Vallahi hoca şampiyon falan dedik ama kredin tükeniyor, tamam lig alıp bir şekil götürüyorsun Osimhen , Icardi , Shancez , Toreira , Lemina , Sara gibi topçular Mourinho'nun elinde olsa farklı bir lig izliyor olurduk diye düşünüyorum, çünkü hocanın A planı vardı çözüldü B planına geçti Icardi olmayınca B planını işleve alamıyor C planı yok yani aslında plansız ilerliyor, Icardi sakatlandıktan sonra bakıyorum hep doldur boşalt oynamışız, geçen seneye bakıyorum Icardi'yi yeterince topla buluşturamamışız, yani demek ki gol yolunda sıkıntı çekiyoruz işin ilginci faal olarak top oynayan dünyanın en iyi 20 forvetinden biri bizde, faal olarak top oynayan en iyi 5 forvetinden biride bizde ama gol attıramıyoruz adamlara amk bu nasıl iştir. Lig bitene kadar destek çıkalım okey ama sonrasında herkes yoluna baksın, eğer mevcut transfer yapılanması vs devam ederse Mancini veya benzeri kalitede birini getirelim. Kredisinin tükenmesinin sebebi başarı veya başarısızlık değil, plansız doldur boşalt oynatması her hangi bir hocayı getir aynı taktikle şu kadro ile illa birşey toplar. Durup durup kuruluyorum ya forvetinde Osimhen var orta açmıyorsun, adam at gibi hızlı ara pası atmıyorsun, ulan uzaktan şut çek bari onuda yapmıyorsun geçen senede Icardi ye pas orta açmak yerine ceza sahasında illa pas yapacaksın takımdaki herkes Iniesta Xavi Deco sanki pas pas pas pas pas tamam pas yapta sonuca gidecek pas yap. 90'ların taktiği ile ileriye top şişir Osimhen indirsin biri vurur kafası ile olmaz. Her oyuncu geriye gitmeye başladı, bunun sebebini ayna karşısında kendine sormadığı sürece düzelmez ve zaten sorunları kendisinde arayıp çözüm bulamayan adamda büyük hoca olmaz, kendisini eleştirmesini bilecek "ay kaza oldu" "ay hakkım yenildi" "ay şşöyle oldu" demekle olmuyor , ilk defa mı hakkın yenildi? Bak topun peşinden koşmayacaksın topu koşturacaksın mühim olan bu, Bayern maçında şöyle atak yaptık böyle yaptık, adamlar 3 kere geldi tıkladı gitti çünkü top koşturmasını son pas yapmasını biliyorlar. İşin ilginci Tuchel'i getir şu takıma koy yemin ederim Okan gibi oynatır buraya gelen bize benziyor anlamıyorum. Yönetimler taktiğe, oynanacak oyuna mı karışıyor napiyor anlamıyorum, bir Mancini'nin kendi topunu oynatmaya çalıştığını hatırlıyorum onun dışında gelen yerli yabancı hocalar sapıtıyor belli süre sonra, Rijkaard bile doldur boşalta dönmüştü bir ara.