Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekçi olalım. Bu takım bu oyunla 6 puandan fazlasını kaybeder. Şampiyonlukta avantajlı olduğumuz doğru değil.

İfb’nin gücü yetmediği yerde hakem, rakip td, rakip oyuncular çözüyor maçlarını. Mutlaka puan kaybetmeleri gerekir. Ama zor. 12’de 12 bile yapabilirler.

Okan şampiyon yapsın gitsin deniyor ama bu oyun şampiyonluğu verebilir. Şampiyon yapmaya fırsatı olmadan şutlanabilir. Şampiyon olursak kovmazlar zaten. Yerini sağlamlaştırmış olur.

mou kulübeden çıkmamış sanırım kendisi ile tokalaşmak için

hoca gidip tokalaşmış insan gibi, mou yerinden bile kalkmamış

Bu arada Ahmet asla 6 milyon euroluk oyuncu değil nereye koyarsan koy. Ahmet,jelert, Cuesta sadece bonservis bedeli 23 milyon Euro kronik herifi saymıyorum bile . 5.yıldız'ı da taksak asla kalmamalı olmuyor olmayacak. Oynattığı oyuna deginmiyorum gerçekten sıktı artık. Aylardır aynı

Davinson Sanchez ✅
Przemyslaw Frankowski ✅
Lucas Torreira ✅
Mario Lemina ✅
Gabriel Sara ✅
Alvaro Morata ✅
Mauro Icardi ✅

Önümüzdeki sezon mutlaka 7 tane üst düzey yabanci almamiz sart.
Bu takima tartismasiz

kaleci
sol stoper
sol bek
sag kanat
sol kanat
forvet arkasi

lazim.

7.yabanci oyuncunun mevkisi tartisilabilir ama bu 6 bölgeye mutlaka adam lazim.

Tzolakis
Lucumi
Brown
?
?
Baumgartner

Bu arada Ahmet asla 6 milyon euroluk oyuncu değil nereye koyarsan koy. Ahmet,jelert, Cuesta sadece bonservis bedeli 23 milyon Euro kronik herifi saymıyorum bile . 5.yıldız'ı da taksak asla kalmamalı olmuyor olmayacak. Oynattığı oyuna deginmiyorum gerçekten sıktı artık. Aylardır aynı

Ahmet yerli olduğu için hatalı hamle demem, üstelik katkı da verecektir bence. Sıkıntı beklere bu kadar para harcamak, al işte eren işini görüyor, Fransa'dan 2 milyona alacağın bir siyahi de işini görürdü

Ahmet yerli olduğu için hatalı hamle demem, üstelik katkı da verecektir bence. Sıkıntı beklere bu kadar para harcamak, al işte eren işini görüyor, Fransa'dan 2 milyona alacağın bir siyahi de işini görürdü
Arkadaş ile acil vedalaşmamiz lazım. Kulübün bir kuruş parasına dokunmasın.

Osimhen' in şapkadan tavşan çıkarmasından başka gol senaryosu tasarlayamaz hale geldik ki adama bunu yapma fırsatını bile sağlayamıyor takım. Derbi sonucu bizim için iyi ama oyun kalan maçlar için ümit kırıcı maalesef. Yunus' un katılımı, Sara' nın kendine gelmesiyle filan sorunu çözebilir umarım.
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk macinda dev bir takimla oynayan slovenya ligi takimi taktigiyle oynamayi birakip artik gercekten futbol oynamamiz gerekiyor. Forvete akilsizca uzun top atmanin mantigi yok. Takim serbest düsüste. Akan oyunda gol atamiyoruz

Yani şuan da gündem bu haldeyken Mou isimli embesil Türk hakemleri olmasa çoktan havlu atacakken hala Türk hakemlerine sallıyorken rakipler Sarumanın güçleri gibi birleşiyorken bu yıl mutlaka şampiyonluk şartken konu hocanın geleceği olmamalı artık. Puan farkı 6, zor fikstür var, e hoca da istifa etmeyeceğine göre bu forumdakiler, sosyal medya dahil herkes birleşmeli bütün olmalı. Bu şeytanın güçlerini bu sene güldürmemeliyiz.

Takım oyunundaki sıkıntılar, sakatlıklardan dönüşler, performans düşüşleri, oyun kurulumundaki sıkıntılar nedeniyle hoca mutlaka düşünmeli, düşündürülmelidir ama şimdi değil. Şimdi birlik zamanı. Şampiyon olduktan sonra yönetim oturup hocayla yukarıdakilerin hepsinin hesabını sormalı, sorgulamalıdır. Ama şimdi birlik beraberlik...

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

Lemina hariç yerine oturan bir transfer yapamadı yine. Onu da taraftar zorla yaptırdı, zorla oynattı. Frank bile 4’lü defansta gereksiz bir transfer oluyor. Yedek kulübesine 8-9-10 milyon gibi paralara yedek oyuncu aldırıyor. 1 değil, 2 değil. Sonuç olarak takım hala eksik. Kendisini bir transfer dönemi daha kaldıramaz kulüp. Bunun gibi bozuk para misali kadro harcayan adamla nereye varacaksın? Bir sonraki ffp’nin mimarı olur anca.

Mourinho haklı maçın başından sonuna kadar zıplayıp durdu köşesinde

1740441798436.webp

Bu sene de SAMPIYON olacak :giggle:

Hocam üretemiyoruz, üretmede çok büyük sıkıntı var. Oyun formatın değişmediği sürece de düzelecek gibi değil. Artık farklı hücum setleri kurman lazım

Prime döneminde bile hücumda doğaçlama gidiyoruz eleştirim vardı, şuan hem hücum hem savunma fecaat. En son ne zaman bir avrupa takımı gibi bek kullanımımız, geçişte doğru adamı hızlı bulup organize golümüz var ben hatırlamıyorum.

Ahmet Kutucu kesinlikle Fener'e kaptirilmamali diyenler şimdiden bu transfer icinde hocaya suclamaya baslamis.
Ne Ahmet Kutucu'ya 6 milyon, ne Jelert'e 9 milyon, ne Jakobs'a 9 milyon nede Cuesta'ya 8 milyon Okan Hoca yüzünden verildi. Transfer görüşmelerine gidip transfer pazarligi yapmak Okan Hoca'nin gorevi degil. Bu transferlerin hepsini hocanın istediği oyuncuları almayı beceremeyen yönetim yaptı.
24 macin 20'sini kazanmış hocaya saygisizlik ve haksizlik yapılıyor. Tarihimizin en iyi kadrosuyla 4 kere üst üste şampiyon oldugumuz donemdeki puan tablolarına bakmanızı öneririm. O zaman bile her sezon 12 13 maçta puan kaybediyorduk. Hoca mükemmel degil ama sizin yazdiginiz gibi berbat falanda degil.

Bizim takım onlardan çok daha atletik oyunculardan oluşan bir takım. Ama onlar bizden diri. Mo zırtapozu çağdışı futbol oynatsa da antrenörlük disiplini Okan’ın üstünde. Takım yetersiz çalıştırılıyor. 2. ligden getirdiğin adamlarla bu takımı çalıştıramazsın. Yönetim zoraki bir yardımcı ekip tahsis etmeli.

Her mac ayni seyler uzerinden laf isitmekten bikmadin mi yaw? Defans oyuncularin top sisirmekten baska bir sey beceremiyorlar, ondan daha beteri israrla RCS'na kadar top surup kaybediyorlar. Karsindaki the coward one degil de ikinci sinif Avrupa takimi olunca dort yiyip geliyorsun. Surada 12 mac kaldi. Ligi sampiyon bitir ve git. Biktik artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt