- 12 Haziran 2015
- 36.380
- 32.035
- 2.693
Yangın modu açmışız üstadEe hocam hala listeler
Hala calismalar mi
Kasimda gene Lig cok onemli modu mu..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yangın modu açmışız üstadEe hocam hala listeler
Hala calismalar mi
Kasimda gene Lig cok onemli modu mu..

Delirdim olan bitene.Yangın modu açmışız üstad![]()
![]()
Ne olurdu, en fazla ya satarlardı ya da kadroya almazlardı. FT varken de Tugay, Arda gibi adamlar hep kritik zamanda gitmek istediler ve gittiler.Fatih Terim' in rekorlarını kırmak istiyorsa, otursun bir düşünsün Barış bu hareketleri benim değil de Fatih Terim' in başında olduğu Galatasaray' a yapsaydı ne olurdu diye. Kafasını kuma gömmüş bizim gibi seyrediyor olanları.
Kadro dısı kararı yonetım insiytifinde abiBarış Alperi kadro dışı bırakmazsan istifa et. Takımda hiç bir ağırlığın yok.
O zaman oynatmayacak. Bu hainin takımı baltalamayacağına emin misiniz? Arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacak utanmadan.Kadro dısı kararı yonetım insiytifinde abi
Burada mesela Barış değil artık zaten ya satacaksın ya kadro dışı bırakacaksın, başka seçenek yok. Sen kafanı kuma gömersen bugün Barış'ın yaptığını yarın Abdülkerim yapar, ertesi gün bir başkası yapar.Ne olurdu, en fazla ya satarlardı ya da kadroya almazlardı. FT varken de Tugay, Arda gibi adamlar hep kritik zamanda gitmek istediler ve gittiler.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi sen neredesin ya esir mi alindin bize soyleFatih Terim' in rekorlarını kırmak istiyorsa, otursun bir düşünsün Barış bu hareketleri benim değil de Fatih Terim' in başında olduğu Galatasaray' a yapsaydı ne olurdu diye. Kafasını kuma gömmüş bizim gibi seyrediyor olanları.
Adam burnunu sıkan morimhonun bile elini sıkarim diyor. Ben böyle bir genişliği kabul edememBarış Alperi kadro dışı bırakmazsan istifa et. Takımda hiç bir ağırlığın yok.
Sie başka takım tut lan o zaman, yetti senin onu bunu kabul edemem tavırların.Adam burnunu sıkan morimhonun bile elini sıkarim diyor. Ben böyle bir genişliği kabul edemem
Sende beni hiç begenmezsinSie başka takım tut lan o zaman, yetti senin onu bunu kabul edemem tavırların.
Nefretle beslenmiyor demekki, Mou’ya koyim dese ne olacak yaniSende beni hiç begenmezsin
Doğru birşey mi dedigi
Oyle demesin hiccbirsey olmamış gibide davranmasinNefretle beslenmiyor demekki, Mou’ya koyim dese ne olacak yani
Uza şimdi