Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar zorla adam aldirdi, zorla oynatti, zorla lig aralarindaki tatilleri de kaldirtacak. Bir sonra ki adim zorla da olsa antrenman ve taktik anlayisini degistirmek. 3 milyonun senin olsun, dediklerimizi yap yeter.

Ben Okan'ın kötü 1 hoca olduğunu düşünmüyom.Benim Okan'a kızdığım nokta Galatasaray'ın Başakşehir'e göre daha çok taraftarı olduğundan Lig şampiyonluğunu daha çok önemsemesi.Galatasaray 1 Avrupa Takım'ıdır.İsterse Frankowski ve Lemina'yı Avrupa Listesi'ne ekletebilirdi.Az Alkmaar Maç'ından sonra sevinçliydi memnundu Lig'e odaklanacağı için.Başakşehir'de Avrupa Maçlar'ında oynattığı oyunda takım savunması yapıyodu takımı.Ve bunun yanında Beşiktaş Maçlar'ından sonra sevmemeye başladım..

Ne yap et bu antrenman kalitesizliği ve gevşekliğini hallet yönetimle birlikte. Örneğin İcardi'yi psg'de nasıl formda ve fit tutuyorlarsa biz de bunu yapmak zorundayız artık. Topçuyu fazla rahat bırakırsan çalışmaz , siz onlara sıkı çalışmayı dayatmalısınız

Ne yap et bu antrenman kalitesizliği ve gevşekliğini hallet yönetimle birlikte. Örneğin İcardi'yi psg'de nasıl formda ve fit tutuyorlarsa biz de bunu yapmak zorundayız artık. Topçuyu fazla rahat bırakırsan çalışmaz , siz onlara sıkı çalışmayı dayatmalısınız

Avrupa'da topçular her sabah tartıya çıkar, arda turan anlatmisti, bizde onu yapsalar oynatacak adam bulamayiz, apo kerim ile Kaana baksana sismisler

Avrupa'da topçular her sabah tartıya çıkar, arda turan anlatmisti, bizde onu yapsalar oynatacak adam bulamayiz, apo kerim ile Kaana baksana sismisler
Avrupada başarı istiyorsak o konuda avrupa standartına yaklaşmamız lazım artık. Birinin bu işe kafa takması lazım. Tudor gibi komando kampına çevirsin demiyoruz da avrupa standartına yaklaşmalıyız

şu suyun öbür yakasındaki kalite orman çocuklarına haddini bildirmek için yabanci hakemli 2 derbi olan bjk ve tsyi yen

Hakeme acaip attı tuttu. Neden yaptı bunu bilmiyorum. Hakem kötü değildi. Zaten herkes beğenmiş.

Son iki derbi içeride 1 isabetli şutun var bravo hocam.
Özgüven sorunu yaşıyor şu ara bariz çok şey denedi çoğu başarısız. İnsallah bildiğini oynamaya başlar artık. Skorlar geldikçe gene önde baskıya dönecektir. Şu bir kaç haftayı bekleyerek oynayacağız gibi geliyor bana.

Hakeme acaip attı tuttu. Neden yaptı bunu bilmiyorum. Hakem kötü değildi. Zaten herkes beğenmiş.
Hakem çok durdurdu oyunu. Avrupalı yönetimi değil de ligimizi izleyen veya iyi anlatılmış idare etti maçı . Yoksa gene oynanmadı oyun bunu tercihen takımlar yapsa da durmayan oyunda iki taraf içinde açıklar oluşurdu. 47 dk oynanmış oyun ve 35 faul çalınmış. Ama adamın tecrübesinden mi bilmiyorum her şeye hakim yönetim sergiledi bence. Standartı olan hakem tam olarak bu. İki taraf içinde benzer şeyleri hep çaldı. Bi tek Yusuf’un sarıyı es geçti sanırım.

Dün yazmıştım maç önü beden dilinden zaten kazanamayacağımız belliydi.

Takımın kötü durumda olduğunun farkında, oyunculardaki etki alanı da azalmış belliki.

Çok zor bir 3 ay bekliyor bizi.
Seneye kalırsa oyuncuların çoğunu göndermek isteyecektir oyuncular karşısında bir ağırlığı kalmamış seneye başka rakip cıkarsa ilk 3 bile imkansız.

Seneye kalırsa oyuncuların çoğunu göndermek isteyecektir oyuncular karşısında bir ağırlığı kalmamış seneye başka rakip cıkarsa ilk 3 bile imkansız.
Bütçeler böyle giderse ilk 2 dışını düşünemiyorum ben.

Lakin şampiyonluk konusunda iyimser değilim, acilen toparlanması gerekiyor takımın, Osimhen’in arkasındaki üçlü kim oynasa kötü durumda.

mertens'i 11'den kesmesi bu kadar sürdü, sara'yı sağ kanada atıp hem lemina-torreira'yı yanyana oynatma, hem stoperlerinin 70 metre füzeleri hariç oyun kurma, hem de gerekirse mertens riskini alabillme ihtimali ne zaman düşer acaba aklına. hakikaten yabancı dili olmasa ismail kartal'dan hallice 1 teknik adam.

Erden’in eksikliğini anladı ve moralmen çöktü bence.

Beğenmediği Nelsson’dan Cuesta’ya
Beğenmediği Zaha’dan Sallai’ye
İstemediği Ziyech’ten Yusuf’a ve alternatifsiz kalan Mertens’i Ocak’ta fiziken bitirmeye
Yetersiz olduğu söylense de oynayabilen Köhn’den sürekli sakat Jakobs’a

Düştük. Bir tek Kerem’in yeri doldu biraz o da şans eseri takım içinde Yunus ile. O da olmayınca 1 aydır zor maç kazanıyoruz ligde bile.

1 yıldır

Boey-yeri dolmuyor
Sol bek bulunamıyor
Sol stoper alınamıyor
En iyi stoper küstürülüyor
En iyi skorer kanat forvetin küstürülüp gideceğim diye kaptan iken tutturan ruha sokuluyor (bu biraz taraftar biraz da Kerem’e yazar)
Mertens’i rotasyona sokacak kalitede 10 numara alınamıyor.

Gidip takıma 4 tane Rashica, 3 tane Kazımcan aldılar 2022 takımında 1’er tane varken sadece.

O takımda Kazımcan’ı ve Rashica’yı iyi gösterip taşıyan 9 iyi futbolcu vardı.

Bu GSYİAD ekibinin kadrosunda ise

Osimhen
Yunus
Mertens
Barış
Sanchez

Bu 5’i olmasa (ki sadece biri onların döneminde geldi) ilk yarı 10 puan şu an 16-17 puan geriye düşmüştük.

Bu takım dikine oynayabileceği 20 pozisyonda niye dikine oynamıyor da mevlana gibi sağdan sola oyunu dönüyor.
Terim zamanı neye söversek bunları tekrar yaşamak zorunda mıyız.
Osimhen gibi bir herife sahipken sürekli kendini boşa atmak isterken takım niye durup yanındaki adama pas verip rakip yerleşince şişiriyor kardeşim bunu açıkla.

Akşam küfür etmekten günahkar oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt