Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan yok kendisini sevmem ama Güntekin çok iyi futbol muhabbeti döndürüyor.

Yeni frankowskiler yeni cuestalar askina 10 yil daha takimda kalmali katiliyorum.

- "Ağustos ayı iyi geçmemişti, Young Boys'a elenmek hayal kırıklığıydı."Okan Buruk: "Kimse hatırlamıyordur belki ama hazırlık maçlarımız da çok kötüydü bizim (Gülerek). 5-2 de biz hazırlık maçı kaybettik biz. Tabii o dönemler benim için çok dönemli değil aslında hazırlık maçı adı üstünde."

(beIN Sports)

Hatalarından ders çıkartması güzel. Bizden büyük kulüpler var evet ama bizim maddi,taraftar,gelenek yönünden birçok Avrupa kulübünden iyi olduğumuzun farkında. Teknik kadrosunu yeni isimlerle destekleyip 1/2 tık atarsa kendini ileri 10 sene yönetir bu kulübü..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bu kadar para harcatacaksa gitsin Madrid'i ya da City'yi calistirsin

Maç yokken bile sallıyorlar adama… helal harbiden size… bu nasıl bir kindir arkadaş :)

Kimilerinin sıkıntısı kin. Kimileri de kahve de dedikodu yapanlar gibi kahve dedikodusu.

Nostalji maksatlı 2004'te millî takım ile yapılan maçı izliyordum. Tribünler kendisine bayağı tepkiliymiş. Maç boyunca yuhalamalar ve maçın altıncı dakikasında "Okan Buruk dışarı" tezahüratları var. Nereden nereye...

Nostalji maksatlı 2004'te millî takım ile yapılan maçı izliyordum. Tribünler kendisine bayağı tepkiliymiş. Maç boyunca yuhalamalar ve maçın altıncı dakikasında "Okan Buruk dışarı" tezahüratları var. Nereden nereye...

Bjk maçında Oç okan buruk diye bağrılmıştı

Bu takım kaç gündür niye maç yapmıyor kardeşim yatarak başarı gelmez!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt