Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene belki yine şampiyon oluruz, bence fenerin yapacağı saçmalıklara bağlı ama ligdeki durum ne olursa olsun avrupada başarısızlık garanti. Konferans ligine gitsek bile oradaki takımlara diş geçirebileceğimizi düşünmüyorum. Okan buruk gerçekten çok kötü bir hoca bence.

Şampiyon yapan teknikdrektörlerden bi hamza birde okan kendilerinden nefret ettirmek için ellerinden geleni yaptılar yapıyor.

Bunu buraya futbolcular getirdi; bugün net bir şekilde anladık bunu.

1743279779941.webp

Aklıma geldikçe çıldırasım geliyor.bir takımın tüm oyuncuları tepeden tırnağa bu denli berbat oynar mı ya.bir tane organize hücum seti gösteremez mi.antremanları tamamen çöpe attığımıza ikna olmuş durumdayım

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

şuan hocayı gönderecek bi yönetim anlayışı yok zaten boşuna kendimizi yıpratmayalım az kaldı kaderimize razı olacağız şampi olamazsa zaten kralı gelse tutamaz orada

Aklıma geldikçe çıldırasım geliyor.bir takımın tüm oyuncuları tepeden tırnağa bu denli berbat oynar mı ya.bir tane organize hücum seti gösteremez mi.antremanları tamamen çöpe attığımıza ikna olmuş durumdayım

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Antreman kalitesi yetersiz.

Şortları giyip 5e2 pas yaptırıp apar topar eve gidiyor galiba.

Ffp yüzünde transfer yapamayan teknik adamlar bile bundan iyi oynatıyordu. Adam her transfer sezonunda harcama rekorları kırıyor ama elle tutulur bir oyun yok. Sene sonu yine bek transferi yapacağız büyük ihtimalle okan Kalırsa.

Önceden "bu tarihte hoca yollanmaz sampiyon olsak bile sezon sonu gitmeli" derdim. Ama yok yetti artık!!! Derhal derhal gitmeli! Alt takimlardan bir hoca fb macina cikmali ya da samsun macina. Hakan balta olabilir!

Daha kovulmadi mi bu futbol cahili herif. Senin yuzunden sinir hastasi olacaz. Harcanan paralara bak oynana futbola bak. Galatasaray taraftari once iyi futbol sonra skor ister.Biktim artik bu ruhsuz ,mucadele etmeyen adamlardan. Taktik zaten yok bari mucadele edin bi isteginiz olsun.Ama olur mu Okan hoca zaten disipliniyle meshurdur.Herkese 3’er 5’er yapistirir izinleri. Bu takim 6 hafta kala Cevat Guler’le bile sampiyon oldu.O zaman su anki halimizden daha guvdn veren bi takim vardi sahada.Sen su takimin basinda kaldigin muddetce sampiyon olacagimiza zerre inanmiyorum.Antalya macinda ds bok gibiydik Kasımpasa macinda da bok gibiydi bu macta da bok gibiydik. İyi oynadigimiz mac hatirlamiyorum dogru duzgun. Harcanan paralar karsiliginda gösterilen performans tam bir fiyasko. Tazminatsiz kovulmali dovulerek gonderilmeli yonetimlebb ve birlikte. Olur ds samliyon olursak bu ve yonetime rağmen sampiyon olmus olacaz. Sampiyon olursak eger Kutlama yapilacagi gun stadta dovulerek kovulmali o kadar nefret ettim bu adamdan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugün itibariyle galatasaray hocası olamayacağını ispatladı. 3 günde bir maç yapmaktan şikayetçi olup 2 haftalık arada takımı eskisinden beter hale getiremezsin. çalışmayı sevmeyen, takımı çalıştıramayan adamın galatasaray'da işi yok.

Kendisine saygı duyuyorum ama hiç bir zaman sevmedim. Çok başarılı ve hala domestic konusunda 1 numara lakin 4 gün sonraki maçı düşündükçe uyku falan uyuyamayacaktır, tüm kariyeri o maça bağlı gibi duruyor.

Kendisi Türkiye'de bir takım çalıştıramaz, milli takımda kısa vadede çok zor, avrupa deseniz major takımlar imkansız anca Verona, Genoa falan.

Burada 10 milyon ona 8 milyon buna rahatlığından sonra bu adam bunun altına gidip 500 bin euroya oyuncu bulma derdine düşemez ve emekli olur.

Müthiş bir arafa düştü.

Beşiktaş maçı özelinde kendisininde hatası muhakkak var ama oyuncu grubunun hiç yok mu? 16 kişi sahadaydı bugün hepsi 1 metre yanına pas veremedi onların hiç mi suçu yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt