Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada bundan büyük takimi degisikleri ile corbaya ceviren uzmani yoktur.

Rezil herif. Ligin seviyesi yerde olmasa, ve baya üstün kadromuz olmasa simdiye en az 5 kere kovulmustu

intere belezoğlu ile kaçarken de 1 şampiyonluk vermişlerdi..ya bu adam bir takıma aidiyet hissetmez farklı bir adam.250 milyonluk takımları bu ligde şampiyon yaptım diye geziyor ortalıkta..tek bir futbolcu yetiştiremedi,futbolcu öğütme makınesi...

İ200 milyon euroluk takım.

Kasımpaşayı yenmem için ne lazım sana .

Mbappe alalım mı?

4 dkdir herifin kenara gelmesini bekliyoruz

edit: yanlis konu

Cuesta'yı alan yönetimde Cuesta'yı onaylayan hocada ISTIFA etmeli.

1000098657.webp

Rezil herif ne düşündün de cuestayı sol bek yapma havan var ne iş bilmez birisin sen yüzün varsa istifa edersin

Gerçekten yazık ama ya.

Düşüş dedim, olur dedim. Avrupa’dan elendik iyi oynamamakla beraber kırmızı kart, şanssızlık vs. dedik.

Tam da iyi olmayan futbol ile şansa 2 gol bulup öne geçtik. Neden Lemina’yı en iyi oyuncunu dışarıya aldın?

Aferin iyi bok yedin leminayi çıkarıp

teknik direktör yazısının yanına "(?)" eklenmeli

Taktik falan geçtim de saha içinden bu kadar uzak olması, oyunu bu kadar okuyamıyor olması inanılmaz.

İstifa ettirilmeli. Yapacak bir şey yok. Şampiyon olma ihtimali sıfır

adam eliyle maçı verdi ya, çıkıp pis pis sırıtacak şimdi. hakeme bok atacak, ona buna bok atacak ama asla kendinde kusur bulmayacak.

şampiyonluğu elleriyle verecek bu adam. g*tüm g*tüm şampiyonluk gidiyor. biri dur demeli bu duruma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt