Bülent Cira
Kırmızı Üye
- 11 Temmuz 2011
- 1.089
- 866
- 2.023
Okan'la böyle önemli bir maçtan önemli bir puan almak bence çok iyi.
Kendi sahamızda rakip kaleyi bulan bir şutumuz var.
Kendi sahamızda rakip kaleyi bulan bir şutumuz var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada doğru dürüst bir oyun oynatırsan oyunu yükseltirsen birliktelik kendiliğinden gelir zaten beyfendiOkan Buruk: "Sosyal medya üzerinden Galatasaray'ı karıştırmak için çok fazla çaba var. Galatasaraylılar da yapabiliyor, Galatasaraylı olmayanlar da yapabiliyor. Bizim birlik olmamız zamanı. Bir tane Galatasaray var. Rakibin neler yaptığını net biliyoruz. Galatasaray taraftarı takımı sahiplenmeli ve 5. yıldıza odaklanmalı!"
gün birlik günü
Acun bunların muhabirken ibrikçisiydi sonra arkadaş yaptılar. Ama ders olsun okan'a, herkesi arkadaş yapmamak gerekAcun abin adını vermeden sana sallıyor şuan
Katılıyorum. Rize maçından sonrada 3lü oynuyacaksak benim istediğim gibi oynamamız lazim felan dedi. Oyuncularla arasında bi sıkıntı var gibi.Kenardan Sallai ve Sara'ya ısrarla rakibe basın diye birkaç defa uyardı, kendini yırttı ama oyuncular kılını bile kıpırdatmadı. Takımla arasındaki ilişki zayıflamış gibi
Berkan, Demirbay, Kaan gibi oyuncuları halen daha sözünü dinlemeye çaba gösterdikleri için oynatıyor diye düşünüyorum.
Birleştirici bir figüre ihtiyacımız var acilen.