Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden’in eksikliğini anladı ve moralmen çöktü bence.

Beğenmediği Nelsson’dan Cuesta’ya
Beğenmediği Zaha’dan Sallai’ye
İstemediği Ziyech’ten Yusuf’a ve alternatifsiz kalan Mertens’i Ocak’ta fiziken bitirmeye
Yetersiz olduğu söylense de oynayabilen Köhn’den sürekli sakat Jakobs’a

Düştük. Bir tek Kerem’in yeri doldu biraz o da şans eseri takım içinde Yunus ile. O da olmayınca 1 aydır zor maç kazanıyoruz ligde bile.

1 yıldır

Boey-yeri dolmuyor
Sol bek bulunamıyor
Sol stoper alınamıyor
En iyi stoper küstürülüyor
En iyi skorer kanat forvetin küstürülüp gideceğim diye kaptan iken tutturan ruha sokuluyor (bu biraz taraftar biraz da Kerem’e yazar)
Mertens’i rotasyona sokacak kalitede 10 numara alınamıyor.

Gidip takıma 4 tane Rashica, 3 tane Kazımcan aldılar 2022 takımında 1’er tane varken sadece.

O takımda Kazımcan’ı ve Rashica’yı iyi gösterip taşıyan 9 iyi futbolcu vardı.

Bu GSYİAD ekibinin kadrosunda ise

Osimhen
Yunus
Mertens
Barış
Sanchez

Bu 5’i olmasa (ki sadece biri onların döneminde geldi) ilk yarı 10 puan şu an 16-17 puan geriye düşmüştük.
Keremin yeri nasıl doldu yav. Topla kale dibine kadar girebilecek oyuncumuz mu var.
Herif top kaptırıyor diye itin bir tarafına sokuldu burada 1 senedir topu yarı sahada alıp kalede bitiren pozisyonumuz yok.

Hayal dünyası :
Okan hoca 3 kere ust uste şampiyon yapip birakacak; yerine Arda Turan gelecek, Galatasaray hem daha iyi futbol oynayıp şampiyon olacak hemde Avrupa'da en az çeyrek final gorecek.
Gercek dünya :
Arda Turan gelecek, en fazla iki ay sonra 3 kere şampiyon olan hocayı nasıl gönderip Arda Turan'i getirdiniz denecek. Fener şampiyon olacak, sene sonunda Okan Buruk geri donecek.

Keremin yeri nasıl doldu yav. Topla kale dibine kadar girebilecek oyuncumuz mu var.
Herif top kaptırıyor diye itin bir tarafına sokuldu burada 1 senedir topu yarı sahada alıp kalede bitiren pozisyonumuz yok.
En azından farklı profilde de olsa Yunus katkı verdi ama onu da arıyoruz 2 aydır.

Hocada ki moral düşüklüğünün sebebi sosyal medyadaki bazı saçma sapan profillerdir muht.

Abi sevmek zorunda değilsiniz, istemiyorsunuz, haklı sebepleriniz var doğrudur. avrupada başarısız olmuştur doğrudur.

Bunları söyleyen ve bu yüzden istemeyen herkes haklıdır.

Fakat twitterda yayın açıp bu adama ana avrat sövecek kadar ne yaşadınız lan siz. biraz daha takipçi kasmak, biraz daha izlenmek dinlenmek için girmediğiniz şekil kalmadı. Alper link verdi dinledim inanamadım arkadaş. Ne salak adamlarsınız siz. sövenlerin biri de bi zamanlar atatürk düşmanıymış galiba. bu malların yayınları dinleniyor, inanılır gibi değil.

En azından farklı profilde de olsa Yunus katkı verdi ama onu da arıyoruz 2 aydır.
Yunus geçen seneki mertens+demirbaydan alınan katkıyı kotarmış durumda.
Koca transfer döneminde bir tane dikine gidebilen adam alamadılar. Barışın formsuzluğu, sallainin de düz adam olduğunu göremeyip kadronun içine edilmiş durumda.
Efektif bir tane kanat oyuncumuz kalmadı.

Koca transfer döneminde bir tane dikine gidebilen adam alamadılar. Barışın formsuzluğu, sallainin de düz adam olduğunu göremeyip kadronun içine edilmiş durumda.
1 değil 2 kanat eksiği var. 1 tane de sprinter hızlı mümkünse siyahi bir kanata ihtiyacımız vardı.

O konuda haklısın bir şeyleri çözdü ama tam Kerem’in ikamesi olarak değil. Kalite olarak sadece.

Delici adam kalmadı hiç.

ne takımının ne taraftarının sana saygısı ve güveni kalmadı.

basın toplantısında elin ayağın titreyerek açıklama yapıyorsun.

istifa et kurtul.

2 senedir icardi’nin son 10 haftada attığı 15 gol ile şampiyon oldu, bu senede osimhen’in kendini parçalaması sayesinde olacak.

Seneye ne osimhen olacak ne de eski icardi’yi göreceğiz. Şansta bir yere kadar Okan bey. Seneye seni kurtaracak bir isim olmayacak kadroda.

Ben genel kanının aksine derbide ki futbolumuzu beğendim. Oynanması gerektiği gibi oynattı, gereksiz risk almadı, risk alsa muhtemelen alanları boş bulan fener gol bulurdu mutlaka ki Mourinho 'nun istediği buydu.

Sezonun başında herkes överken de söylüyordum bu takım 3 yediği her maça 4 gol yetiştiremez diye. Gol yeme sorunumuzu mutlaka çözmeliyiz diye bana göre sağlam futbol önce defanstan başlar. Lemina ın eklenmesiyle bu sorunu çözecektir çözüyor da nitekim. Şimdi orayı halledebilirse geriye atak organizasyonları kalır. Sağlam bir Yunus dinlenmiş Mertens bu sorunlarımızı çözer. Fener maçında da eğer sağlam bir Yunus, Sallai ya da Sara yerine ilk 11 başlasaydı bence gol de bulurduk.

Açıkçası benim Okan Buruk tan beklediğim zaten buydu. Pragmatik düşünce. Mesela Az maçında Fener maçına çıktığımız gibi çıksak ilk maç turu alırdık. Daha önce (Başak, Çaykur, Akhisar) Okan Hocanın yaptığı buydu inşallah bu durumu devam ettirip pragmatik düşünür, kafasındaki değil takımın yapabildiklerini görüp ona göre çözüm bulur.

Erden’in eksikliğini anladı ve moralmen çöktü bence.

Beğenmediği Nelsson’dan Cuesta’ya
Beğenmediği Zaha’dan Sallai’ye
İstemediği Ziyech’ten Yusuf’a ve alternatifsiz kalan Mertens’i Ocak’ta fiziken bitirmeye
Yetersiz olduğu söylense de oynayabilen Köhn’den sürekli sakat Jakobs’a

Düştük. Bir tek Kerem’in yeri doldu biraz o da şans eseri takım içinde Yunus ile. O da olmayınca 1 aydır zor maç kazanıyoruz ligde bile.

1 yıldır

Boey-yeri dolmuyor
Sol bek bulunamıyor
Sol stoper alınamıyor
En iyi stoper küstürülüyor
En iyi skorer kanat forvetin küstürülüp gideceğim diye kaptan iken tutturan ruha sokuluyor (bu biraz taraftar biraz da Kerem’e yazar)
Mertens’i rotasyona sokacak kalitede 10 numara alınamıyor.

Gidip takıma 4 tane Rashica, 3 tane Kazımcan aldılar 2022 takımında 1’er tane varken sadece.

O takımda Kazımcan’ı ve Rashica’yı iyi gösterip taşıyan 9 iyi futbolcu vardı.

Bu GSYİAD ekibinin kadrosunda ise

Osimhen
Yunus
Mertens
Barış
Sanchez

Bu 5’i olmasa (ki sadece biri onların döneminde geldi) ilk yarı 10 puan şu an 16-17 puan geriye düşmüştük.
makale gibi yazmışsın.
bu kadar peşi sıra hata yapan birinden doğru beklememiz gerekiyor. seneyi şampiyon tamamlayıp vedalaşmak en iyisi

Hocada ki moral düşüklüğünün sebebi sosyal medyadaki bazı saçma sapan profillerdir muht.

Abi sevmek zorunda değilsiniz, istemiyorsunuz, haklı sebepleriniz var doğrudur. avrupada başarısız olmuştur doğrudur.

Bunları söyleyen ve bu yüzden istemeyen herkes haklıdır.

Fakat twitterda yayın açıp bu adama ana avrat sövecek kadar ne yaşadınız lan siz. biraz daha takipçi kasmak, biraz daha izlenmek dinlenmek için girmediğiniz şekil kalmadı. Alper link verdi dinledim inanamadım arkadaş. Ne salak adamlarsınız siz. sövenlerin biri de bi zamanlar atatürk düşmanıymış galiba. bu malların yayınları dinleniyor, inanılır gibi değil.
fenerli trollerin sayısı da az değil.. Acun-Koç bu işi planlıyor %100

Kerem sırf sosyal medya linçlerinden bıktığı için gitti. Ben şimdi fenerbahçeli bir hesap açıp yusufa, irfana her gün sallasam bu domino etkisi yaratır

25 sene Fatih Terim ezdi bunlari..

Inim inim inlediler..

Tam kurtulduklarini dusunduklerinde,,,

Okan Buruk diye birisi geldi..

Simdi de o seyediyor bunlari..

Boyle kudurmalarinin sebebi bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt