Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"oyunun hakimiydik - top bir türlü girmedi" açıklaması geldi mi ?

2'ci olduğun an Trabzon, Beşiktaş veya Fenerbahçe deplasmanı oynama ihtimali varken, yedek kadrolu Konya'ya karşı kanser kadro çıkarıyorsun. Rotasyon yapacağım diye, çeyrekte zorlu bir deplasman yarattın. Bu kafayla devam..

Kovulmadığı her dakika şampiyonluktan bir adım daha uzaklaşıyor bu takım bunu görmek için alim olmaya gerek yok Dursun özbek hayatında bir kere olsun doğru bir karar al kuran çarpsın başkanlığın boyunca bir daha seni eleştirmiycem ama şu adamı artık kov yeter artık kendi evinde konyayla maç oynanırken oyuncularına 0-0 sakin olun diyen adam burdan şampiyonluğuda verir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erden timur olmadan bu dursunun bizi şampiyon yapabileceği hiç mantıklı gelmedi hiçbir zaman. Takımda yönetim yok, hoca raydan çıkmış. Kim toparlayacak belli değil

iki lig şampiyonluğuyla dibini sıyırdığımız teknik adamdır.

üçüncüyü alırsak ya rabbi şükür diyeceğiz.

kendisinin çağ dışı futbolu beni zerre miktar şaşırtmamaktadır. elazığspor’da kimle çalışıyorsa, yine o ekiple çalışan bir hoca. bu ekipten hücum varyasyonu beklemek abesle iştigaldir. yerli hoca budur, yerli hoca isteyip okan buruk eleştirilmez. başkasını da getirsen yine böyle şeyler yaşanabilir. yerli budur. ne uzar ne kısalır.

-sozluk

Valla gerçegi söylemek gerekirse hiç toparlayacak gibi durmuyor admirim. Sonumuz hayir olsun ligde Allah'a emanetiniz tamamen.
Bizim üç büyük artımız vardı. Birincisi hoca rakibe göre takıma yön verebiliyordu, derbilerde üstünlüğü sağlayabiliyordu ve takım nispeten hızlıydı ama şu an oyunu okumayı bırak kafasını oyuna veremiyor ve takımı çalıştırmıyor. İkincisi takımda bireysel yeteneği olan oyuncular ve yeteneği olmasa bile mücadeleci oyun çok fazlaydı. Kötü oynarken bile örneğin İcardi çıkıp gol atabiliyordu ama şu an ne İcardi gibi bir silahımız var ne de oyuncularda mücadele isteği. Morata geldi eksiği kapatır dedik o da sakatlandı kısmetsizlik. Üçüncüsü ise Erden Timur vardı takımı koordine eden sürekli morali yüksek tutmaya çalışan sürekli birlikteliği sağlayan birisi vardı. Ama şimdiki bıyıklı takımı demoralize ediyor resmen. Bunların hepsi birleşincede ortaya bu sonuçlar çıkıyor.

Her gecen gun daha kotuye giden takımı goremiyor. Yada gormek istemiyor cok garip. Tottenham macından bu yana 1 tane iyi oynadıgımız mac yok. Yazıklar olsun sana da destekleyene de

üzgünüm ama hiç bırakacak gibi durmuyor.
her gün dahada kendinden emin şekilde ilerliyor.
buradan şampiyonluğu kaybetsek bile bırakmaz.

Yapamıyorsan bırak hocam. 2 aydır izlettigin oyun değil işkence. Bir türlü toparlayamadin. Bu oyun ile şampiyonluk mümkün değil.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi kafa yapisiyla yasiyor cozemedim
Bizim tek amacimiz 5 yildizi takip isi bitirmek olmaliyken kenarda 0 0 isareti yapiyor
Ts bjk fb 3lusunden birinide deplasman olarak soktu büyük kazik gerek yoktu.

Son iki sezon şampiyon olmuş, CL oynamış ve oturmuş veya oturmuş olması gereken bir takımı, nokta atışı transfer hamleleri ile çok daha iyi bir noktaya getirmek varken bu hale getirebiliyorsan, bu sene yaşadığımız sayısız kepazeliğe imza atıyorsan eğer ben o iki şampiyonluğu da Icardi'ye ve Erden Timur'a yazarım kusura bakmasın sayın hocamız.

Böyle rezillik böyle kepazelik olmaz. Yok efendim orta sahaya ihtiyacımız yokmuş yok efendim 12 kişi mi oynayacakmışız yok efendim gidin Real Madrid'i Man City'i tutun bilmem ne diye sayıklamakla olmuyor bu işler. Taraftarın zorla aldırdığı Lemina olmasa şu an tamamen bitmiştin, fb maçı sonrası belki de kovulmuştun.

Yani tamam bir takımın oyununda düşüş olabilir. Ama formsuzluk ama yorgunluk ama sakatlıklardan dolayı oyunun örselenebilir. De kardeşim bu kadar olmaz ama bu futbolun izahı yok. Koskoca Galatasaray, gol atmayı geçtim pozisyona giremiyor. Yönetim denen o basiretsiz lalelerin de muhakkak payı var ama şu an ki durum direkt olarak hocaya yazar.

kıytırık bir kupa maçı sonrası yine istifa istekleri başlamış hayırlı işler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt