Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumda orta açmak dışında ne yapıyoruz bana biri anlatabilirmi?
Antrenman da mesela çalışılıyomu pozisyonlar ?
Yada antrenmanlarda özel bir hücum planı pratiği yaptırılıyo mu?
Eğer çalışılsa sahada görürdük dimi?
Az Alkmaar nasılda kale önünde çoğalıp içerde kalabalıklaşıp paslaşarak pozisyon buluyodu. Hoca çalıştırınca oluyomuş demekki. Biz demekki bunları çalışmıyoruz.
Bunu çözmek gerekmezmi?
2.5 yıl oldu hiçbir ilerleme yok hocam. Sence de bu durum ilginç değil mi?

Hazır değil diye diye reklam etmeye çalıştığın, bir hafta daha oynatmayabilsem diye bi tarafını yırttığın adam senin iki buçuk senedir çalıştırdığın, fizik ve kondüsyon yüklediğin tüm takımından daha fazla iş yapıyor, daha fazla ikili mücadele kazanıyor, koşup savaşıyor ve bence sen bunun farkındasın.
Bu da seni hem kötü hoca hem de kötü biri yapar.

Teknik adam olarak etkisi sıfırlandı, topçular sahada doğaçlama oynuyor. 24 maçta yenilgi almamış bir takımın hocası gibi değil kesinlikle. Ligin geri kalanı bile halen büyük tehdit şu görüntüyle. Berbat bir ruh hali var, sahadaki görüntü de gerçekten rezalet.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahane Bey'in bahaneleri artık biter diye düşünüyorum. Haftada 1 maç dönemine giriyoruz, MT arası da var,

artık AT OSİMHEN'E dışında bir bok görelim sahada, antrenman filan yaptırırsın belki.

Bahane Bey'in bahaneleri artık biter diye düşünüyorum. Haftada 1 maç dönemine giriyoruz, MT arası da var,

artık AT OSİMHEN'E dışında bir bok görelim sahada, antrenman filan yaptırırsın belki.
Ara ne zamandı? Icardi ve Jakobs dışında sakatlık olmazsa bence Okan Buruk'a rağmen şansımız çok yüksek.

Göründüğü üzere Terim'in son yıllarında olduğu gibi kendi yanlışlarını örtmek için sağa sola suç atıyor. Yine de Terim'in başında fair play belası vardı, kadrosu yetersizdi. Sen ise kulübün en rahat dönemlerinden birine gelmişsin, 20 milyona topçu alıyorsun.

Sahada Galatasaray adına futbol rezaleti var, çıkmış hakeme sallıyor. Üstelik en olaysız, en sorunsuz hakem performansından sonra yapyor bunu.

Hazır değil dediği Lemina'yı da gördük diğer topçuları da. Nelsson'u gönderip aldığı kazmayı da.

Söyleyecek çok şey var özellikle taktik teknik anlamda ama sene sonuna kadar 5.yildiz için sabredecez, dünkü maçta ise kendisinde ilk defa kovulma korkusunu hissettim ,tepkilerin farkında, diken üstünde olması bence dünden kalan tek olumlu şey

Ara ne zamandı? Icardi ve Jakobs dışında sakatlık olmazsa bence Okan Buruk'a rağmen şansımız çok yüksek.

20 Mart Macaristan ile maçımız var, perşembe gününe denk geliyor, sanıyorum 16 Mart pazar son maçlar oynanır ve araya girilir.

Yani 20 gün var kabaca.

kapanan takımlara karşı alan daraltan takımlara karşı hiç bir planı yok ve ısrarla buna karşı hiçbir oyun şablonu geliştiremiyor. avrupada başarılı olayım diyorsa ekibini yabancılardan kurmalı.

kişisel fikrim bu sene de bizi şampiyon yaparsa sene sonu kutlamalarında kendisine çok büyük bir veda kutlaması yapılmalı güzel plaket ve patek philipp vs. değerli bir saat hediye edilip yollar ayrılmalı.

okanı hiçbir maçta bu kadar stresli ve öfkeli görmemiştik.

özgüveni baya azaldı bunu iyi yönde kullanırsa hatalarından ders çıkarma şansını hala galatasarayın hocasıyken düzeltme şansı yakalayabilir.

galatasaraya daha ilk geldiği gün bile destekleyenler şu ankinden fazlaydı. yani iki şampiyonluk almışsın 3. gidiyorsun ama taraftar memnun değil.. en azından 3. gitmemişken düzelt şunları hocam..

Okan hocanın bu sezon 1 tane net hatası ve onun zincirleme gelenleri var;

Net hata: Sürekli çok efor gerektiren oyun oynatmaya çalışması

Zincirleme gelen hataları;

1- Buna çok uygun bir kadro yapısı kuramaması (sene başı şampiyon takımız modunda olması)
2- Dar kadroyla bunu yapmaya çalışması
3- Kazanamazsak lig biter gibi bi endişeyle her maçta oynamaması gereken oyuncuları (sakatlık, yorgunluk vs) ısrar kıyamet oynatması
4- Zaten dar yedek kulübesindeki 1-2 önemli futbolcuyu da bir türlü hazır hale getirememesi
5- Tüm bunlarla beraber düşen takıma yeni bir oyun planı çizmek yerine sene başındaki oyun anlayışıyla devam etmeye çalışması

Ben bu takıma bakınca;

Kasımpaşa maçında

Abdülkerim
Sara
Barış Alper

Bu 3 oyuncunun net yedek başlaması gerektiğini görebiliyorum. Durum bu. Çok düşmüş vaziyetteler.

Peki hocam ne yapacak göreceğiz

Son iki derbi içeride 1 isabetli şutun var bravo hocam.

Dun aksamdan beri ayni seyi dusunuyorum.
O oyunda Leminanin etkisi cok fazla bence. Onumuzdeki haftalarda zor deplasmanlarda ozellikle cok gorecez bu oyunu.

hoca basaksehirde kompakt oyun oynatiyordu avrupada. İlk defa olan bi durum degil bu :d

Ben oyundan ziyade Leminaya takıldım. Cuesta yerine 50 defa yazılırdı listeye. Kendi istedigi bi transfer olmadigi sonucu net olarak cikiyor ortaya. Yeni bi Terim doguyor gozumuzun onunde karakter olarak. Bu yıl da sampiyon olursa kibir abidesi birini izleriz yeni sezonda

Toplam 4 tane şutumuz var 1 tanesi kaleyi bulmuş, bir korner bile kullanamamışız

Galatasaray evinde ezeli rakibiyle oynuyor ve ligin en kritik maçında bu istatistik normal mi ?Yani buna kompakt oyun mu diyecez enayi gibi şimdi

Daha yeni 7 tane transfer yapıldı dimi peki senin bu takıma kaleyi bulan şut çektirmen ve az gibi takımlara ezilmemen için ne lazım yani bu nasıl bir tutulmadır vay arkadaş küfretsen olmaz insanlıkla söylesen para etmez

Seni bu takımın başına koyana da senin hocalığına da yazık be sen buraları haketmiyorsun

Kendini nimetten sayma biz masörlerle bile şampiyon olacak kulübüz

Kompakt oyunmuş 😑🤣

O oyunda Leminanin etkisi cok fazla bence. Onumuzdeki haftalarda zor deplasmanlarda ozellikle cok gorecez bu oyunu.

hoca basaksehirde kompakt oyun oynatiyordu avrupada. İlk defa olan bi durum degil bu :d

Ben oyundan ziyade Leminaya takıldım. Cuesta yerine 50 defa yazılırdı listeye. Kendi istedigi bi transfer olmadigi sonucu net olarak cikiyor ortaya. Yeni bi Terim doguyor gozumuzun onunde karakter olarak. Bu yıl da sampiyon olursa kibir abidesi birini izleriz yeni sezonda
şemsettin çok kötüydü dün

Cok safe oynadi bu mac. Bayern'e falan bile bu kadar oynamamistik. Okan hoca da berbat bir durumda oldugumuzun farkinda ama nasil cözecek bunu? Önümüzde cok zorlu bir fikstür var. Acil toparlamak lazim.

Umarim sampiyon oluruz yoksa gercekten felaket olur.

3 sezondur en kötü oyun serisini yaptı diyebilirim 4-5 maçtır aralıksız kötü oynuyoruz

Şampiyon olsak dahi yollar ayrılmalı. Hem bununla hem de mevcut yönetimin tamamıyla. Bu herif yıllardır bu kulüpte ve sahadaki oyuna bakılırsa ve en kötüsü de futbolcuların lakaytlığına, fiziki yetersizliğine, fit gelen topçuların kağnıya dönmesine bakılırsa, arzu edilen oyunun bu arkadaşla oynanması zor görünüyor. Bu milyon eurolar, tesisler ve imkanlar da gariban anadolu takımlarını yenmek için sağlanmıyor. Galatasaray Avrupa'da başarıyı hedefleyen bir kulüptür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt