Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah kitap aşkına oyuna müdahele et bak adamlar sadece kontra oynuyor geride bekle kaptığımız toplarla biz bunlara tane daha atarız ama allah aşkına oyuna müdahale et

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

okan;
Gözünü seveyim Allah rızası için fanatikliği bırak
Tamam yeni bir rıza çalımbay olmak istiyorsun anlıyorum
Fakat bak cimbomla şampiyonluğa çok yakınsın
Bjk da bişi yok hiç bi numara yok kazanmamız sana bağlı
Bırak bu maçı kazanak seneye istediğini yaparsın
İstediğin kadar sağ bek filan al ne bileyim
Sevgiler…
Seneye umarım Akhisar yolunda olur. Bu maç berabere bitsin yeterli

keşke milli ara olmasaydı takım gene geriye gitmiş

Çok kötüsün çok sakın ikinci devre aynı kadroyla devam edeyim deme

Şimdi “O faulü de yapmasın bir zahmet” diyenler olacak ancak Frankowski, kariyeri boyunca arkasında sigorta görevinde kenar stoperle oynamaya alışkın bir kanet bek oyuncusu. Kanat bek olarak parlamış ve optimal verimi vermiş bir oyuncuyu inatla dörtlünün beki olarak oynatmak bu savunma hatalarını da öngörmeyi gerektirir.

Bi umut oyunu okumanı ve doğru değişiklikleri yapmanı bekliyorum ama sanmıyorum yapabileceğini

Devre arasında moratayi çıkartabilecek mi çok merak ediyorum.

Artık büyük maçlarda da sınıfta kalıyor. Kadroya bir şey diyemem ses etmediğine göre içine sinen istediği kadro kuruldu aksini ima eden bir hareketini görmedim.

bu takım bu sene her türlü şampiyon olacak

şampiyonluk kutlamaları yapılıp emekleri için kendisine teşekkür edilip vedalaşılmalı artık yeter

Sen hoca falan degilsin. Evet, gram aklimla seni itham ediyorum. Allah'in sevgili kulusun. Her mac ecel teri dokmekten biktim. Senden de biktim. Oynatamadigin topa, topculara yazik. Sen hoca degilsin.

Boeyden sonra 3 tane sağ bek diye düşündüğün oyuncu alıp 17 milyon harcatıp yine ligde Kaana kaldık. Aferin sana

Sampiyonlugu vermeye yemin etmis. Cikardigi takima bak rezil yine.Lemina’yi soyle maclarda orta sahada ustunlugu alalim diye oynatmayacaksan niye aldin hemserim.10 kisi kaldik bala gote bi gol attik al su Lemina’yi oyuna. Sara-Morata mi cikariyon napiyosan yap su mactan 1 puani al sonra da defol git yeter illallah ettirdin kendinden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11 tane yürüyen ölü ile oynuyoruz

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Umarım sahaya böyle çıkmaz, 10 kişi Moratalı kadro olmaz.
Lemina'yı al 3lüye dön.
dünya üzerindeki her olasılık gerçekleşebilir ama hoca devre arası oyuna müdahale etmez hele ki edeceği varsa bile taraftar aldırdı diye oynatmadığı leminayı sokmaz oyuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt