Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav eleştirenleri boklamak nedir beyler? Lemina alınmasaydı şu son dönemdeki skorları alabilir miydik sizce? Ya fener maçları? Lemina nasıl alındı onu da unutmamak lazım.

Hocanın orta sahayı takık derecede boşlaması hala hoşuma gitmiyor.

sevin veya sevmeyin takımı 3 kere üst üste şampiyon yaptı. :tbr: :tbr:

1746921717697.webp

Günaydın, istifa da bir hizmettir.
Eyw.

Başından beri söylüyorum 10 kez üst üste şampiyon yapsa dahi fikrim değişmeyecek, ne zaman bu kadronun hakkı olan Avrupa’da ciddi bir derece yapar o zaman işte bu benim istediğim hocam derim. Emin olun bu kadroyu şampiyon yapmak çok büyük bir başarı değil, ligdeki diğer rakiplerle uçurum var aramızda, tek rakibimiz olan fb de çok para harcayıp herşeyi eline yüzüne bulaştıran salak, kompleks sahibi cenabet bir camia. Bjk zaten bitmiş rakip bile değil sana. O yüzden kendimizi şampiyon olunca çok büyük işler başardık modunda görmeyi bırakalım. Olmamız gereken yer şampiyonlar liginde üst klasman olmalı hem harcanan para hemde kulübün potansiyeli bunu gerektiriyor artık

300 milyonluk kadroyla ligi goturuyor cok boş bi söylem.

Barış’a bugun 30 istiyorsun, az diyen var. Burada hocanin emegi var. Yunusa 15-20 istiyorsun. 20’e vermeyecek adam var forumda eminim. Bu hocanin emegidir. 300 milyonluk kadroya oturmadi bu adam. Alinanlarin yanina eldekileri de parlatti. 30 milyona boeyi sattik gecen sezon bu salt yonetici becerisi degil. Bu oyunculari yukariya ceken biri var abi. Bunu gormemeniz icin art niyetli olmaniz lazim.

3 yil once Barış Alperin pdsi 3M falandi. Bu cocuk 3 yil once fenerbahcede olsa bu sezon nerdeydi bunu bi sorgulamak lazim. Yunus nerdeydi 3 yil once? Parlamak icin bu sezonu bilerek mi secti. Yok mu hic bu adamin emegi.

Apoya 15 teklif oldugu soylendiginde az diyorduk yaz döneminde.

Osimhen sampiyon yapiyor soylemi de boş. Sadece osi ile olacak mevzu degil bu abi. Takım işi organizasyon işidir.

Yanlışıyla dogrusuyla ligin en baskin hocasına sahibiz.

Varsa daha iyisi gelsin güreşsinler :d

Hedefi ligde Terim'i geçmek ama Avrupa'da da bişiler yap be hoca

Adamda öyle bir fener nefreti var ki ,tüm defolarini yanlışlarını örtüyor tarihimizdeki en ezici fener dominasyonu kendisi sayesinde

Her konuda eleştirilebilir ama duran top konusunda ben daha iyi bir dönemimizi hatırlamıyorum. İlk sezon 10 ikinci sezon 15 bu sene de 22 duran top golü atmışız. Sadece direkt frikik golü atamıyoruz Hagi-Selçuk gibi senede 4-5 ortalama tutturacak bir oyuncumuz yok. Kerem atıyordu senede bir tane geçtiğimiz sezonlarda.

Her konuda eleştirilebilir ama duran top konusunda ben daha iyi bir dönemimizi hatırlamıyorum. İlk sezon 10 ikinci sezon 15 bu sene de 22 duran top golü atmışız. Sadece direkt frikik golü atamıyoruz Hagi-Selçuk gibi senede 4-5 ortalama tutturacak bir oyuncumuz yok. Kerem atıyordu senede bir tane geçtiğimiz sezonlarda.

dün hem yunus hem abdülkerim her rakip için ayrı ayrı duran top çalılıyoruz dediler maç sonu

bu takdire şayan bir şey

Bir dönem şampiyon olduğumuz zamanlarda da bir deplasman fobisi vardı. İçeride rakibi darmaduman edip deplasmanda dayak yer dönerdik. Trabzon en kötü döneminde dahi evinde bize karşı canavar kesilirdi.

Okan Buruk döneminde bu durumu yaşamıyoruz. Artı derbilerde de bariz bir üstünlüğü var. Hocayı en çok eleştirenlerden biriyim ama hakkını verelim. Lige büyük bir üstünlük kurdu.

Başından beri söylüyorum 10 kez üst üste şampiyon yapsa dahi fikrim değişmeyecek, ne zaman bu kadronun hakkı olan Avrupa’da ciddi bir derece yapar o zaman işte bu benim istediğim hocam derim. Emin olun bu kadroyu şampiyon yapmak çok büyük bir başarı değil, ligdeki diğer rakiplerle uçurum var aramızda, tek rakibimiz olan fb de çok para harcayıp herşeyi eline yüzüne bulaştıran salak, kompleks sahibi cenabet bir camia. Bjk zaten bitmiş rakip bile değil sana. O yüzden kendimizi şampiyon olunca çok büyük işler başardık modunda görmeyi bırakalım. Olmamız gereken yer şampiyonlar liginde üst klasman olmalı hem harcanan para hemde kulübün potansiyeli bunu gerektiriyor artık
Ligdeki rakiplerle uçurum var da Fenerbahçe'yle uçurum mu var. Her sezon 100 Milyon Euro para harcayan takımın önünde şampiyon oluyorsun. Hocası da Jesus, Mourinho vs.. Benzer şekilde BJK de korkunç paralar harcıyor. Abartmayalım bazı şeyleri. Maddi istikrar için her sezon şampiyon olmak çok önemli. Bu sezon Avrupa Ligi'ne kaldığımız gün "bu sezon lig çok daha önemli" yazmıştım bu foruma. Çünkü Avrupa Ligi gelirleri oldukça düşük. Bu sezon Avrupa Ligine odaklanıp ligde fire vermek, Şampiyonlar Ligine direkt gidilecek sezonda 45 milyonluk bir geliri riske atmak demekti. Yanlış bir şeydi bu. Seneye başarısız olursak oradaki eleştiriler daha haklı olacaktır.

Ya bu adam madem dediğiniz kadar müthiş niye avrupada rezil kepaze olmalara doyamadık

Bu adam madem dediğimiz kadar rezil ligde nasıl bu kadar başarılıyız

Kafayı okanı yalamakla bozmuş biatçılarla iyi yaptığı şeyleri bile nefret ettiği için söyleyemeyen anticileri hariç objektif kişiler yazsın da öğrenelim hep birlikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt