Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten çok aman aman bir hoca değildi, bu sene İcardi ve Kerem olmayınca iyice çaptan düşüverdi, at Osimhene topu taktiğiyle buraya kadar geldi ama bundan sonrası oldukça zorlu, rakipler önlem alıyor 2-3 kişiyle, başkada oyun planı olmayınca bocalayıp duruyoruz. O yüzden hiçbir beklentim kalmadı bu hocadan, görün bakın şampiyonluğu da verir bu formuyla

Ne heves bıraktın ne istek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sadece 8 aydaki rezillikleri

-lige kupayla başlamak psikolojik üstünlüğü sağlamak açısından çok önemli
galatasaray 0-5 beşiktaş

-hoca kupa maçını telafi etmek istiyorsa bu turu sıkıntısız geçmeliyiz
young boys 3-2 galatasaray

-batshuayi bir nebze kurtardı kıçımızı rövanşta evimizde bu işi bitirelim
galatasaray 0-1 young boys

-avrupa liginde alacağımız en kolay üç puan olacak
rfs 2-2 galatasaray

-güçlü bir rakip ama arada ciddi kadro kalite farkı var artık kazanmamız lazım
alkmaar 4-1 galatasaray

-kuzey deplasmanı zor olabilir ama malmö dengimiz bir takım değil
malmö 2-2 galatasaray

-devre arası geldi. kanatlarda, beklerde, kalede ve rotasyonda ciddi sıkıntılarımız var

(batshuayi nelsson gibi oyunculardan çıkıp cuesta ve frankowski'ye 9 milyon verildi ve ikisi de sene sonu yolcu)

-rakibin toplam bir golü var ve sonuncular rehavete kapılmadan yenip yolumuza bakmalıyız
galatasaray 3-3 dinamo kiev

-çok basit maçları kazanamadık. en azından bunu kazanıp fikstürümüzü rahatlatalım
ajax 2-1 galatasaray

-play-off'a kaldık ama geçemeyeceğimiz bir tur değil
alkmaar 4-1 galatasaray

-erken gol bulursak belki azıcık da olsa şansımız olur
galatasaray 2-2 alkmaar

-ads'yi, 9 kişilik takımı yenmeyen beşiktaş'ı yenip ligde ciddi bir üstünlük sağlayalım
beşiktaş 2-1 galatasaray

sadece 8 aydaki rezillikleri

-lige kupayla başlamak psikolojik üstünlüğü sağlamak açısından çok önemli
galatasaray 0-5 beşiktaş

-hoca kupa maçını telafi etmek istiyorsa bu turu sıkıntısız geçmeliyiz
young boys 3-2 galatasaray

-batshuayi bir nebze kurtardı kıçımızı rövanşta evimizde bu işi bitirelim
galatasaray 0-1 young boys

-avrupa liginde alacağımız en kolay üç puan olacak
rfs 2-2 galatasaray

-güçlü bir rakip ama arada ciddi kadro kalite farkı var artık kazanmamız lazım
alkmaar 4-1 galatasaray

-kuzey deplasmanı zor olabilir ama malmö dengimiz bir takım değil
malmö 2-2 galatasaray

-devre arası geldi. kanatlarda, beklerde, kalede ve rotasyonda ciddi sıkıntılarımız var

(batshuayi nelsson gibi oyunculardan çıkıp cuesta ve frankowski'ye 9 milyon verildi ve ikisi de sene sonu yolcu)

-rakibin toplam bir golü var ve sonuncular rehavete kapılmadan yenip yolumuza bakmalıyız
galatasaray 3-3 dinamo kiev

-çok basit maçları kazanamadık. en azından bunu kazanıp fikstürümüzü rahatlatalım
ajax 2-1 galatasaray

-play-off'a kaldık ama geçemeyeceğimiz bir tur değil
alkmaar 4-1 galatasaray

-erken gol bulursak belki azıcık da olsa şansımız olur
galatasaray 2-2 alkmaar

-ads'yi, 9 kişilik takımı yenmeyen beşiktaş'ı yenip ligde ciddi bir üstünlük sağlayalım
beşiktaş 2-1 galatasaray

son 5 şampiyonlukta 3 puandan fazla fark attığımız şampiyonluk sayısı kaç pasfim

Allah aşkına ya problemlerimiz öyle 3 günde, 1-2 haftada çözülecek türden değil. Yerleşim de sıkıntımız var, ne oynamak istediğimizi ne hoca ne oyuncular biliyor.
Ben bu maçı kazanacağımıza pek ihtimal vermiyorum maalesef.

Bu takımı kanat almayarak saçma transferler yaparak bu hale getiren okan buruktur. Sakat sakat yunusu oynatarak cocugun da futbol hayatını bitirecek. Ft min yaptığı gibi emre çolak yada engin baytar gibi oyuncuları takıma monte ederek şampiyon yapacak kapasitede bir hoca da olmadığımız için durum ortada.Erden Timur un transferleri ve FT min aldığı kerem,boey,bay ve nelsonun hepsinin ekmeğini yedi..Saçma transferleri kucagimiza bırakacak ve muhtemelen kaçacak..sonra ki durakları milli takım ve Beşiktaş olacaktır..

1 mac özelinde degil, genel anlamda hocaya guvendigimi hep soyledim. Azalma var ama hala guveniyorum.

Kolay yollar varken bu sezon hep zor yollara soktu bizi. Buradan cikaracak olan yine kendisidir

Allah yardimcimiz olsun

Son maci olacagini dusunuyorum.

Galatasaray 'in başında son derbi maçına çıkıyor bu gece.

Barışı bu maç çok doğru kullanarak osimhene güzel alanlar yarattık. Bak isteyince oluyormuş. Keşke Beşiktaş maçında da aynı disiplini görseydik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt