Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson Sanchez ✅
Przemyslaw Frankowski ✅
Lucas Torreira ✅
Mario Lemina ✅
Gabriel Sara ✅
Alvaro Morata ✅
Mauro Icardi ✅

Önümüzdeki sezon mutlaka 7 tane üst düzey yabanci almamiz sart.
Bu takima tartismasiz

kaleci
sol stoper
sol bek
sag kanat
sol kanat
forvet arkasi

lazim.

7.yabanci oyuncunun mevkisi tartisilabilir ama bu 6 bölgeye mutlaka adam lazim.
Cuesta jacops falan malesef uzun süre daha gönderemeyiz

mutlaka kazanması gereken adam beraberlik aldı tesislerde meşale yaktı taraftarları :d

6 puan fark vurmuş adam farkı korumak istedi, niye feneri yenemedin diye eleştiriliyor. (diğer eleştirilere katılıyorum)

mutlaka kazanması gereken adam beraberlik aldı tesislerde meşale yaktı taraftarları :d

6 puan fark vurmuş adam farkı korumak istedi, niye feneri yenemedin diye eleştiriliyor. (diğer eleştirilere katılıyorum)
Adamların kafalar pırıl pırıl.

Biz kahroluyoruz şu futbolu izlemekten son haftalarda.

24141.jpg

Evet iki sampiyonulk kazandirdi belki ücüncude gelecek ama okadar pahaliya patladiki, ligde tek rakip takim fenerbahce onlarin halide ortada, bu ligde sampiyon olmak icin böyle bir kadro kurmaya gercekten gerek varmi? Var cünkü hocan bu kadroya göre sayif kaliyor ve sirf kadro gücü ile sampiyonluk geliyorsa en gec ikinci sampiyonluk dan sonra yollar ayrilmaliydi ama yönetim florya ihalesini düsünerekten hic bir riske girmeyip okan burukun istediklerini yapti yeterki basari gelsin kolay yolu secti ve sonuc ortada dünya kadar para harcandi ve futbol olarak günden gune geriye gidiyoruz. Yeni yönetim kim gelirse gelsin ciddi enkaz bekliyor kendilerini.

fener maçını kaybetmezsen tekrar baş tacı olacaksın diyordum bunu başardı.. hemde eze ezee berabere kaldııı

İstediği kadar transfer yapsın Okan hocadan olmaz. En yakın örneği lemina adama hazır değil diyordu ama en hazır adam lemina çıktı. Gelecek sene kesinlikle kalmamalı.

Okan hocam ne zaman agresif oyun tutumundan vazgeçip daha itidalli oynayalım diyecek merak ediyorum

Temelli vazgeçmesine gerek yok ki ayrıca

Neyse

16 Mart MT arasını ve JK maç sonrası BAY geçilen haftayı kusursuz değerlendirmeli ama bu aralarda takıma izin vereceği ihtimali geliyor aklıma...

Son zamanlarda oynadığız futbol ve takımın fizik seviyesi eleştiriyi hak ediyor ancak eleştirenler dozajı fazla tutturamıyor. Dozaj tutmazsa yapıcı değil yıkıcı olur.

Ben takımın toparlayacağını düşünüyorum. Şu an bir geçiş aşamasında gibiyiz. Hücum varyasyonlarımız oyuncularımızın fiziksel kapasitesine bağlı. İstenen görevleri oyuncular yerine getiremiyor. Ne atletik olarak ne teknik olarak. Tek kulvarda mücadeleye devam edeceğimiz için fiziksel olarak toparlanma yaşayıp, oyunumuzun gelişeceğini düşünüyorum.

Bu sezon ligi alırsa devam eder ama gelecek sezon şampiyonlar liginde bir şeyler yapamazsa kendisini ligde kurtarmaz bence. Zaten şampiyon olursak gelecek sezon cl direkt katılacağımız için ciddi para harcarız yine.

Tek bir zor maç kaldı önümüzde, BJK deplasmanı.

Şimdi sahaya odaklanıp sorunları çözme vakti, hoca.

Puan kaybı istemiyorum. Hele ilk yenilgiyi BJK'ye filan almak hiç istemiyorum.

Yav şu basit oyuncu değiştirme işini niye sürekli atom parçalamaya çeviriyorsun, neden hala düzeltemedin şu sorunu. Yapacağın değişikliği önceden planlayıp oyuncuyu erken çağırıp oyuna girmeye hazır hale getirsene. Tiyatro seyircisi gibi izliyorsun takım momentumu kaybedince oyuncuyu çağırıp 10-15 dakikada zar zor oyuna girmeye hazır hale getiriyorsun.

Dünkü kötü futbola rağmen kazanılan bir 3 puan var..

Bunu belki çoğunuz görmek istemiyor ama beraberlik ile 3 puanımızı aldık.. fener ise hiç birşey alamadı.

ben yenilmezlik serisi ile ilgilenmiyorum ama deplasman maçlarımız çok kritik ve bu seriyi devam ettirmemiz şart.. 6 puanlık fark maç kaybetmediğimiz sürece bir iki beraberlik ile hala bize büyük bir avantaj sağlar..

o yüzden bu sıkıcı futbolu 1-0 lık galibiyetlere ben razıyım.

5.yıldızı ben aldırıp italya da hellas verona ya da vb bir takımın yolunu tutabilir gibi hissediyorum

Güle güle şimdiden

sosyal medya baskısından baya korkmuş gibi okan buruk. rakibe yönelmesi gereken baskıyı, linci kendimize kurarsak zararlı çıkarız. ama bu kadronun bu kadar düşüş yaşaması, yırtıcı olamaması gelecek sezon için büyük soru işareti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt