Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XG 0.12 fbnin 1.53. 425 pas var. Kaleye şut 87de. Helal. Kostur osimheni barışı. Başka bildigin tek birşey yok

son 5 dakikada oyunu kabullenip son topu karşıya oynattık....kendi evimizde full stadda...

sıkıntılar büyük hoca...

takım ne taktikçalışıyor - ne ofansif set / oyun - ikili oyun vs çalışıyor idmanlarda merak ediyorum.

sara geldiğinden beri asla bu halde değildi
Bay geriledi
Torreira atom karında deriz - maçın içinde 5 er 10 ar dakika var -yok modunda.

12.Adam Lemina kurtardı bugün seni hoca- bunu unutma

Bu 2 aylık kötü futbolun tek açıklaması antrenmanların verimsizliği olabilir.

Hiç taktik çalışmıyoruz gibi. Sadece 5 e 2 ve kaleye şut mu çalışıyoruz?

Biraz fazla rehavet var geçen senenin sonundan beri.

Bir şeyleri değiştirmesi şart. Yoksapahalıya patlayacak.

Bu takım şampiyon olsa bile okan kalmamalı ki gelen şampiyonluğu kutlamam biliyorum ki okan gene Avrupa da rezil edecek

Ben zamanında fatih terimide eleştiriyordum ama fatih terim bu klübün başarısının yarısına sahiptir o bile yeri gelince klüpten kimse üstün değildir şeklinde davranıyordu.Sen daha ne oldunda bu ego oldu hocam.

Maalesef ilginç ama şampiyonluğun önündeki en büyük engel hala. Bu oyunla bjk ve TS deplasmanlarini atlatmamiz zor arada da bir surpriz çıksa kimse şaşırmaz karşı taraf puan kaybetmeyecek daha

Hazır oyunculara hazır değil diyor,
fiziken iyi oyuncuları 5 maç sonra patatese çeviriyor,
kimsenin kondisyonunu yukarı çekemiyor,

harika bir şey.

takımda formda topçu yok. Oynayanlarda yeni transferler. Ve herkes çok iyi biliyor ki okan onlarında performansını yakında düşürecek.

hata olarak bakarsak mourinhodan daha az hatalı diyebilirim

mourinho 6 puan geride hala defansif oynatıyor takıma ayrıca en önemli adamı maximini kesip talisca gibi bi el frenini oyuna alıyor

Korner kullanamadan dogru düzgün sut cekemeden maci bitirdik. Birak git ya. Bu ne bicim futbol??? Ne oynatmaya calistigini ne futbolcular anliyor ne sen biliyorsun.

Bu kokan çürük Arsenale karşı falan oynasa orta sahayı geçemez muhtemelen. Bunu savunan ne toptan anlar ne fizyolojiden ne stratejiden.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunun oynattığı şeyi futbol olarak tanımlayamıyorum egomenim championship skybet 1 takımlarına çevirdi ekibi

bir takım hiç bir şeyi mi oynayamaz ya hiç bir şeyi oynayamıyorlar. Bam güm uzun top, kenar ortası.

son 5 dakikada oyunu kabullenip son topu karşıya oynattık....kendi evimizde full stadda...

sıkıntılar büyük hoca...

takım ne taktikçalışıyor - ne ofansif set / oyun - ikili oyun vs çalışıyor idmanlarda merak ediyorum.

sara geldiğinden beri asla bu halde değildi
Bay geriledi
Torreira atom karında deriz - maçın içinde 5 er 10 ar dakika var -yok modunda.

12.Adam Lemina kurtardı bugün seni hoca- bunu unutma

Bu benimde çok canımı sıktı. Üstünlük falan kurmadık istediğin kadar topla çok oyna önemi yok. Lemina olmasa en az 2 yer kaybederdik. Ne semişti satın hocamız "Lemina hazır değil". Hazır olmayan lemina maçın adamı ve ayakta kalan, diri olan tek oyuncu. Ben daha ne diyeyim.

3 senedir bu takımın oynadığı

1) Hızlı hücum anlayışı yok... Tek anlayış, Barış'a şişir adam geçsin..
2) Göbekten dribbling yok..
3)Hücuma çıkarken tek pas yok, verkaç neredeyse yok..
4)Maç içinde 500 kere kaleye ve geriye dön..
5) Bazı oyuncuların sürekli aynı şekilde saçma sapan fauller yapması.. Barış, Sallai gibi..
6)Takımın 60 dan sonra pilinin bitmesi..
7)Takımın oyunu tutamaması..

İlk aklıma gelenler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt