Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee hocam hala listeler
Hala calismalar mi

Kasimda gene Lig cok onemli modu mu..
Yangın modu açmışız üstad 🔥 :asd:

Fire Elmo GIF

Kerem ve Barış süreçlerinde kendi karmasını yaşıyor gibi. Kritik bir dönemde Inter'e git, sonra BJK'ye dön. Linç edil vs..

Fatih Terim' in rekorlarını kırmak istiyorsa, otursun bir düşünsün Barış bu hareketleri benim değil de Fatih Terim' in başında olduğu Galatasaray' a yapsaydı ne olurdu diye. Kafasını kuma gömmüş bizim gibi seyrediyor olanları.

Fatih Terim' in rekorlarını kırmak istiyorsa, otursun bir düşünsün Barış bu hareketleri benim değil de Fatih Terim' in başında olduğu Galatasaray' a yapsaydı ne olurdu diye. Kafasını kuma gömmüş bizim gibi seyrediyor olanları.
Ne olurdu, en fazla ya satarlardı ya da kadroya almazlardı. FT varken de Tugay, Arda gibi adamlar hep kritik zamanda gitmek istediler ve gittiler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç bir ağırlığı yok ki dursun ne derse kafa sallar başka hiç bir şey yapamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne olurdu, en fazla ya satarlardı ya da kadroya almazlardı. FT varken de Tugay, Arda gibi adamlar hep kritik zamanda gitmek istediler ve gittiler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada mesela Barış değil artık zaten ya satacaksın ya kadro dışı bırakacaksın, başka seçenek yok. Sen kafanı kuma gömersen bugün Barış'ın yaptığını yarın Abdülkerim yapar, ertesi gün bir başkası yapar.

Fatih Terim, Tugay'ı kendisi gönderdi, Arda da giderken böyle binbir rezillik, terbiyesizlik yapmadı ayrıca.

Abi sen neredesin ya esir mi alindin bize soyle

barış alperi tutmak istedigini

yönetımın barısı kadro dısı bırakalım demesine ragmen okan buruk ısrarla hayır dedigini

duyduk

Bu yollardan geçtiği için çok da şey etmiyordur Barış mevzusunu, zamanında biz de yaptık bu tarz şeyler" diyordur.

Okan hocam Okan hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt