Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence iyi futbol oynamıyoruz sadece son haftlarda doğru kadrolarla oynuyoruz

Oyuncu kalitemiz gerçekten üst düzeyde

Hadi iyisin cl ön elemesi oynamayacağız

Seneye umarım icardinin ipiyle kuyuya inmezsin. Gerekirse yedek kalacak. Oynama zorunluluğu yok

Ya bu adam madem dediğiniz kadar müthiş niye avrupada rezil kepaze olmalara doyamadık

Bu adam madem dediğimiz kadar rezil ligde nasıl bu kadar başarılıyız

Kafayı okanı yalamakla bozmuş biatçılarla iyi yaptığı şeyleri bile nefret ettiği için söyleyemeyen anticileri hariç objektif kişiler yazsın da öğrenelim hep birlikte
Lan sana format mi attilar

Ya bu adam madem dediğiniz kadar müthiş niye avrupada rezil kepaze olmalara doyamadık

Bu adam madem dediğimiz kadar rezil ligde nasıl bu kadar başarılıyız

Kafayı okanı yalamakla bozmuş biatçılarla iyi yaptığı şeyleri bile nefret ettiği için söyleyemeyen anticileri hariç objektif kişiler yazsın da öğrenelim hep birlikte

Avrupa Ligi > Süper Lig

Okan hoca Avrupa'da ayni futbolu oynatmak istedigi icin rezil oluyoruz.

Avrupa'ya farkli yaklasmasi lazim. Umarim bunun dersini almistir artik.

Avrupa Ligi > Süper Lig

Okan hoca Avrupa'da ayni futbolu oynatmak istedigi icin rezil oluyoruz.

Avrupa'ya farkli yaklasmasi lazim. Umarim bunun dersini almistir artik.

Abi bu adam yine aynı senaryo seneye slovakya 126.sına elenip gidip fbyi domaltırsa ne diyecez

Şimdi bu adam başarılı mı başarısız mı

Seneye ligin son bölümünde uyguladığımız 3'lü orta saha düzeni ile Avrupa'da daha sağlam performans ortaya çıkarabiliriz. Torreira-Lemina-Sara üçlüsünü rotasyonda tamamlayacak bir isim daha bulup 4-3-3 şeklinde devam etmek lazım. Mertens tarzı çok fazla oyuncu kalmadı öyle bir forvet arkası bulmamız çok zor bence.

Canından çok sevdiği cimbombom u şampiyon olmuş bir samet nalbantın helalleşemeyeceği kimse yok

Bir sonraki transfer kepazeliğine,avrupa maçında sıçışa,bjk mağlubiyetine kadar sulh uz
Bjk maçları büyük sıkıntı inşallah yeni sezonda lig ortasına ne bileyim noel arefesine falan denk gelir de arada kaynar verilen maçlar

Hocam 5 yıl üst üste şampiyonluk ve Avrupa'da kupa fark etmeksizin çeyrek ve yarı finaller görmek istiyoruz.

Abi bu adam yine aynı senaryo seneye slovakya 126.sına elenip gidip fbyi domaltırsa ne diyecez

Şimdi bu adam başarılı mı başarısız mı
Maçlar kazanilinca Tr futbol ikliminin ne halde olduğunu unutuyoruz bazen. Korkunç hakem yönetimi verilen verilmeyen cezalar gündemler...

Tr futbol ikliminde kesinlikle başarılı ama kendi çıtasını yukarıya çıkarmak istiyorsa geliştirmesi gereken bir sürü şey var. Kadro planlaması ve Avrupa için daha realist bir oyun anlayışı. Burda sınıfta kaldığı çok açık

TSL nin sahibi, kuşların ve kendini büyük gören anadolu kulüplerinin osurtanı.
Süperlig için böyle bir şey Okan hoca ğsdğsdğ
Angry Season 7 GIF by Game of Thrones
Game Of Thrones Fire GIF

Bjk maçları büyük sıkıntı inşallah yeni sezonda lig ortasına ne bileyim noel arefesine falan denk gelir de arada kaynar verilen maçlar
3 senedir herkesi sevip atıyo sadece bjkye diş geçiremiyo

İşte beşiktaşın büyüklüğü @Kartal Kaya
Maçlar kazanilinca Tr futbol ikliminin ne halde olduğunu unutuyoruz bazen. Korkunç hakem yönetimi verilen verilmeyen cezalar gündemler...

Tr futbol ikliminde kesinlikle başarılı ama kendi çıtasını yukarıya çıkarmak istiyorsa geliştirmesi gereken bir sürü şey var. Kadro planlaması ve Avrupa için daha realist bir oyun anlayışı. Burda sınıfta kaldığı çok açık

Yerelle avrupayı ayırıp yorumluyoruz onda hemfikirim de ben totalde sonucu soruyorum knk

Ben sana bir iyilik yaptım,başka birine de bir kötülük yaptım şimdi ben iyi bir insan mıyım yoksa kötü mü?

Yerelle avrupayı ayırıp yorumluyoruz onda hemfikirim de ben totalde sonucu soruyorum knk

Ben sana bir iyilik yaptım,başka birine de bir kötülük yaptım şimdi ben iyi bir insan mıyım yoksa kötü mü?
O camia da bu var bjkye teslim olarak namağlup şampiyon unvanını armağan etti
Dikkat edersen bjk de stadları yapıldığında ilk mağlubiyetlerini rıza dan almışlardı
Acayip bi bağlılık var adamlarda bu tip konularda birbirlerine

Avrupa karnesi kendisi icin buyuk bir hayal kirikligi olmustur umarim. Yoksa Okan anamizin ligini kesinlikle kucumsuyor. Buyutulecek bir yani yok, orasi dogru. Elindeki kadroya gore ozellikle de.

50 seneye yakindir bu mereti takip ederim. Okan'in daha ustalik devrine girdigini zannetmiyorum. Galatasaray hocasi olmak kolay degil. Bunu kabul edebilirim. Ama az biraz elestiri geldiginde yaptigi aciklamalar tam bir fiyasko. Neredeyse 24 saat kaemeralarin karsisinda olan birinin kesinlikle uzerinde calismasi gereken bir eksiklik bu.

Transferde de istedigi isimler olabilir ama bazen kagit uzerinde isleyen seyler sahada islemiyor. Sabirsiz bir taraftar ve kendisini yemek icin bekleyen basinin gozuun onunde 15-20 mac ustuste Angel'in sicisini seyretmek yerine herifi Kazimcan ile ya da baska biriyle alt oynatmak aklina gelmedi bir turlu mesela. Sonra taraftara orta saha istemiyorum demek? Ama orta saha ile sampiyonluga kosmak?

Bizim yoneticiler de az degil. Hem tecrubesizler, hem benciller. Fenerasyon ve diger takimlarin yaptiklari kahpelikleri de dusununce sampiyonluk buyuk basari bence.

Allah bilir dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt