınca bu kadarsın malesef o değil tranfer döneminde nerde çer çöp var aldırdın oda maçlar oynandıkça belli oluyor..

Sinerji durumu da bittiğine göre artık konuşabiliriz.

Fenerde uzun sakatlıktan dönen Çağlar ve Djiku oyuna girdi ve taş gibi oynadılar sanki hiç sakatlanmamışlar gibi. Kronik sakat diye almadığımız Kostiç Morinho antremanıyla köpek gibi oynuyor, sakatlanmıyor. 39 yaşındaki Dzeko 90 dakika bir şekilde mücadele ediyor.

Bizde 37 lik Mertens bitik, genç Barış bitik. Sakatlıktan dönen kendine gelemiyor. Yunus sahada geziniyor, Sara sakatlık sonrası bitik.

Transfer ettiğimiz adamlar kendi takımlarındaki antrenmanlar sayesinde haftalarca diri kalıp coşuyor sonra senin idmanını yiyince keşküle dönüyorlar. Hazır değil dediğin haftalardir oynamayan Lemina sahanın en dirisi ve seni kurtaran adam oluyor. Neden çünkü senin hoşaf antrenmanlarını yeterince yemedi.

Inter görmüş adamsın antrenmanda seksek mi oynatıyorsun. Neden form tutamıyor bu takım?
Neden sakatlanan hazır dönemiyor?

Kameralara karşı sırıtacağına, bizim aklımızla dalga geçeceğine hesap ver. Çalışmıyor mu bu takım? Çiftlik mi burası?

Klüp ciddi anlamda yönetilmiyor.Başkan ve ekibinin kafası başka planlarda kalmış hocaya çıkıp birşey bile demiyorlar danışıklı dövüş devam ediyor komple istifa lazım yoksa gsnin yılları boşa gidiyor.

Hoca beraberlik aldigina gore bjk deplasmanini ve kalan maclari kazaniyoruz sanirim.
Eee iyiii öyleysee ama ya kazanamazsak??

Sinerji durumu da bittiğine göre artık konuşabiliriz.

Fenerde sakatlıktan dönen Çağlar ve Djiku oyuna girdi ve taş gibi oynadılar, kronik sakat diye almadığımız Kostiç köpek gibi oynuyor. 39 yaşındaki Dzeko 90 dakika mücadele ediyor.

Bizde Mertens bitik, Barış bitik. Sakatlıktan dönen Yunus sahada geziniyor, Sara sakatlık sonrası bitik. Transfer ettiğimiz adamlar kendi takımlarındaki antrenmanlar sayesinde haftalarca diri kalıp senin idmanını yiyince keşküle dönüyor. Hazır değil dediğin haftalardir oynamayan Lemina seni kurtaran adam oluyor. Neden çünkü senin hoşaf antrenmanlarını yemedi.

Inter görmüş adamsın antrenmanda seksek mi oynatıyorsun. Neden form tutamıyor bu takım?
Neden sakatlanan hazır dönemiyor?

Kameralara karşı sırıtacağına, bizim aklımızla dalga geçeceğine hesap ver. Çalışmıyor mu bu takım? Çiftlik mi burası?

Sahada 12 kisiyle mi oynicaz mert mertking

Çok ilginç ya

Bir tarafta Galatasaray rakibin 6 puan önünde ikili averajı almış, namağlup durumda

Diğer tarafta Fenerbahçe 6 puan fark yemiş, ikili averajı vermiş, yenmesi gereken maçta öyle aman aman iyi de oynamamış.

Ama taraftarlara bakıyorum. Sanki Fenerbahçe takımı şampiyonluğu ilan etti bu maçla.

Eleştiri iyidir ama dozunda iyidir..Abartmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt