Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla osi kalirsa, morata(sanmiyorum ama) maasini bi tik dusurup kalmak isterse ,icardi var , sane var , omurgadaki isimler var

Takimi moralli tutmakta ve yonetmekte basarisiz diyemeyiz 3 seneye bakinca ama tek oyun arsyisi yerine a b c planlari lazim CL ozelinde.

Isi cok zor

Unutuyoruz hocam övmeyi bazen. Sane'yi de takıma kazandırdığın için teşekkürler. Dört yıl üst üste koy düşmanlarına. Hedef yirmialtı.

Hocam bu seferde avrupada zurna avuçlarsak seni ben bile kurtaramam

Defalarca bu zatı adamcılık yüzünden elestirdik ama durumlar gösteriyor ki haklıyız.. Kaldığımız yerden devam.. Okan GS'nin sırtında kamburdur.. Adamcılıkla Mario Leminayı da yiyecek.. Sırf bu yüzden senden kurtulmamız gerek Okan..

Eleştiri ile linç ayrımını yapamayan, takıntılı olduğu kişiye kinini kusmak için pusuda bekleyip, bulduğu ilk uydurma haberi kendine bahane ederek hocaya saldıranlar için yapabilecek bir şey yok.

Özel hayatınızda da yakınlarınıza aynı davranışları sergilemeden önce gidin tedavi olun.

Defalarca bu zatı adamcılık yüzünden elestirdik ama durumlar gösteriyor ki haklıyız.. Kaldığımız yerden devam.. Okan GS'nin sırtında kamburdur.. Adamcılıkla Mario Leminayı da yiyecek.. Sırf bu yüzden senden kurtulmamız gerek Okan..
Lemina ya ne yaptı?

Çok aykırı fikirlerim var, kimsenin görmediğini görüyorum herkesin aksine konuşuyorum ve of çok havalıyım

Neyse patron çağırıyor gidip onu yalamam lazım sonra dönüp devam ederim

Çok aykırı fikirlerim var, kimsenin görmediğini görüyorum herkesin aksine konuşuyorum ve of çok havalıyım

Neyse patron çağırıyor gidip onu yalamam lazım sonra dönüp devam ederim
Yalama işi diğer kesimin olayı sen karıştırıyor olmayasın.Bodrumu yenince "hocammmm boynuma dolaaaaa". Avrupa'da madara olunca konuya uğrama

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk futbol tarihinin belki de en şanslı teknik direktörü.

Yapılan ve yapılması muhtemel transferlere bakınca oluşacak kadroyla avrupada başarı gelmezse bu sefer ne Türkiye ligi şampiyonluğu ne de müritleri onu kurtarır.
Ne şansı? Adam buraya milim milim çalışarak geldi. Osimhen harici yapılan hiçbir transfer de öyle fark yaratacak oyuncular değil avrupa için bitik oyunculardı. Geçen sene kanatta barış yunus ile şampiyon yaptı mourinho versen kadroya almaz

Eleştiri ile linç ayrımını yapamayan, takıntılı olduğu kişiye kinini kusmak için pusuda bekleyip, bulduğu ilk uydurma haberi kendine bahane ederek hocaya saldıranlar için yapabilecek bir şey yok.

Özel hayatınızda da yakınlarınıza aynı davranışları sergilemeden önce gidin tedavi olun.
bravo

keske bu ısımlerı raporlasanızda islem yapsak

canlı etiketi yerine!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt