Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.201
- 7.444
- 1.873
Forumda herkes begenmis mi? Ben daha cok elestiri gordum.Peki neden herkes beğendi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda herkes begenmis mi? Ben daha cok elestiri gordum.Peki neden herkes beğendi?
Gercek dünya : Okan Hoca 3 kere ust uste sampiyon oldugu icin devam edecek ve avrupada bizi yine rezil edicek, taraftarin lincini yiyince bu defa ligden bagimsiz dayanamayip istifa edecek.Hayal dünyası :
Okan hoca 3 kere ust uste şampiyon yapip birakacak; yerine Arda Turan gelecek, Galatasaray hem daha iyi futbol oynayıp şampiyon olacak hemde Avrupa'da en az çeyrek final gorecek.
Gercek dünya :
Arda Turan gelecek, en fazla iki ay sonra 3 kere şampiyon olan hocayı nasıl gönderip Arda Turan'i getirdiniz denecek. Fener şampiyon olacak, sene sonunda Okan Buruk geri donecek.
Youtube da hemen herkes beğenmiş.Forumda herkes begenmis mi? Ben daha cok elestiri gordum.
Sen yorumcu kitlesini mi diyorsun?Youtube da hemen herkes beğenmiş.
HahhaSen yorumcu kitlesini mi diyorsun?
Herkes tabii begenir ama begenenlerin cogunun begendigi kisim su: Oyuncularin faullerde veya penalti itirazlarinda hakemin ustune cullanamamis olmasi. Hakemi baski altina alamadilar, cunku Turk degildi. Evet o acidan ben de begendim.
Ama basketbol maci yonetir gibi her dokunmaya ve dusmeye faul calmasi da oyun zevkinin icine etti. Bu acidan da hic begenmedim.
Umarim bu cevap aciklayici olmustur.
2 aydır kabus gibi fikstür geçirdik amaTakım 2 aydır top oynamıyor, artık elin değsin şu takıma
2 kulvarı kaldıramıyorsan başarısız oldun demektir zaten. Bahaneleri bırakıp o seviyeye çıkmak için gelişmeye odaklanmadıkça sürecek bu problem. Herşeyi anlarım da hatay ve kievi yenemeyenin bahanesi olamaz. Bu 2 maçı kazansak uefa'da üst turdaydık, ligde 8 puan öndeydik ve fb maçına alkmaar maçlarını oynamadan çıkacaktık2 aydır kabus gibi fikstür geçirdik ama
Ekli dosyayı görüntüle 281056
Ekli dosyayı görüntüle 281057
Ekli dosyayı görüntüle 281058
yarın 2 ay 5 günlük süreçte 16. maçımıza çıkmış olacağız
bu süreçte yunus, morata, jakobs, sara sakatlandı, unuttuklarım olabilir ve cezalılar oldu
saçma sapan bir fikstürü geride bırakmış oluyoruz iyisiyle kötüsüyle
barış, sanchez, apo, torreira, mertens, osimhen falan sürekli oynuyorlar. şimdi daha stabil bi fikstüre geçecekler
burada tabi ben de hocaya çok kızıyorum ama bunları da düşününce bazen ne yapsan olmaz yani
GS dinamiklerinde burdan şampiyonluk vermek yok ama sancılı bir süreç olacağında hemfikirim.Kolay olmayacak işDün yazmıştım maç önü beden dilinden zaten kazanamayacağımız belliydi.
Takımın kötü durumda olduğunun farkında, oyunculardaki etki alanı da azalmış belliki.
Çok zor bir 3 ay bekliyor bizi.
çok şükür birileri görmeye başladı bunuSahaya odaklanmalı, iftiralarla ve aşağılamalarla saha dışına çekmeye çalışıyorlar.
Komik olan ne?
Taraftarın %90ı kendisine büyük tepkili hatta iş nefrete dönmüş durumda herkes küfür ediyor
Ben bizi eleştiriyo sanıyodum da biz bile okancı kalıyoruz %90ın yanında bağ kopmuş
Kendisine en büyük kötülüğü de %10 olan biatçıları yapıyo çünkü bunlar korumaya çalıştıkça %90 daha çok saldırıyo
Fiilen gs tdliği bitti,kendisini bitirirken bizi de bitirdi malesef gidince çok ciddi sıkıntılar yaşayacağız her açıdan
Ciddi stresli bir süreç olacak bir an önce toparlanmazsak. Son düzlükte bizi geçen sene ayıklayan Ziyech gibi birisinin çıkması lazım.GS dinamiklerinde burdan şampiyonluk vermek yok ama sancılı bir süreç olacağında hemfikirim.Kolay olmayacak iş
Ciddi stresli bir süreç olacak bir an önce toparlanmazsak. Son düzlükte bizi geçen sene ayıklayan Ziyech gibi birisinin çıkması lazım.