Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahaya 3lü sistemi devam ettirecek dostum. Takım savunması müthiş oldu Lemina ile. Ben yerinde olsam net bir stoper+ net bir kanat ile konuyu kapatırdım yaz transferde. Osi yerine ne yaparız orası meçhul zatenGecte olsa bir duzeni buldu gibi, ama bunun hem maliyeti hem de avrupadaki grafik gibi sonuclari oldu.birde gecen yaz donemindeki hoce ve soylemler ile son 3 4 haftadir konusan hoca cok farkli birbirinden. Bunu devam ettirmeli ve yapilanma /transfer konusunda sportiftekilere daha otoriter olmali
Direkt CL katilimi ile bu sezon hem lig hem avrupa konusunda en ciddi sinavini verecek oturmus oyun ve takim konusunda. Iceride kriz patlak vermezse seneye ligi yoketmesi gerekir.
CL de de playoff yapabilirse lokum gibi sezon olur
Pragmatik traş bıçağı değil miydi ya, konuyla ne alakası var?En pragmatik oyunu buldu bence. Bu oyun Avrupada da en geçerli ve devamlılığı olabilecek oyun. Eleştiriler baki ancak oyunu bulmuşken bu sene mutlu sona da ulaşırsak bi sene daha devam edilmeli diye düşünüyorum.
Rahat bırakılırsa önümüzdeki 3 sezonun da ağır favorisi olurmuyuz ne dersinPragmatik traş bıçağı değil miydi ya, konuyla ne alakası var?
Rahat bırakılırsa önümüzdeki 3 sezonun da ağır favorisi olurmuyuz ne dersin
Aslan amca çifte kupa geliyor muEn pragmatik oyunu buldu bence. Bu oyun Avrupada da en geçerli ve devamlılığı olabilecek oyun. Eleştiriler baki ancak oyunu bulmuşken bu sene mutlu sona da ulaşırsak bi sene daha devam edilmeli diye düşünüyorum.
Permatik olmasın o Veli beyPragmatik traş bıçağı değil miydi ya, konuyla ne alakası var?
Tolga Gül diye mizah yaptım yaw :/Permatik olmasın o Veli bey
Başka bi seviye bu yav, müthiş. Kapkara mizah mı diyorlar buna :/Tolga Gül diye mizah yaptım yaw :/
Bilemem kardeş, meyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemem.Aslan amca çifte kupa geliyor mu
Geçen sezon bittiğinde de 2-3 transfer yeterli demiştik, sonuç olarak neredeyse ilk 11’in tamamını değiştirmiştik hahahahOrta sahaya 3lü sistemi devam ettirecek dostum. Takım savunması müthiş oldu Lemina ile. Ben yerinde olsam net bir stoper+ net bir kanat ile konuyu kapatırdım yaz transferde. Osi yerine ne yaparız orası meçhul zaten
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hahahahha aynen reisGeçen sezon bittiğinde de 2-3 transfer yeterli demiştik, sonuç olarak neredeyse ilk 11’in tamamını değiştirmiştik hahahah

gelecek sene milanların juvelerin reallerin arsenallerin tir tir titrediği bir takım yaratmazsan bozuşuruz
Ön eleme yok.Önce bir ön elemede köy takımı üzerimizden geçmesin ondan sonra bakacağız