Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten içler acısı araya bitane derbi sıkıştırdı gerçekten tebrik ederim kendisini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Utanmıyor da şu hareketi yapınca!

1740679561633.webp

Doymuşluk ve biz Galatasarayız yaa nasılsa kazanırız hissine kapılmış durumda ve bu yüzden kafasını oyuna veremiyor. Acilen toparlamazsa ligde işimiz çok zor

Teknik direktör kısmına tırnak işareti konulmasini öneriyorum. Sözde TD. Akan oyunda son izlediğim 7-8 maçta pozisyonumuz yok

Kızanlar çıkacak belki ama burdan şampiyonluğu vermek Belkide gelecek yılları kurtarabilir. Öyle bir şey olursa umarım Yönetim de Okanla birlikte gider. Bu takım sampiyon bile olsa seneye şampiyonalar liginde iyice rezil olup döneriz. İtibar diye bir şey kalmadı zaten artık Avrupa'da. Ghoddos mü ne öyle bir yavşak vardı SamiYen Disneyland gibiymis diyordu pek de haksız sayılmaz

Fenerin başkanı olsam Şu adama şampiyonluk kaptıran hocayı anında kovarım adına sanına bakmadan.

Doymuşluk ve biz Galatasarayız yaa nasılsa kazanırız hissine kapılmış durumda ve bu yüzden kafasını oyuna veremiyor. Acilen toparlamazsa ligde işimiz çok zor
Valla gerçegi söylemek gerekirse hiç toparlayacak gibi durmuyor admirim. Sonumuz hayir olsun ligde Allah'a emanetiniz tamamen.

Galatasaray Avrupa Takım'ıdır.Frankowski ve Lemina gibi maliyetli oyuncular aldırıp Avrupa Listesi'ne ekletmedi elendi takım Lig'e odaklanacaz falan filan deyip seviniyodu.Bugün de Konyaspor'un yedeklerine karşılık diğer Maç'ın Skor'una seviniyodu.Galatasaray taraftarının geneli Avrupa hayali kuramıyo..

Galatasaray Avrupa Takım'ıdır.Frankowski ve Lemina gibi maliyetli oyuncular aldırıp Avrupa Listesi'ne ekletmedi elendi takım Lig'e odaklanacaz falan filan deyip seviniyodu.Bugün de Konyaspor'un yedeklerine karşılık diğer Maç'ın Skor'una seviniyodu.Galatasaray taraftarının geneli Avrupa hayali kuramıyo..
Berbat durumdayiz muradım

Bugünkü maç pek umrumda değil açıkçası. Çünkü as takım bile salak salak top oynuyorken yedeklerden başka bir şey beklemek hayalcilik ve haksızlık olurdu.

Kasımpaşa maçında göreceğiz takımı. Orada yine mal mal top oynayıp puan kaybedersek o zaman görün cümbüşü.

Gerçekten zeka seviyesi içler acısı araya bitane derbi sıkıştırdı gerçekten tebrik ederim kendisini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adım gibi biliyordum bunu başaracağını. İmkansızı başarıp alkmaar maçlarını nasıl başımıza bela ettiyse bunu da yapacaktı tabiki

En Nesry hareketi yapsaydı bari tam olurdu heralde

şu kareden daha abuk subuk tek şey o .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt