Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan'la böyle önemli bir maçtan önemli bir puan almak bence çok iyi.
Kendi sahamızda rakip kaleyi bulan bir şutumuz var.

Böyle oynarsa takım şampiyon olamaz. Kendi sahanda en büyük rakibine şut çekemiyorsun 2 senedir yav ne anlatıyor bu Okan hoca?

Yönetime git ve de ki

bana fitnes antrenörü getirin

Hatta mümkünse ilk sene gelen ekip geri gelsin

Bitik yaşlı fb bile bizden daha diri gözüküyorsa sıkıntı büyük demektir

Okan Buruk: "Sosyal medya üzerinden Galatasaray'ı karıştırmak için çok fazla çaba var. Galatasaraylılar da yapabiliyor, Galatasaraylı olmayanlar da yapabiliyor. Bizim birlik olmamız zamanı. Bir tane Galatasaray var. Rakibin neler yaptığını net biliyoruz. Galatasaray taraftarı takımı sahiplenmeli ve 5. yıldıza odaklanmalı!"

gün birlik günü

Kenardan Sallai ve Sara'ya ısrarla rakibe basın diye birkaç defa uyardı, kendini yırttı ama oyuncular kılını bile kıpırdatmadı. Takımla arasındaki ilişki zayıflamış gibi😔

Berkan, Demirbay, Kaan gibi oyuncuları halen daha sözünü dinlemeye çaba gösterdikleri için oynatıyor diye düşünüyorum.

Birleştirici bir figüre ihtiyacımız var acilen.

Yenilsek fbliler samp oldugumuz son 2 sezonada bok atıp bakın yabancı hakem getirdik yendik

o sezonlarda şaibeli diyeceklerdi

o yüzden kontrollü oynamak iyi oldu diyebilirim

ve takım bunu ilk kez başarıyor

Okan Buruk: "Sosyal medya üzerinden Galatasaray'ı karıştırmak için çok fazla çaba var. Galatasaraylılar da yapabiliyor, Galatasaraylı olmayanlar da yapabiliyor. Bizim birlik olmamız zamanı. Bir tane Galatasaray var. Rakibin neler yaptığını net biliyoruz. Galatasaray taraftarı takımı sahiplenmeli ve 5. yıldıza odaklanmalı!"

gün birlik günü
Sahada doğru dürüst bir oyun oynatırsan oyunu yükseltirsen birliktelik kendiliğinden gelir zaten beyfendi

Şampiyon olsak dahi, hem yönetimin hem hocanın gitmesi ve yeniden yapılanmaya gidilmesi şart oğlu şart. Ayrıca, çoğu topçunun da valizini toplaması lazım

Kenardan Sallai ve Sara'ya ısrarla rakibe basın diye birkaç defa uyardı, kendini yırttı ama oyuncular kılını bile kıpırdatmadı. Takımla arasındaki ilişki zayıflamış gibi😔

Berkan, Demirbay, Kaan gibi oyuncuları halen daha sözünü dinlemeye çaba gösterdikleri için oynatıyor diye düşünüyorum.

Birleştirici bir figüre ihtiyacımız var acilen.
Katılıyorum. Rize maçından sonrada 3lü oynuyacaksak benim istediğim gibi oynamamız lazim felan dedi. Oyuncularla arasında bi sıkıntı var gibi.

Sonuca memnun oldum hocam istediğimizi almışız

Bugün aşırı güvenli bi oyun tercih etmişiz, pozisyon yok maçta.

1740430712081.webp

Hoca takıma odaklan. Kanatlara çözüm bol. Şu Cuesta, Kutucu dan minimum bir iki maçta verim al da işe yarasınlar. Takımı iyi çalıştır hoca. İş bu sefer ciddi. Oyuna gelme. Takıma ver kendini.

şampiyon olma ihtimalimiz yüksek ama kalmamalı

kalacaksa da kesinlikle para harcanmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt