Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocanın ihtimalini gördüğü an okan ın saflarindan çıkan @Murat Durmaz temsili yav :asd:

Ben Beşiktaş Maç'ından sonra Okan'a destek vermekten vazgeçtim :D Geçen sene Sparta Prag'a 4-1 yenildiğinde bile eleştirmedim suçu yönetime attım transferleri yapmadılar diye :D Bu arada Fatih hocanın gelme ihtimali varsa her zaman önceliğim İmparator Fatih Terim olur :D

Ben Beşiktaş Maç'ından sonra Okan'a destek vermekten vazgeçtim :D Geçen sene Sparta Prag'a 4-1 yenildiğinde bile eleştirmedim suçu yönetime attım transferleri yapmadılar diye :D Bu arada Fatih hocanın gelme ihtimali varsa her zaman önceliğim İmparator Fatih Terim olur :D
Her an şu sekil diyebiliriz editleri hazirda tut kanks yav :D

GS taraftarının çoğunun hala onu istediğini, istifa diyenlerin fbliler olduğunu düşünüyorsa vah vah

1. 2022-2023 sezonu

- 46.95 milyon euro

2. 2023-2024 sezonu

- 36,09 milyon euro

3. 2023-2024 sezonu

- 61,15 miljon euro

Toplam 3 sezonda transfere haracanan para:

144.19 miljon Euro

Karsiliginda ne aldik?

2 tane super lig sampiyonlugu
1 tane super kupa sampiyonlugu (onuda oynamadik)

3 sezonda yaklasik neredeyse 150 miljon Euro harcayip, sadece yerel ligde kupa alabilen adam icin cok vahim paralar bunlar.

Olympiakos Avrupa ligine yendigi zaman, sadece transfere 14 miljon harcamis.

Bu adam artik Galatsaray gibi dev bir kulupte antrenorluk yapmaya hakketmiyor, ustellik senelik 3.5m euro maas aliyor.

Sahada hic birsey goremiyoruz, hucumde herkes basi kesik tavuk gibi dolaniyor. Ne tatik variasyonlar ne ucgunler nede uzaktan sutlar, sadece tek bildigi var oda Osimhene uzun top, o oyuna oynatmak icin Yilmaz vural bile getirsen oda oynatir. Bu adami biz hangi mantik ve akilla 3.5m euro maas veriyoruz?

ifb'e ne kadar nefret etsemde, en azindan sahada birseyler gorebiliyorsunuz. Bitircilik konusunda bizdan daha iyiler, defansada skrinyar dan sonra baya toparladilar.

Biz bu adama neler almamiz lazim daha guzel oyun gormek icin?

Sezon sonu derhal istifa etmesi yada kovulmasi lazim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt