Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener maçında ve öncesinde ilk defa gözlerınde korkuyu gördük bu gayet olumlu bence

ama misal hakem konularında neden mantıklı şeyler söylemek yerıne sacmalıyor çözemıyorum ?

yok efendim hakem marstan gelsede biz oynarız zaten biz sormuyorlar

hocada aynı başkanda aynı ,görüşün nedir düzgün türkçeyle açıklamak cokmu zor

fener maçında ve öncesinde ilk defa gözlerınde korkuyu gördük bu gayet olumlu bence

ama misal hakem konularında neden mantıklı şeyler söylemek yerıne sacmalıyor çözemıyorum ?

yok efendim hakem marstan gelsede biz oynarız zaten biz sormuyorlar

hocada aynı başkanda aynı ,görüşün nedir düzgün türkçeyle açıklamak cokmu zor
Marstan da hakem getirseniz beni yenemezsiniz diyor üstat.

bilezik gibi geçiririm sonucu da çıkabilir

Marstan da hakem getirseniz beni yenemezsiniz diyor üstat.

bilezik gibi geçiririm sonucu da çıkabilir
o iş fazla hayalcilik sen hoca olarakta kurum olarakta resmi görüşünü söyle ondan sonra dalga geçersin

sürekli fenerin her dedigi yapılıyor dersen ben zaten ezigim demiş oluyorsun ,saygınlıgını da kaybediyorsun

hakemi beğenmemesi saçmalığına ne diyorsun

Mourinho maç sonu yabancı hakemi tebrik edip, kadir sağlama siz olsanız maçın içine sıçardınız demiş. Okan yabancıya vurup yerliyi tutmakla doğruyu yapıyor, geçen sezon var yabancısı muhabbetinde de Okan yerli hakemleri destekler nitelikte konuşuyordu. saçmalık değil, adam işi biliyor.

Fenerbahçe derbiyi yabancı hakemle atlattı. geri kalan 12 haftanın 8 haftasını her fırsatta itin götüne soktuğu yerli hakemlerle oynayacak. Doğru 1 strateji değil bu fakat onları da anlıyorum. başka türlü başarısızlığın üzerini kapatamıyorsun.

Babam 1,68 boyundaydı bildim bileli esnaflık işiyle uğraşan girişimci bir adamdı. sürekli yeni işler dener annemin biriktirdiği altınları alıp yatırım yapardı.

1740647201611.webp

bazen dağ başında bir tarla alırdı ve değerlenmez yok pahasına satardı. bazen yurt dışına açılmak lazım deyip amazondan mağaza açıp beceremez işi batırırdı ama iş yerel bir işletme kurmaya gelince parayı iki üçe katlardı.

2 sene önce kurduğu cafeyi tam 12 milyona devretti kazandığı para tl bazından büyük olsa da dövize vurunca bir türlü onu tatmin etmiyordu. Sonra bir kaç işletmeyle anlaşıp kiraz ihracatı işine girişti fakat o da tarımsal ilaç nedeniyle gümrükten geri döndü... anlayacağınız avrupaya açılma hevesi gene batmıştı...
fakat gümrükten dönenleri ürünleri çok karlı bir şekilde yerel market zincirlerine satıp işi kurtarmayı bilmişti.

1740647465513.webp

annem ne olursa olursun hep babamın arkasında dururdu. türkiyedeki başarın yeter fazlasında gözüm yok beyy derdi.

annenle baban bu kadar sevişirken senin olayın ne diye sorabilirsiniz? gerçekten bir baba oğul musunuz?

bazen evet, bazense değilll... bazen babama birşey yaptırana kadar karnım çatlıyor yani ahhh biraz söz dinlesee..

elinde 200 bin tl vardı gel dedim leminacoin alalım.. benim aklım ermez öyle coine falan dedi.. yahuu gel bir alalımm fiyatı çok cazip uçacak bak görrr..
sanki hiç daha önce 200 bin ezmedin dedim... o zamanda borsanın kapanmasına 2 saat falan varr hala yerel firmalara bakıyordu..

annemi de ikna edip zorla alırdım, ertesi gün %40 değerlenmez mii? babamda keşke bu leminacoini daha önce alsaymışsız fena birşeymiş dedi..

Konudan bağımsız şu ana kadar okuduğum yorumları çok iyi Oğuzhan’ın. Hiç izlemedim ama belki saçmalamaları da vardır.

Böyle sorgulayıcı bir birey olmaktan dolayı bir dönem motivasyonunu kaybedip toparlayamamasını da anlaşılır kılıyor bu durum.

Tjk şampiyonluğa gitse böyle konuşacak mı, göreceğiz onu da.

Konudan bağımsız şu ana kadar okuduğum yorumları çok iyi Oğuzhan’ın. Hiç izlemedim ama belki saçmalamaları da vardır.

Böyle sorgulayıcı bir birey olmaktan dolayı bir dönem motivasyonunu kaybedip toparlayamamasını da anlaşılır kılıyor bu durum.

Tjk şampiyonluğa gitse böyle konuşacak mı, göreceğiz onu da.
aslında haklısın.. adamın yaşı daha 51 yani baktığın zaman, teknik direktörlük olarak henüz tecrübeli sınıfına bile girmiyor.

bazı şeyler zamanla düzelir şuan hocayı yıpratmanın takıma zarar vermekten başka bir faydası yok.

Maalesef kimyası bozulmuş, sürekli hakeme itiraz ediyor muhtemelen caresizlikten

Gene berbat oynuyoruz o neyse de şu maçta Osimhen'e oyuna almak net kumardır gözümde. Adam tek silahımız zaten ne gerek var be Hocam

Artik istifa et be hocam. Tadinda birakalim. Avrupa'daki facialar yeterli zaten istifa icin.

O kadar çaresiz ve bunu hissettiriyor ki

hem kendini hem bizi bitirdi resmen

Hocam canım hocam 25. Şampiyonluk için destek olalım birlik olalım, yedirmeyelim şer güçlere diyoruz ama bu nedir Allah aşkına yahu. Yahu arkadaş 3 senedir bu takımın başındasın bir takımın bir tane çalışılmış hücum organizasyonu olmaz mı hocam lütfen ama ya.. Bu nedir hocam basit bir set oyunu yahu. Yahu Bal liginden takım gelse kapansa takımın onu bile açamaz bu nedir ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt