Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nostalji maksatlı 2004'te millî takım ile yapılan maçı izliyordum. Tribünler kendisine bayağı tepkiliymiş. Maç boyunca yuhalamalar ve maçın altıncı dakikasında "Okan Buruk dışarı" tezahüratları var. Nereden nereye...

Yalnız güzel tempo tutuluyo ha

Dışarı
Dışarı
Okan buruk dışarı

Şarkı niyetine söylerim ben bunu

Hocam 3 sene nasıl koyduysa suyun karşı tarafı dağıldı. Bir bir gidiyorlar

avrupa fatihi saneyi getirip acunu istifa ettirdi okan hoca mı diyelim yani?

Hayır

#istifa

diyelim

Bu sezon da avrupada başarı gelmezse mortingen straze

Zaha'yı falan yediği yok. Zaha oynayamıyordu arkadaşlar.

Zaha, Keita gibi performans gösterdi de hoca mı yedi.

Kariyerinin en kötü performansıydı maalesef. Kendisi uyumsuz bir karakterdi, hayatı boyunca da takımda "kral" olmaya alışmış bir adamdı. Ancak Mertens-İcardi-Muslera üçlüsünün olduğu yerde kral olamazsın. Oldurtmazlar. Bu da kendisini daha da soğuttu.

Zaha'yı falan yediği yok. Zaha oynayamıyordu arkadaşlar.

Zaha, Keita gibi performans gösterdi de hoca mı yedi.

Kariyerinin en kötü performansıydı maalesef. Kendisi uyumsuz bir karakterdi, hayatı boyunca da takımda "kral" olmaya alışmış bir adamdı. Ancak Mertens-İcardi-Muslera üçlüsünün olduğu yerde kral olamazsın. Oldurtmazlar. Bu da kendisini daha da soğuttu.
bravo orhan bravo

Aga sen facetimeda oyunculara ne diyorsun da geliyorlar

Okan Buruk'un bence en büyük artısı oyuncularla gerçekten iyi diyalog kurabilmesi. Kendisi de zamanında Inter'e gitmiş eski bir futbolcu olarak, hem insan hem futbolcu psikolojisinden çok iyi anladığını düşünüyorum. Elbette her oyuncuyla çok çok iyi anlaşamaz ama İcardi-Osimhen-Mertens vs bu isimlerin de yorumlarına baktığımız zaman bu adam bu işte masterpiece

Türk futbol tarihinin belki de en şanslı teknik direktörü.

Yapılan ve yapılması muhtemel transferlere bakınca oluşacak kadroyla avrupada başarı gelmezse bu sefer ne Türkiye ligi şampiyonluğu ne de müritleri onu kurtarır.

Türk futbol tarihinin belki de en şanslı teknik direktörü.

Yapılan ve yapılması muhtemel transferlere bakınca oluşacak kadroyla avrupada başarı gelmezse bu sefer ne Türkiye ligi şampiyonluğu ne de müritleri onu kurtarır.

Avrupadaki başarı kıstasımız nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt